naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 23 Autor Partajează Postat Aprilie 23 Acum 30 minute, nyekkk a spus: In urma unui apel telefonic am vizitat-o si eu pe Naty. Locatia este usor de gasit, accesibil cu locuri de parcare in incinta supermarketului din apropiere. D-soara ca in pozele afisate, zambareata, amabila, vorbareata, intr-un cuvant o prezenta placuta. Actul in sine nu o comentez, pot spune ca se implica, are initiativa, si un mod de exprimare excitant, in ansablu o experienta placuta. Timp avut la dispozitie aprox. 30 minute, nu m-am simtit grabit. Categoric voi reveni. Mulțumesc mult de vizita și de cadou te pup și te mai aștept cu drag zilele astea !🌸🤗💐💐💐 Link spre comentariu
bogdanamc Reputație: 28 Postat Aprilie 24 Partajează Postat Aprilie 24 Am revizitat o pe domnisoara, Inca 2 ore de vis...as fi stat 10,effectiv e prea placuta aceasta fata ,grija cum va comportati cu ea ,sa stea cat de mult in zona.. Dupa 1 numar,mi am aprins o tigara in bucatarie, si a venit la mine insfant," sa ma pun eu aici" s a pus in genunchi si instant s a apucat de treaba in timp ce eu trageam cu pofta dintr o tigara.. Cel mai rabdator si placut comporrament din toate experientele mele NP: Lins supt scuipat incercat o.n cu capu in Jo's la Marginnea patului tinut de par de gat de gura ,cateba palmute...e efectiv alt nivel Nota 10/10,in cateva ore voi mai face o vizita Te pup draguto 1 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 24 Autor Partajează Postat Aprilie 24 Acum 2 ore, bogdanamc a spus: Am revizitat o pe domnisoara, Inca 2 ore de vis...as fi stat 10,effectiv e prea placuta aceasta fata ,grija cum va comportati cu ea ,sa stea cat de mult in zona.. Dupa 1 numar,mi am aprins o tigara in bucatarie, si a venit la mine insfant," sa ma pun eu aici" s a pus in genunchi si instant s a apucat de treaba in timp ce eu trageam cu pofta dintr o tigara.. Cel mai rabdator si placut comporrament din toate experientele mele NP: Lins supt scuipat incercat o.n cu capu in Jo's la Marginnea patului tinut de par de gat de gura ,cateba palmute...e efectiv alt nivel Nota 10/10,in cateva ore voi mai face o vizita Te pup draguto Mersi mult de recenzie 🥰🥰🥰🥰🤗🤗 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 24 Autor Partajează Postat Aprilie 24 Hei mai sunt câteva zile apoi ne vom revedea după sărbătorile Pascale cu mare drag . Astăzi sunt la birou până la ora 00:00🤗🥰💐🌸 Strada Livezenii nr 33 locația Tudor . Puteți suna pentru programării cu mare drag !💬💬💬🔞 🌸Confirmării înainte cu jumătate de oră !💐 !!❗❗❗❗❗❗Un lucru important:DUSUL LA MINE ESTE OBLIGATORIU !!❗❗❗❗❗❗ Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 24 Autor Partajează Postat Aprilie 24 Câteva locuri libere azi 🥰🔞🔞💬❗ Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 25 Autor Partajează Postat Aprilie 25 Neața buna am inceput programul dragiilor 💬🔞 Programării le pe wapp sau telefonic 💬💬❗ 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 25 Autor Partajează Postat Aprilie 25 🥰🥰🤗😉 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 25 Autor Partajează Postat Aprilie 25 Câteva locurile libere azi hei 🤗🥰 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Aprilie 25 Autor Partajează Postat Aprilie 25 Buna hei ultima zi astăzi câteva locurile libere 2 Link spre comentariu
onu Reputație: 38 Postat Aprilie 27 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Aprilie 27 Bună frumoaso ! Ai promis că ajungi în București dar se pare că eviți .Kfc avem și în București. 🤣 Îmi este dor de tine .😘 1 1 Link spre comentariu
geonyblaze Reputație: 9 Postat Aprilie 27 Telefon: 0741785625 Oras:Alba iulia Telefon: 0741785625 Oras:Alba iulia Partajează Postat Aprilie 27 Oare după data de 1 Mai mai pot da de tine la târgu mureș???De-abia aștept să văd de ce ești în stare. 1 Link spre comentariu
logix Reputație: 490 Postat Aprilie 27 Partajează Postat Aprilie 27 Acum 2 ore, geonyblaze a spus: Oare după data de 1 Mai mai pot da de tine la târgu mureș???De-abia aștept să văd de ce ești în stare. Nu ai pulă tu să-I dai cât duce ea🤣 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Mai 6 Autor Partajează Postat Mai 6 Buna am revenit azi in oraș 🥰 Programării de la ora 17:00 Program de L-D de la 08:00-01:00 Programării pe wapp sau telefonic 🥰 Ne vedem cu drag azi Locația Ramurele Nr 13 🥰🥰🥰❤️ Link spre comentariu
Lafaiette Reputație: 13 Postat Mai 6 Partajează Postat Mai 6 Bună Naty!Intenționez să te vizitez și eu mâine, ai și jucării?🤭 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Mai 7 Autor Partajează Postat Mai 7 Am inceput programul dragiilor 🥰 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Mai 7 Autor Partajează Postat Mai 7 Locuri până diseară la ora 01:00🥰 Ramurele Nr 13 locația 🥰 Programării înainte cu 20 minute ,pe wapp sau mesaj 🥰🥰 1 Link spre comentariu
naty22 Reputație: 1834 Postat Mai 8 Autor Partajează Postat Mai 8 Neața am inceput programul dragiilor 🥰🥰🥰 Programării pe wapp sau telefonic 🥰🥰🥰 Ramurele Nr 13 locația Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum