Dan68 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2022 Postat Septembrie 2, 2022 Testat bruneta , înaltă, foarte sociabila, 100 fin op np , 250 h , extra 50 on. Oral 9, normal protejat 7 ( doar misionarul din motive medicale). Ca și experienta 9 compensând cu atitudinea. Str. Minerilor. Cum am promis ca revin cu recenzia în 20 de min. 😉 1
Horhe193 Reputație: -1 Postat Septembrie 21, 2022 Postat Septembrie 21, 2022 Salut, sunt nou pe forum și nu prea știu cum merge treaba, am vizitat-o și eu pe Alesia astăzi. Încep asa, am sunat-o și mi-a zis dacă pot sa aștept 30 de minute ca își muta locația. După 30 se minute am sunat-o și mi-a spus unde( Garsonierele de pe Grivița) Super comunicativa, era îmbrăcată într-un top negru și pe tocuri. Frumoasa la fata, dantura perfecta și mai mereu zambareata. Acțiunea a început cu un oral neprotejat(+50 lei), umed cu tente de deep La normal au fost ceva probleme ca nu întra, e foarte strâmtă. Atitudinea a fost foarte ok, zici ca ne cunoșteam de ani de zile. Per total: Locație 8 Oral 9 Normal 8 Atitudine 10 Plătit 150 lei
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum