dydy.v.1.1 Reputație: 3786 Postat Ianuarie 15, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 Acum 7 ore, AlexaNdrA1q a spus: Când te-am certat? 😅 ia și cel pe de Buc Când erai și tu mai mica..🥰 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2023 Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 Acum 8 minute, dydy.v.1.1 a spus: Când erai și tu mai mica..🥰 Hm...tot ce e posibil! 😁😈😈 înseamnă că am avut și motiv 😅 Link spre comentariu
giginho07 Reputație: 11 Postat Ianuarie 15, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 15, 2023 Alexutza o poza noua sexy cu tine te rog Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8756 Postat Ianuarie 16, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 Am reusit sa o cunosc pe Alexandra astazi. Ea este o fata foarte frumoasa si arata mult mai bine in realitate decat in poze(chiar am intrebat-o cine i le-a facut).Este bruneta,are parul lung si niste ochi verzi in care te pierzi...Piercing in buza,un tatuaj care se vede si in poze,amabila,vorbareata.Singura chestie aiurea a fost ca nu am stat o ora din lipsa de timp,dar sper sa o reintalnesc in Bucuresti,pentru ca sta doar 2-3 zile,din pacate.Vesnica problema cu locatiile din Ploiesti,a rezervat alta,tot pe Republicii,apartament mare,curat,baia,la fel,sta cu o colega,nu am vazut-o,nu ne-a deranjat deloc.Ce am vazut ciudat-sufrageria are 2 usi,ambele din hol!🤣🤣🤣 M-am dus croit sa o cunosc si ma atragea acel COF,ceea ce am si incercat.A inceput cu ON,in pat,apoi cand i-am spus ca vreau COF m-am ridicat in picioare,langa pat,si a continuat asa.Privelistea m-a facut sa incerc si NP,la ce trup are....se vedea prea bine!! V-o recomand. M-am simtit excelent,pacat ca vin prea putine fete de calitate in Ploiesti,si,daca vin,stau prea putin. 150 de lei am decartat. 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2023 Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 Acum 31 minute, awokeone10 a spus: Am reusit sa o cunosc pe Alexandra astazi. Ea este o fata foarte frumoasa si arata mult mai bine in realitate decat in poze(chiar am intrebat-o cine i le-a facut).Este bruneta,are parul lung si niste ochi verzi in care te pierzi...Piercing in buza,un tatuaj care se vede si in poze,amabila,vorbareata.Singura chestie aiurea a fost ca nu am stat o ora din lipsa de timp,dar sper sa o reintalnesc in Bucuresti,pentru ca sta doar 2-3 zile,din pacate.Vesnica problema cu locatiile din Ploiesti,a rezervat alta,tot pe Republicii,apartament mare,curat,baia,la fel,sta cu o colega,nu am vazut-o,nu ne-a deranjat deloc.Ce am vazut ciudat-sufrageria are 2 usi,ambele din hol!🤣🤣🤣 M-am dus croit sa o cunosc si ma atragea acel COF,ceea ce am si incercat.A inceput cu ON,in pat,apoi cand i-am spus ca vreau COF m-am ridicat in picioare,langa pat,si a continuat asa.Privelistea m-a facut sa incerc si NP,la ce trup are....se vedea prea bine!! V-o recomand. M-am simtit excelent,pacat ca vin prea putine fete de calitate in Ploiesti,si,daca vin,stau prea putin. 150 de lei am decartat. Ahaaa...!😈😈 stiu cine😅fix tu mi-ai dat primul ideea sa mai fac o tura prin Ploiesti si ai fost si primul azi 😅😘 p.s.(nu te lua de ușa magica,inca incerc sa descopar logica proprietarului sau...a scopului ei)😂😂 cât despre recenzie mulțumesc frumos! 😝 ne revedem în Buc 😛😘 Link spre comentariu
dydy.v.1.1 Reputație: 3786 Postat Ianuarie 16, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 Acum 20 ore, AlexaNdrA1q a spus: Hm...tot ce e posibil! 😁😈😈 înseamnă că am avut și motiv 😅 Nu mai țin minte.. 1 Link spre comentariu
leone7 Reputație: 74 Postat Ianuarie 16, 2023 Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 Buna saeara domnita! Ai telefonul inchis sau ai terminat programul? Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8756 Postat Ianuarie 16, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 Acum 3 ore, AlexaNdrA1q a spus: Ahaaa...!😈😈 stiu cine😅fix tu mi-ai dat primul ideea sa mai fac o tura prin Ploiesti si ai fost si primul azi 😅😘 p.s.(nu te lua de ușa magica,inca incerc sa descopar logica proprietarului sau...a scopului ei)😂😂 cât despre recenzie mulțumesc frumos! 😝 ne revedem în Buc 😛😘 Sper sa te razgandesti si sa mai stai sau sa revii foarte des si sa stai mai mult.Eu,unul,m-as bucura.(Si mai da-i in plm de pesti,sa fac cu ei ce am facut cu tine!🤣) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2023 Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 Acum 3 ore, leone7 a spus: Buna saeara domnita! Ai telefonul inchis sau ai terminat programul? Programările le fac prin whatsaap încât îmi este mai ușor sa țin și evidenta! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2023 Partajează Postat Ianuarie 16, 2023 Acum 56 minute, awokeone10 a spus: Sper sa te razgandesti si sa mai stai sau sa revii foarte des si sa stai mai mult.Eu,unul,m-as bucura.(Si mai da-i in plm de pesti,sa fac cu ei ce am facut cu tine!🤣) Aflam mâine. Pai asa se mai numeste orasul acesta..orice oras are si pesti sa fim sanatosi si ei si noi ... pleaca oricum fericiti😁 .. vad maine cu locatiile si anunt oricum 😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2023 Partajează Postat Ianuarie 17, 2023 Mai ...care cunoaște sau are ap de închiriat sa îmi lase un mesaj pe whatsapp urgent va rog!! Eu vreau sa prelungesc... cine a fost la mine ieri a văzut apartamentul acesta iar locații nu sunt sub nicio forma ...am avut marele noroc sa dau peste un proprietar de mai bine mergeam spre București la locul meu 🤬😡🤬😡și totodată nevoita sa tot anulez programările voastre Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2023 Partajează Postat Ianuarie 17, 2023 Hey 😁😁 sorry tuturor pt dimineața de azi.... Actuala locație este în Centru aproape de șaormeria Băneasa! Voi rămâne în Ploiesti pana Vineri inclusiv fara nici o alta interventie!! 😁😁 programarile se pot face in aceeasi zi(daca am loc) preferabil sa fie facute din timp!!! De la ora 10 dimineața până la 23 seara pupici 😘😘 Sorry încă odată celor cărora v-am lăsat cu seen de dimineata si fara raspuns dar mna... se mai intampla uneori UNICA PROBLEMA ACUM : STAU LA ET4 (SCARI A CATE 6 TREPTE) 🥺🥺 DAR PREFER CONDITII DECENTE IN APARTAMENT UNDE ARE LOC INTALNIREA DECAT SA VI IN FRIG SI INTR-O BAIE UNDE IN LOC SA TE IGIENIZEZI TE INFECTEZI VB AIA 😂😂😂 Aștept pe whatsaap programari😘😘 va pupa Alexa Link spre comentariu
Vizitator Maurizio07 Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2023 Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 "La ceas târziu de seara,nu ma asteptam la asa căprioară!. Ochii frumoși,buze dulci,perfecte sa le saruti.. O chimie intre noi,a provocat multe scântei.. În pat e felină,dacă pune mana pe tine!" O experiență foarte reusita cu @AlexaNdrA1q,din toate punctele de vedere. Programare pe whatsapp,respectată de ambele parti chiar dacă era o ora cam tarzie. Poze reale,o fata cu niste ochii superbi,sânii frumoși,vreo 55 kg(parerea mea) dar numai buna sa te pierzi prin asternuturi cu ea câteva ore. După o țigare,o cafea si putina vorbărie a venit si.. Actiunea: A debutat cu un dus împreună,unde ne-am distrat putin,ne-am destins noi ca doi oameni care era la prima întrevedere. Acțiunea din pat nu o voi descrie,dar voi spune că de la început până la sfârșit a fost fenomenală.. nu stiu daca am schimbat 4 vorbe cu ea in toata nebunia noastra din pat,dar pasiunea dintre noi doi a fost la cote maxime. A excelat si la oral si la normal,nu sa ferit de pozitii si a pus o mare pasiune in ceea ce faceam împreună. Note: sunt subiective..pentru mine a fost o plăcere să o întâlnesc. De revenit: cu siguranta...chiar i-am spus în fața ca o voi vizita si in alt oras. Timp/tarif: 60 min+fără graba,fara stres pentru 300 ron. Atât spun: daca o respecți,faci o chimie cu ea si sti sa o provoci...femeie devine o "leoaica" in pat. Link spre comentariu
jardel Reputație: 1228 Postat Ianuarie 18, 2023 Oras:privat Oras:privat Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 Acum 17 minute, Maurizio07 a spus: [...] femeie devine o "leoaica" in pat. Leoaică la modul că strânge mulți lei în jurul ei 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2023 Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 Buna dimineata 🥰😇 pt azi mai am doar de la 16 locuri pt programari! 😘 Link spre comentariu
dydy.v.1.1 Reputație: 3786 Postat Ianuarie 18, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 Acum 6 ore, AlexaNdrA1q a spus: Mulțumesc frumos! 😘😊 te aștept în București 😘😏😏 După recenzia lu babanu trebuie sa ma duc neapărat 🥹🥹 ca știu ca este la fel de iubaret ca mine 🥰🥰 1 Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8756 Postat Ianuarie 18, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 Acum 1 minut, dydy.v.1.1 a spus: După recenzia lu babanu trebuie sa ma duc neapărat 🥹🥹 ca știu ca este la fel de iubaret ca mine 🥰🥰 Babanu=cont vechi Cel nou???? 1 Link spre comentariu
adyadyyy Reputație: 393 Postat Ianuarie 18, 2023 Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 Acum 9 minute, dydy.v.1.1 a spus: După recenzia lu babanu trebuie sa ma duc neapărat 🥹🥹 ca știu ca este la fel de iubaret ca mine 🥰🥰 El e ? 😂 Link spre comentariu
dydy.v.1.1 Reputație: 3786 Postat Ianuarie 18, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 Acum 9 minute, awokeone10 a spus: Babanu=cont vechi Cel nou???? Maurizio07 Acum 2 minute, adyadyyy a spus: El e ? 😂 Este inconfundabil. Eu chiar ma iau după recenziile lui..🤔 oi fi devenit parazit? Hmm cine știe.. Eu ma bucur ca a revenit și ca scrie recenzii..plus ca lui ii datorez întâlnirea ci dragostea mea Karla..nu am uitat.. asa ca o sa ma duc și la Alexandra..cu toate ca am avut eu ceva dispute cu ea pe la începutul topicului( nu ma stie după userul asta,aveam dyerseve atunci) dar dacă el zice ca e de bine..e posibil sa iasă ceva love cu ea 🥰🥰 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2023 Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 Acum 21 minute, dydy.v.1.1 a spus: După recenzia lu babanu trebuie sa ma duc neapărat 🥹🥹 ca știu ca este la fel de iubaret ca mine 🥰🥰 Eu te aștept 🤭 loc sa prinzi 😂😂😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2023 Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 Acum 8 minute, dydy.v.1.1 a spus: Maurizio07 Este inconfundabil. Eu chiar ma iau după recenziile lui..🤔 oi fi devenit parazit? Hmm cine știe.. Eu ma bucur ca a revenit și ca scrie recenzii..plus ca lui ii datorez întâlnirea ci dragostea mea Karla..nu am uitat.. asa ca o sa ma duc și la Alexandra..cu toate ca am avut eu ceva dispute cu ea pe la începutul topicului( nu ma stie după userul asta,aveam dyerseve atunci) dar dacă el zice ca e de bine..e posibil sa iasă ceva love cu ea 🥰🥰 Aha știu cine ești cu tine m am certat pe aici acum muuuult timp. ca tot comentai în nestire🤣🤣e vezi .. tu ai stat de comentat alții au savurat 😁😅 Link spre comentariu
dydy.v.1.1 Reputație: 3786 Postat Ianuarie 18, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 Acum 2 minute, AlexaNdrA1q a spus: Eu te aștept 🤭 loc sa prinzi 😂😂😘 Pentru dydy se face..o sa te caut pe whatsap 🥰 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2023 Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 Acum 1 minut, dydy.v.1.1 a spus: Pentru dydy se face..o sa te caut pe whatsap 🥰 De as știi când vi ... vaii... 🤣🤣 😈😈 Link spre comentariu
dydy.v.1.1 Reputație: 3786 Postat Ianuarie 18, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 Acum 4 minute, AlexaNdrA1q a spus: Aha știu cine ești cu tine m am certat pe aici acum muuuult timp. ca tot comentai în nestire🤣🤣e vezi .. tu ai stat de comentat alții au savurat 😁😅 Nu ne am certat doar am avut discuții în contradictoriu.. eram îndrăgostit pe vremea aia Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus: De as știi când vi ... vaii... 🤣🤣 😈😈 Mi ai face loc..cu siguranță 🥹🥹 sunt un pufos și un drăgălaș..🐷 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2023 Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 Chiar acum, dydy.v.1.1 a spus: Nu ne am certat doar am avut discuții în contradictoriu.. eram îndrăgostit pe vremea aia Mi ai face loc..cu siguranță 🥹🥹 sunt un pufos și un drăgălaș..🐷 Ma bucur ca intr-un final ai fost lămurit și cum sta treaba cu mine😁😘 rămâne de testat la propriu mai departe te pup Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum