Sari la conținut

Naty 🎀❤️0735351923

naty22

Postări Recomandate

Postat

Câteva locuri azi dragiilor ‼️🥰

Locația Tudor Livezeni 

🍰150 fin 

🍰300ora 

🍰50 lei extra sărutările 💋

🍰100 extra fin faciala ☝️☝️☝️🕳️

Programării pe wappp sau telefonic.

Mulțumesc și acelor băieții care azi mi-au dat foarte multe tepe din suflet va pup cu mare drag și sunteți deja în Blake list !

IMG-20240725-WA0012.jpg

Postat
21 minutes ago, naty22 said:

Câteva locuri azi dragiilor ‼️🥰

Locația Tudor Livezeni 

🍰150 fin 

🍰300ora 

🍰50 lei extra sărutările 💋

🍰100 extra fin faciala ☝️☝️☝️🕳️

Programării pe wappp sau telefonic.

Mulțumesc și acelor băieții care azi mi-au dat foarte multe tepe din suflet va pup cu mare drag și sunteți deja în Blake list !

IMG-20240725-WA0012.jpg

👍👍👍

Nu pune la suflet ce ai patit azi cu acei neseriosi care si-au facut programari si nu au mai venit.

Tu ai fost esti si sunt convins ca o sa ramii o fata de nota 10.

• Minus 1
  • Inimioara 1
Postat

Helooo M-as Futeeeeeeeeeeee ce faceți ????🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

As baga-o și in cur puțin ce spuneți 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

IMG-20240724-WA0001(1).jpg

• Inimioara 1
Postat

Neața 

Am inceput programul dragiilor 🥰☝️

Programării pe wappp sau telefonic 🥰🥰☝️

IMG-20240726-WA0000.jpg

• Inimioara 1
  • Oras:Not found
  • Oras:Not found
Postat

Sunt in Sibiu acum, o sa ajung in câteva ore in Târgu-Mures și o sa îți scriu pe whatsapp pentru o programare dacă se poate, te pup Naty 💋

• Inimioara 1
Postat

Salutare, am fost la domnisoara cu pricina de curiozitate dar am ramas dezamagit. Ma asteptam oarecum. Primul lucru care l-a intalnit privirea a fost baia cu usa deschisa si gunoiul tronand acolo. Apoi a aparut fata. Apoi dezordine cam peste tot...murdarie nu cred (sper) ca era de cu seara. Domnisoara joviala la discutiile premergatoare adica nu m-a luat la viteza dar apoi actiunea artificiala fara pic de implicare. La foc automat. Nici nu am apucat sa ma imbrac ca era in alta parte cu telefonul in mana butonand. A venit sa ma "salute" tot cu ochii in el. 

Partea buna e ca are niste sani uriasi si nu e genul de "acritura" sa iti vina se pleci din prima. 

Dar eu "nu recomand",

• Like 2
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 37 minute, kamelot30 a spus:

Salutare, am fost la domnisoara cu pricina de curiozitate dar am ramas dezamagit. Ma asteptam oarecum. Primul lucru care l-a intalnit privirea a fost baia cu usa deschisa si gunoiul tronand acolo. Apoi a aparut fata. Apoi dezordine cam peste tot...murdarie nu cred (sper) ca era de cu seara. Domnisoara joviala la discutiile premergatoare adica nu m-a luat la viteza dar apoi actiunea artificiala fara pic de implicare. La foc automat. Nici nu am apucat sa ma imbrac ca era in alta parte cu telefonul in mana butonand. A venit sa ma "salute" tot cu ochii in el. 

Partea buna e ca are niste sani uriasi si nu e genul de "acritura" sa iti vina se pleci din prima. 

Dar eu "nu recomand",

Buna îmi pare rău cu nu a fost o vizita cum trebuia să fie ...

Gunoiul de la baie nu am apucat sa îl arunc seara fac curățenie pentru a doua zi .Fac pe fiecare seara curățenie,dezinfectare ,dus gunoaie tot .....îți mulțumesc de  vizita după cum ai observat nu sunt genul sa grăbesc am răbdare în toate ,despre acțiune știu că am dat tot ce am putut ...nu este genul meu sa stau sa nu fac nimic ,deci eu cred că nu ai venit și am dormit langa tine ☹️☹️.

Te pup zi buna !

Postat

Am vizitat fata ieri după masa.

Natalia este o tipa super faina din toate punctele mele de vedere, față de ce fete avem noi pe aici...

Programarea a decurs super bine.

Am ales sa stau circa 30 minute.

Halatul 200 lei.

Natalia ma așteaptă super în sexy în ușă.

Acțiunea în sine a decurs cum mi-am dorit, fata nu te grăbește deloc are răbdare. Am fost la un dus apoi am întrat în camera de acțiune.

On 9

Np 10 super de curata și un miros de parfum bun.

Sani sunt de 10++++cei mai mișto sânii întâlniti de pana acum.

FK super de curata.

Țin sa menționez ca acea o grămadă de prosoape +geluri +APA DE GURA (ceea ce la multe fete nu se prea găsește).

De recomandat celor cărora le plac fetele frumoase, tinere, și cu sâni mari.

De vizitat!

Te pup fata.

• Like 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...