naty22 Reputație: 1835 Postat Martie 25, 2023 Autor Postat Martie 25, 2023 💋🤭🧁👈🧁👈 EmojiEditor-2022-03-24_17-52-34.webp
naty22 Reputație: 1835 Postat Martie 25, 2023 Autor Postat Martie 25, 2023 Locuri pana la 23:00💋🤭 IMG_1647258258340.webp
naty22 Reputație: 1835 Postat Martie 25, 2023 Autor Postat Martie 25, 2023 Hei sunt de maine disponibila de la ora 09:00 pana seara târziu. Programarile pe wapp sau telefonic! 😉💋Singura fara colege. Înainte cu 15 minute confirmării va rog. Cei care fac programării și nu le mai onorează vor fii blocati și trecuți la lista de țepari! 💋Frumos este sa 😉, se anunte în caz ca nu mai ajungeți sa nu ne în încurcam uni pe ceilalți! 😉Preturile și servicile sunt următoarele : ♠️150 fin ♠️300 ora ♠️50 sărutarile ♠️100 fin faciala Nu fac anal, nu fac fin orala 😉 Oralul poate fii și neprotejat igiena sa fie ok, normal protejat doar, 😉sarutari și pe gurita, 69,masaj de relaxare 😉, footjob, dus împreună, sex intre sani, vorbe vulgare, masturbare reciproca 😉, 😉💋masaj de relxare, masaj erotic 💋♠️
naty22 Reputație: 1835 Postat Martie 26, 2023 Autor Postat Martie 26, 2023 Hei am început programul la birou dragilor 💋
naty22 Reputație: 1835 Postat Martie 26, 2023 Autor Postat Martie 26, 2023 Locuri libere 😉 Disponibila pana la ora 00:00💋😉 Programari pe wapp sau telefonic 😉 Rămurele nr 7 Tudor zona 😉
naty22 Reputație: 1835 Postat Martie 27, 2023 Autor Postat Martie 27, 2023 Neața am început programul la birou dragilor 💋😉
Sac1990 Reputație: 13 Postat Martie 27, 2023 Oras:Lugoj Oras:Lugoj Postat Martie 27, 2023 am fost la ea in Arad, sâni sunt reali❤️❤️❤️ oral foarte bun a fost, merita sa o încercați. nu mergeți la alte panarame de pe site cu poze vechi de 3-4 ani ! 1
naty22 Reputație: 1835 Postat Martie 27, 2023 Autor Postat Martie 27, 2023 Acum 1 oră, Sac1990 a spus: am fost la ea in Arad, sâni sunt reali❤️❤️❤️ oral foarte bun a fost, merita sa o încercați. nu mergeți la alte panarame de pe site cu poze vechi de 3-4 ani ! Mulțumesc frumos te pup sa ai o zi buna 😉💋🤭
Metalistu Reputație: 5 Postat Martie 27, 2023 Oras::) Oras::) Postat Martie 27, 2023 Confirm cele spuse de Sac 1990 și anume sânii sânt mari,foarte frumoși și sânt naturali. Pe lângă oralul foarte,foarte bun și normalul e foarte,foarte bun merită să o vizitați. Ce vedeți în poze veți găsi și în realitate pentru că Naty lucrează doar cu poze reale și recente. 1
naty22 Reputație: 1835 Postat Martie 27, 2023 Autor Postat Martie 27, 2023 Hei mai am locuri libere pana diseara. 💋 Programari pe wapp sau telefonic💋 Strada Rămurele nr 7 Tudor 💋pana diseara la 23:00ma găsiti💋🤭
geo_50 Reputație: 266 Postat Martie 27, 2023 Oras:Tg Mureș Oras:Tg Mureș Postat Martie 27, 2023 No fraților am reușit să mă întâlnesc cu Naty,azi-dimineață de la prima oră eram tot cu gândul că azi tre să o văd pe fata asta. Am făcut pe dracu în patru și am luat legătura cu ea,sun răspunde parcă aștepta să o sun,stabilim să ne vedem într-o oră. Am tras tare în viteză și ajung cu 15 minute mai repede,o sun și mă invită sus,îmi deschide ușa o fată exact cum îmi închipuiam eu,în secunda doi eram îmbrățișați și ne pupam. Din prima ne-am potrivit la povesti, am convenit că urmează sexul de împăcare. După igienizare am trecut în dormitor, fata asta are un lipici de te atrage, un oral cu mine în picioare cu priviri perverse,nu am lăsat-o mult,eu am mers pentru pizdulica aia faină, exact cum îmi place mie,am băgat botul în savarină și nu vroiam să mai ies,am trecut la normal cu umeri craci,tre să specific că fata e tare strâmtă, pentru mine,am avut grijă să nu o deranjez, trecut în mama iedului după care victorios am ejaculat pe pieptul ăla generos. Sunt bucuros că am reușit să ne împăcat,cred că o să ne mai impacam de mai multe ori. Naty dragă îți mulțumesc, a fost fain, te pup oltencuță! 1
