boby z Reputație: 157 Postat Aprilie 10 Oras:Ardeal Transylvania Region Oras:Ardeal Transylvania Region Postat Aprilie 10 La 24.07.2024 la 18:05, naty22 a spus:
aventuristu Reputație: -1 Postat Mai 6 Oras:Targu mures Oras:Targu mures Postat Mai 6 Hei am vizitat Natalia ieri și va pot spune că este o fata super de treabă și vorbăreață. Natalia are niste sâni imenși de mari și faini merge sex intre sâni super . Programare pe wapp a decurs ok . Locația o are la blocurile noi in Livezeni Green Residance. Locația super curata nota 10 . M a așteptat Intr o costumație frumoasa roșie și pe tocuri . Np 10 Oral neprotejat 9 Igienă 10 Impecabilă ,parfumata ,curata La baie găsiți detoate geluri de dus ,prosoape ,apa de gura . Np 10 Am încercat și anal cu ea este incepatoare . Halat o finalizare cu oral ,normal și anal 250 lei . Merita vizitata de recomandat ! 1
geo_50 Reputație: 268 Postat Mai 7 Oras:Tg Mureș Oras:Tg Mureș Postat Mai 7 Heloooo dragilor! După o perioadă destul de mare de timp de când nu am mai putut face vreo vizită la fete,în după-masa asta am reușit să-i fac o vizită scurtă bunei mele prietene Natalia. Am sunat-o din scurt făcută programarea și în 10 minute eram la ușa ei. Îmi deschide ușa o asistentă care începe de la ușă resuscitarea prietenului meu cel mai bun,eram de pe drum așa că m-am cerut la baie După care am întrat în camera de gardă și domnișoară asistentă a continuat resuscitarea prietenului bușon la bușon. Vă las în suspans cu ce s a întâmplat în continuare dar vă spun că a fost super,nota 10 pe toate liniile. Mersi Naty ,fată dragă!
valval83 Reputație: 3 Postat Mai 8 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Mai 8 Acum 16 ore, geo_50 a spus: Heloooo dragilor! După o perioadă destul de mare de timp de când nu am mai putut face vreo vizită la fete,în după-masa asta am reușit să-i fac o vizită scurtă bunei mele prietene Natalia. Am sunat-o din scurt făcută programarea și în 10 minute eram la ușa ei. Îmi deschide ușa o asistentă care începe de la ușă resuscitarea prietenului meu cel mai bun,eram de pe drum așa că m-am cerut la baie După care am întrat în camera de gardă și domnișoară asistentă a continuat resuscitarea prietenului bușon la bușon. Vă las în suspans cu ce s a întâmplat în continuare dar vă spun că a fost super,nota 10 pe toate liniile. Mersi Naty ,fată dragă! Mai taie din iele prietene 10 pe linie sa fim serioși la o fata de la top ce note ai dai . 1 1
KingDiamond Reputație: -7 Postat Mai 9 Postat Mai 9 13 hours ago, valval83 said: Mai taie din iele prietene 10 pe linie sa fim serioși la o fata de la top ce note ai dai . Iti spun eu ca Naty merita 10 pe linie ! 1
valval83 Reputație: 3 Postat Mai 9 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Mai 9 Acum 11 ore, KingDiamond a spus: Iti spun eu ca Naty merita 10 pe linie ! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1
kamelot30 Reputație: 17 Postat Vineri la 21:29 Postat Vineri la 21:29 18 hours ago, KingDiamond said: Iti spun eu ca Naty merita 10 pe linie ! Te-ai metamorfozat Futakule? Mai poti? :))))
alin27 Reputație: 30 Postat Duminică la 06:42 Postat Duminică la 06:42 La 10.05.2025 la 0:29, kamelot30 a spus: Te-ai metamorfozat Futakule? Mai poti? :)))) El este?😂😂😂.... 1
Belamistroke Reputație: 257 Postat Duminică la 08:43 Oras:Targu-Mures Oras:Targu-Mures Postat Duminică la 08:43 Am vizitat-o de cateva ori, a fost ok de fiecare data. E genul de vizita unde nu am mers de cele mai multe ori cu programare, dar daca aveam treaba prin zona si era libera (ii scriam cu 10-15 min inainte) faceam o oprire scurta pentru o distractie. Asta cand are locatia chiar in Tudor, in zona Ramurele-Kaufland, la Green Residence nu ma duc. 1
kenji Reputație: 497 Postat Duminică la 13:09 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Duminică la 13:09 Acum 4 ore, Belamistroke a spus: Am vizitat-o de cateva ori, a fost ok de fiecare data. E genul de vizita unde nu am mers de cele mai multe ori cu programare, dar daca aveam treaba prin zona si era libera (ii scriam cu 10-15 min inainte) faceam o oprire scurta pentru o distractie. Asta cand are locatia chiar in Tudor, in zona Ramurele-Kaufland, la Green Residence nu ma duc. "la Green Residence nu ma duc.." care e cauza pt care eviti zona?
Membru Premium masterblaster Reputație: 981 Postat Duminică la 23:44 Membru Premium Postat Duminică la 23:44 10 hours ago, kenji said: "la Green Residence nu ma duc.." care e cauza pt care eviti zona? O fi acelasi motiv ca la Maurer. Blocuri izolate, iar daca ai vreo cunostinta care locuieste acolo, nu poti justifica prezenta in caz de intersectare. 1
Belamistroke Reputație: 257 Postat 6 ore în urmă Oras:Targu-Mures Oras:Targu-Mures Postat 6 ore în urmă La 12.05.2025 la 2:44, masterblaster a spus: O fi acelasi motiv ca la Maurer. Blocuri izolate, iar daca ai vreo cunostinta care locuieste acolo, nu poti justifica prezenta in caz de intersectare. Exact, cunosc oameni care stau acolo si e un cartier mai mic decat Maurer. Dar in general, nu-mi plac cartierele astea rezidentiale, izolate (sunt si in Unirii, deasupra la Shopping City, Maurer....). Personal, mai bine merg intr-un bloc vechi din Tudor sau unde o fi, nu ma deranjeaza.
valval83 Reputație: 3 Postat 3 ore în urmă Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat 3 ore în urmă Stați liniștiți poate pentru voi este top pe timpuri pe Timișoara le fura banii din buzunar clienților prin ce orașe o fost numai prăpăd o făcut văd că acuma șo mai liniștit ,atîta doar că are servicii bune in rest la bata este urâtă rău la corp la fel țâțele se vad și în poze lăsate este fosta prietena a lu Larisa ce o fost la top pe Timișoara
blackheart21 Reputație: 22 Postat 3 ore în urmă Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Postat 3 ore în urmă Da ai dreptate nu e simpatică deloc 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum