Sari la conținut

Naty 🎀❤️0735351923

naty22

Postări Recomandate

Postat
Acum 2 ore, Marius1999pm a spus:

Am sa va povestesc din nou vizita mea aseara împreuna  cu Naty.

Am văzut mai multe păreri aici în satul nostru despre aceasta domnisoara și din noua am vrut sa o vizitez .

Am sunat-o la care ea imediat mi-a răspuns și mi-a spus din nou unde sa vin .Este a doua vizita la ea eu neavând cum sa plec când vreau eu de acasă deoarece am politia mereu cu mine 😂.

Am ajuns la locație din nou ,am urcat sus la care domnișoara Naty m-am asteptat pe tocuri și un body negru .

Am fost invitat la un dus ,aceasta mi-a înmânat un prosop curat ceea ce-a este de apreciat are prosoape curate și multe am observat .

Am trecut la acțiune .Oralul neprotejat t îl execută bine ,umed și ușor .La normal am incercat câteva poziții la care am finalizat .

Igiena fetei este una de nota 10.

Achitat 200lei .

Domnișoara este de vizitat !

Locația este in Tudor binecunoscuta Ramurele ascuns foarte bine sus .

Note nu dau deoarece nu are rost .

O recomand celor cărora le plac fetele cu sânii mari și naturale !

Mulțumesc frumos hei 💋

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Salutari la toată lumea! Am vizitat recent domnița. Faina fată! Arată exact ca și in poze! La servicii se străduiește sa te simți cat mai bine! Locație Ok,baie curata, prosoape pt fiecare client! FK cam slăbuț. Mai mult pupici! Acuma depinde de fiecare client, cred! Și se șterge și te șterge tot timpul cu șervețele uscate! A zis ca nu-i place sa fie umedă!☺️In rest toate bune.🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️

• Like 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 2 ore, JamesBond00 a spus:

Salutari la toată lumea! Am vizitat recent domnița. Faina fată! Arată exact ca și in poze! La servicii se străduiește sa te simți cat mai bine! Locație Ok,baie curata, prosoape pt fiecare client! FK cam slăbuț. Mai mult pupici! Acuma depinde de fiecare client, cred! Și se șterge și te șterge tot timpul cu șervețele uscate! A zis ca nu-i place sa fie umedă!☺️In rest toate bune.🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️

Buna hei iti mulțumesc din suflet pentru recenzie sa ai seara buna. 

Da întradevar ma șterg mereu pentru ca nu este ok sa înghiți gen saliva după fiecare client 😉

Nu imi place prea zabaloasa sa fiu gen pentru ca mulți fac cu prea multa saliva oral la femei gen 😉😉😉💋

• Oras:Tg Mureș
  • Oras:Tg Mureș
Postat

No fraților ,azi-noapte după ora 00.00 am mai făcut o împăcare cu Naty și sper să mai facem cât mai multe. Fata asta e din ce în ce mai bună,știe ce să facă cu un bărbat, mie personal îmi place,mă simt foarte bine în prezența ei. A fost o întâlnire reușită cu toate că vremea de afară te îndemna să rămâi în casă sub plapumă. Te pup Naty și îți mulțumesc!

• Inimioara 1
Postat
1 oră în urmă, geo_50 a spus:

No fraților ,azi-noapte după ora 00.00 am mai făcut o împăcare cu Naty și sper să mai facem cât mai multe. Fata asta e din ce în ce mai bună,știe ce să facă cu un bărbat, mie personal îmi place,mă simt foarte bine în prezența ei. A fost o întâlnire reușită cu toate că vremea de afară te îndemna să rămâi în casă sub plapumă. Te pup Naty și îți mulțumesc!

Mersi frumos sa ai o zi buna Geo 😉💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...