naty22 Reputație: 1835 Postat Martie 28, 2023 Autor Postat Martie 28, 2023 Acum 13 ore, geo_50 a spus: No fraților am reușit să mă întâlnesc cu Naty,azi-dimineață de la prima oră eram tot cu gândul că azi tre să o văd pe fata asta. Am făcut pe dracu în patru și am luat legătura cu ea,sun răspunde parcă aștepta să o sun,stabilim să ne vedem într-o oră. Am tras tare în viteză și ajung cu 15 minute mai repede,o sun și mă invită sus,îmi deschide ușa o fată exact cum îmi închipuiam eu,în secunda doi eram îmbrățișați și ne pupam. Din prima ne-am potrivit la povesti, am convenit că urmează sexul de împăcare. După igienizare am trecut în dormitor, fata asta are un lipici de te atrage, un oral cu mine în picioare cu priviri perverse,nu am lăsat-o mult,eu am mers pentru pizdulica aia faină, exact cum îmi place mie,am băgat botul în savarină și nu vroiam să mai ies,am trecut la normal cu umeri craci,tre să specific că fata e tare strâmtă, pentru mine,am avut grijă să nu o deranjez, trecut în mama iedului după care victorios am ejaculat pe pieptul ăla generos. Sunt bucuros că am reușit să ne împăcat,cred că o să ne mai impacam de mai multe ori. Naty dragă îți mulțumesc, a fost fain, te pup oltencuță! Mulțumesc frumos te pup hei 🤭🤭 Sa ne revedem cu bine din nou și fără certa 😅😅
naty22 Reputație: 1835 Postat Martie 28, 2023 Autor Postat Martie 28, 2023 Neața bună am început programul la birou dragilor 💋🤭Sunt libera la programării 🤭
Metalistu Reputație: 5 Postat Martie 28, 2023 Oras::) Oras::) Postat Martie 28, 2023 13 hours ago, geo_50 said: No fraților am reușit să mă întâlnesc cu Naty,azi-dimineață de la prima oră eram tot cu gândul că azi tre să o văd pe fata asta. Am făcut pe dracu în patru și am luat legătura cu ea,sun răspunde parcă aștepta să o sun,stabilim să ne vedem într-o oră. Am tras tare în viteză și ajung cu 15 minute mai repede,o sun și mă invită sus,îmi deschide ușa o fată exact cum îmi închipuiam eu,în secunda doi eram îmbrățișați și ne pupam. Din prima ne-am potrivit la povesti, am convenit că urmează sexul de împăcare. După igienizare am trecut în dormitor, fata asta are un lipici de te atrage, un oral cu mine în picioare cu priviri perverse,nu am lăsat-o mult,eu am mers pentru pizdulica aia faină, exact cum îmi place mie,am băgat botul în savarină și nu vroiam să mai ies,am trecut la normal cu umeri craci,tre să specific că fata e tare strâmtă, pentru mine,am avut grijă să nu o deranjez, trecut în mama iedului după care victorios am ejaculat pe pieptul ăla generos. Sunt bucuros că am reușit să ne împăcat,cred că o să ne mai impacam de mai multe ori. Naty dragă îți mulțumesc, a fost fain, te pup oltencuță! La ce atitudine ai avut față de ea să zici mersi că te-a primit,că alta în locul ei nu te-ar mai fi primit după ce ai dat așa în ea,să o faci neserioasa,țepara,că are pește. În momentul când ai scos prostiile astea din tine te-ai gândit că îi poți face rău și să aibă de pierdut din cauza afirmațiilor tale ? Ar trebui să îi pupi mîinile și picioarele că te-a primit.
naty22 Reputație: 1835 Postat Martie 28, 2023 Autor Postat Martie 28, 2023 💛💛Dragiilor astazi sunt pana la ora 23:00💛 Rămurele nr 7 Tudor zona! 💛💛🤙🤙 1
geo_50 Reputație: 266 Postat Martie 28, 2023 Oras:Tg Mureș Oras:Tg Mureș Postat Martie 28, 2023 Metalistule eu nu pricep de ce te doare pe tine la bască ce am avut eu cu Naty,am discutat problema la telefon,ne-am întâlnit și ne-am împăcat. Te afectează pe tine cu ceva? 1
naty22 Reputație: 1835 Postat Martie 28, 2023 Autor Postat Martie 28, 2023 @Metalistu @geo_50 Calmați - ti, opriți - va!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum