naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 12 Autor Partajează Postat Aprilie 12 🌸🌸🌸 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 12 Autor Partajează Postat Aprilie 12 🌸🌸🌸🌸 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 12 Autor Partajează Postat Aprilie 12 🌸🌸🌸🥰💋🔞 Link spre comentariu
wolf29 Reputație: 19 Postat Aprilie 12 Partajează Postat Aprilie 12 Esti libera? 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 12 Autor Partajează Postat Aprilie 12 Acum 7 minute, wolf29 a spus: Esti libera? Da Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 12 Autor Partajează Postat Aprilie 12 locurile libere .🔞💋🌸🌸 sunt până diseară la ora 01:00💋🥰🔞🔞 strada Livevezenii Nr 33. Programarii pe wapp sau telefonic 🌸💋🔞🥰 Link spre comentariu
Belamistroke Reputație: 215 Postat Aprilie 12 Oras:Targu-Mures Oras:Targu-Mures Partajează Postat Aprilie 12 Am revizitat-o de vreo doua zile. Daca vrei ceva rapid si n-ai timp sa mergi pana la Maurer, e o varianta ok. Contactat usor pe wtsp. Era libera si in 5 min am ajuns la ea. De obicei prefer sa programez, dar eram cu treaba prin zona si am zis sa incerc. OP bunicel, pus un pic intre sani, apoi misionar, si terminat pe la spate - poti sa o prinzi bine de sani in pozitia asta. DTD cred ca vreo 20 min, cu dus la inceput si final (prosop curat, baie ok), 150 cadoul. 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 12 Autor Partajează Postat Aprilie 12 Acum 6 minute, Belamistroke a spus: Am revizitat-o de vreo doua zile. Daca vrei ceva rapid si n-ai timp sa mergi pana la Maurer, e o varianta ok. Contactat usor pe wtsp. Era libera si in 5 min am ajuns la ea. De obicei prefer sa programez, dar eram cu treaba prin zona si am zis sa incerc. OP bunicel, pus un pic intre sani, apoi misionar, si terminat pe la spate - poti sa o prinzi bine de sani in pozitia asta. DTD cred ca vreo 20 min, cu dus la inceput si final (prosop curat, baie ok), 150 cadoul. Mulțumesc frumos pentru vizita 🔞🥰! Te aștept cu drag oricând !🥰💋 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 13 Autor Partajează Postat Aprilie 13 Neața am inceput programul la birou dragiilor 🥰💋 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 13 Autor Partajează Postat Aprilie 13 Locuri libere la programare 🥰💋. Strada Livevezenii nu 33 150 fin 💋 300ora 💋 50 extra sărutările 💋 100 fin faciala 🥰 Serviciile:ON,NP,sex între sâni,69, sărutări FK, corporala,dus obligatorii, dif poziții, vorbe vulgare, masturbare reciprocă,🥰masaj de relaxare,masaj erotic.🥰 Programariile se fac pe wapp sau telefonic 🥰! confirmare înainte cu 30mm! Cine nu se conformează la confirmarea programărilor ,sau care cer sex neprotejat vor fi băgați direct la Blok numerele la telefon ! Azi program până la ora 01 :00 ultima programare 🥰! 1 Link spre comentariu
ariciultmtm Reputație: -25 Postat Aprilie 13 Oras:...tm Oras:...tm Partajează Postat Aprilie 13 ...esti o prezenta absolut minunata...💋💋💋 1 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 13 Autor Partajează Postat Aprilie 13 Acum 17 minute, ariciultmtm a spus: ...esti o prezenta absolut minunata...💋💋💋 Mersi mult , ☺️ ☺️ Link spre comentariu
ariciultmtm Reputație: -25 Postat Aprilie 13 Oras:...tm Oras:...tm Partajează Postat Aprilie 13 ...esti un vis...🤗🤗🤗 1 1 Link spre comentariu
Paul09 Reputație: -84 Postat Aprilie 13 Telefon: 0740941107 Oras:Arad Telefon: 0740941107 Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 13 Acum 3 ore, naty22 a spus: 🌸🌸🥰 Hmmm ce frumusețe 1 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 13 Autor Partajează Postat Aprilie 13 Locuri libere până la 01 ultima programare 🥰🌸! Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 13 Autor Partajează Postat Aprilie 13 Hei locuri libere până la 01 🥰 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 14 Autor Partajează Postat Aprilie 14 Am inceput programul la birou. Sunt disponibila. Link spre comentariu
ariciultmtm Reputație: -25 Postat Aprilie 14 Oras:...tm Oras:...tm Partajează Postat Aprilie 14 Buna dimi frumoaso...sarut mult 💋💋💋...abia astept sa postezi poze...esti superba!🤗🤗🤗... 1 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 14 Autor Partajează Postat Aprilie 14 Acum 2 ore, ariciultmtm a spus: Buna dimi frumoaso...sarut mult 💋💋💋...abia astept sa postezi poze...esti superba!🤗🤗🤗... ,🥰🥰🥰🥰☺️💋 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 14 Autor Partajează Postat Aprilie 14 Locuri libere până diseară la 00:00 🥰! Strada Livevezenii Nr 33 locația !🥰 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum