Sari la conținut

Inna

mosu_13

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

Da cine e aceasta Ina din Seitin?

Poate imi trimite si mie informatii pe privat cineva.

• Oras:West Country
  • Oras:West Country
Postat

Cine'i inna?cunosteam o bruneta inna , era prin Apropiere de arad,,,era Foarte buna,aveam si fb ei , dar a disparut din peisaj...

• Oras:arad
Postat

Nu a disparut..e activa...insa mai mult pe recomandari si cu discreție. .nu are anunturi si are iubit.

Postat

buna,m-ar interesa si pe mine o modalitate de contact al Innei,(telefon,adresa de mess),multumesc anticipat

Postat

cica n-ar mai avea prieten, s-ar fi despartit, pe fb e inna carina, iar mobilul si l-a schimbat.daca aflati nr de mobil, anuntati-ma si pe mine ! dau de-o bere!

• Like 1
Postat

pe fb scrie alcv are și preten dacă e inna Carina aia de pe fb una bruneta

Postat

Cucugol cum putem vb in privat?Vreau nr Innei ....sunt un client vechi care de cate ori mergeam la ea âi cumparam si catw ceva de la Big Belly.

Postat

salut.

vreau si eu numarul ei de telefon.

multumesc anticipat

Postat

Salut,

Cucugol sau Baghera30 ma puteti ajuta sa fac rost de numarul Innei? Va rog frumos! Vreau demult sa o vad si nu reusesc acum dupa ce si-a schimbat numarul.

Postat

Si a schimbat numarul..ultima data i am trimis mesaj pe facebook si m a sunat cu ascuns pentru a stabili intalnirea

Postat

Ar fi o idee buna si asta, dar ea nu mai are facebook acum si chiar nu stiu cum sa dau de ea...cucugol ai tu alta idee? As aprecia ajutorul tau...merci

Postat

Deci nu ne poate nimeni ajuta cu un indiciu cum sa dam si noi de Inna? Haideti, va rugam mult de tot sa punem mana de la mana si sa aflam cumva. Multumim!

Postat

A vorbit un prieten de al meu cu ea acum cateva zile si ia zis ca nu mai e valabil nici pentru el nici pentru alti,nush ce sa zic poate sa retras.Daca ajunge cineva la ea il rog frumos sa scrie aici sa stim daca chiar sa retras sau e disponibila doar pentru clienti fideli.

Postat

Eu am incercat sa vorbesc cu ea pe facebook, i-am lasat mesaj ca as vrea sa ne intalnim dupa care mi-a dat block :) deci clar s-a retras momentan din activitate, dar eu cred ca doar temporar...va reveni! :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...