EzBoy Reputație: 2 Postat Septembrie 3, 2022 Postat Septembrie 3, 2022 caut o dominatoare care sa ma domine si sa mi faca ce vrea pt o ora, sa fiu jucaria ei fara scato, foot fetish Multumesc!
siana Reputație: -1369 Postat Septembrie 7, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 7, 2022 La 04.09.2022 la 0:32, EzBoy a spus: caut o dominatoare care sa ma domine si sa mi faca ce vrea pt o ora, sa fiu jucaria ei fara scato, foot fetish Multumesc! M-ai gasit si ai noroc, sub tocul meu mai am un loc, nu e ocupat, insa o sa fie, caci locul asta, ti-l dau tie. 0790546873 Am sa scriu pe fruntea ta : EU SUNT JUCARIA TA si pe spate am sa-ti scriu: EU SUNT SCLAV DE CAND MA STIU, M-AM NASCUT DOAR PENTRU TINE, CA SA FACI CE VREI CU MINE. 0790546873 Am sa fac eu, ce-am sa fac si am sa iti pun capac. Oricat ai fi de haimana, de la mine, n-ai mai pleca.
Membru Premium derwall Reputație: 777 Postat Octombrie 11, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Octombrie 11, 2023 https://www.anuntul.ro/anunt-vreau-sa-te-indragostesc-de-ZzyPkY#vKQDPG A revenit Sianaaaaa!🎆🪄 Evident, cu un anunț în stilu-i caracteristic și poetic. ☺️🤗😊 1
cristi ccd Reputație: 179 Postat Octombrie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2023 La 04.09.2022 la 0:32, EzBoy a spus: caut o dominatoare care sa ma domine si sa mi faca ce vrea pt o ora, sa fiu jucaria ei fara scato, foot fetish Multumesc! Du-te la Melissa sau la Alina. Mergi la sigur la oricare.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum