Sari la conținut

Naty 🎀❤️0735351923

naty22

Postări Recomandate

Reputație: 1835
Postat

Locuri libere la sex între sâni ,și lins de savarina 🍰🥰

Programării pe wapp sau telefonic 🥰

150 fin 🥰

300 ora 🥰

50 extra sărutările 💋

100 extra anal protejat

100 extra fin faciala  💋💋🥰

On ,sex între sâni ,sărutări pe guriță 💋,np cine insistă va fii blocat ,69,dif poziții ,vorbe vulgare ,dus împreună ,uro ,💋🥰facesting ,FK ,fin corporala pe sâni pe fund în balonaș ,masaj de relaxare ,masaj erotic 🥰

IMG-20240409-WA0021.jpg

IMG-20240409-WA0020.jpg

IMG-20240409-WA0018.jpg

IMG-20240409-WA0019.jpg

• Inimioara 1
Reputație: 266
  • Oras:Tg Mureș
  • Oras:Tg Mureș
Postat

Salutare colegi forumiști! Am reușit să mai am o întâlnire super cu Naty, fata asta e din ce în ce mai bună. Nu are rost să mai descriu întâlnirea, dar mă omoară  cu labiile alea numai  bune de lins și supt. Fată dragă sper că săptămâna viitoare să ne putem vedea dinnou,te pup pe clit!

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
1 oră în urmă, geo_50 a spus:

Salutare colegi forumiști! Am reușit să mai am o întâlnire super cu Naty, fata asta e din ce în ce mai bună. Nu are rost să mai descriu întâlnirea, dar mă omoară  cu labiile alea numai  bune de lins și supt. Fată dragă sper că săptămâna viitoare să ne putem vedea dinnou,te pup pe clit!

Mersi mult de recenzie Geo ne vedem cu drag am sa stau doua săptămâni aici poate și mai mult ☺️☺️🥰cu drag oricând om minunat 🥰

• Like 1
Reputație: 339
Postat

salutare dragi prieteni, am fost plecat ceva vreme din țară, câteodată am mai intrat pe forum dar n-aveam ce să scriu..... Azi revin cu o scurtă recenzie:

Am luat legătura cu Naty foarte ușor, programare rapidă, ajuns repede la locație, Naty mă primește ca pe un vechi prieten cu îmbrățișare pupici - deși a trecut ceva vreme de când am vizitat-o prima dată.... (vezi printre recenzii data exactă)

Cei care mă cunoașteți știți bine că nu dau note, și nu descriu acțiunea, vă scriu doar atât că Naty e aceași femeie simpatică zâmbăreață, foarte atentă la dorințe, face tot ce e posibil ca să te simți bine. proclient, gfe, servicii de calitate-  recomand cu drag celor care încă nu ați vizitat-o!

Dacă mă uit un pic peste recenzii -conform regulamentul forumului Naty e TOP pe Tg Mureș deja....

Mulțumesc Naty pentru aceste momente minunate, să ai grijă de tine, să ne revedem cu bine!

toate cele bune dragi prieteni vechi cu conturi noi, spor la fete frumoase!

• Like 4
  • Inimioara 1
Postat
Acum 16 minute, Kosti a spus:

salutare dragi prieteni, am fost plecat ceva vreme din țară, câteodată am mai intrat pe forum dar n-aveam ce să scriu..... Azi revin cu o scurtă recenzie:

Am luat legătura cu Naty foarte ușor, programare rapidă, ajuns repede la locație, Naty mă primește ca pe un vechi prieten cu îmbrățișare pupici - deși a trecut ceva vreme de când am vizitat-o prima dată.... (vezi printre recenzii data exactă)

Cei care mă cunoașteți știți bine că nu dau note, și nu descriu acțiunea, vă scriu doar atât că Naty e aceași femeie simpatică zâmbăreață, foarte atentă la dorințe, face tot ce e posibil ca să te simți bine. proclient, gfe, servicii de calitate-  recomand cu drag celor care încă nu ați vizitat-o!

Dacă mă uit un pic peste recenzii -conform regulamentul forumului Naty e TOP pe Tg Mureș deja....

Mulțumesc Naty pentru aceste momente minunate, să ai grijă de tine, să ne revedem cu bine!

toate cele bune dragi prieteni vechi cu conturi noi, spor la fete frumoase!

Hei mulțumesc frumos pentru tot și pentru vizita ,cu drag oricând  ești un om cu bun simț și foarte corect te pup și spor la cat mai multe fete 🥰💋🤣🥂🥰.Mulțumesc încă odată de vizita 🥰

Postat

buna mai am 5 locuri libere apoi voi încheia pe azi voi incepe mâine de la ora 08:00🥰

IMG-20240410-WA0021.jpg

IMG-20240410-WA0020.jpg

• Oras:Arad
Postat
Acum 1 oră, naty22 a spus:

buna mai am 5 locuri libere apoi voi încheia pe azi voi incepe mâine de la ora 08:00🥰

IMG-20240410-WA0021.jpg

IMG-20240410-WA0020.jpg

Ce matinală ești 😁😋♥️

• Inimioara 1
Reputație: -84
  • Telefon: 0740941107
  • Telefon: 0740941107
Postat
Acum 46 minute, naty22 a spus:

Neața 

Am inceput programul la birou dragiilor🥰

IMG-20240410-WA0019.jpg

IMG-20220616-WA0000.jpg.603b0df0095fee4786a9ec4aa29d208f.jpg

Buna dimineata frumusețe 

• Minus 1
  • Inimioara 1
Postat

astă-seară am sa fiu până la ora 01 la birou . Programări pe wapp sau telefonic 🔞🥰🥂🥂.

IMG-20240411-WA0023.jpg

Postat

neața am inceput programul la birou dragiilor🥰

Programări pe wapp sau telefonic 

IMG-20240411-WA0014.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...