mosu 45 Reputație: 7 Postat August 8 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat August 8 La Sibiu pe când ajungi? 1 Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1700 Postat August 9 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat August 9 Acum 20 ore, mosu 45 a spus: La Sibiu pe când ajungi? Am vazut ca ai intrebat la mai multe ... eu zic ca mai bine le intrebi pe telefon, e mai sigur sa primesti un raspuns. Link spre comentariu
luputu2 Reputație: 2 Postat August 9 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 9 Vizitat acum, este in Mamaia nord! Incredibil de frumoasa si naturala , cu mult bun simt. Vorbeste foarte frumos , chiar iti da si mici sfaturi. Super experienta. De revenit CLAR! 1 1 Link spre comentariu
big fut Reputație: 834 Postat August 14 Partajează Postat August 14 Degeaba e frumoasă și naturală dacă o suge doar protejat! Cică din rationamente de sănătate dar ea n-are nicio problemă să o dea la supt fără. Ipocrizitie maximă ca multe dive din astea trans. Pe bune unele au figuri mai mari ca astea cu pizde din fabrică... 2 Link spre comentariu
roopson Reputație: 8 Postat August 27 Partajează Postat August 27 Buna ! Caut 2 T girls active , sa ma domine ai acest serviciu ? Dacă da , cat ar costa ora Link spre comentariu
Panduru1 Reputație: 8 Postat Septembrie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 13 Am fost impresionat pozitiv, atat ca aspect, fizic, conversational. De revenit 100% 1 Link spre comentariu
dan2019 Reputație: 61 Postat Septembrie 13 Oras:Pitești Oras:Pitești Partajează Postat Septembrie 13 Hai în Craiova ♥️😘 Link spre comentariu
zabielo Reputație: 207 Postat Septembrie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 24 O vizitez pe Ruxi de cate ori am ocazia. De data asta este in Bucuresti pentru o saptamana superba ca atitudine si mai ales ca fizic 🥰 Link spre comentariu
Panduru1 Reputație: 8 Postat Septembrie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 24 Acum 6 minute, zabielo a spus: O vizitez pe Ruxi de cate ori am ocazia. De data asta este in Bucuresti pentru o saptamana superba ca atitudine si mai ales ca fizic 🥰 Total de acord, de multe ori in "domeniul" asta iei teapa de la fete si fete trans poze vs realitate. Clar nu e cazul aici, arata fix ca n anunt. O recomand pe Ruxi, este superba, pare un pic fitoasa la telefon, dar f2f interactiunea cu ea a fost 🔥 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum