Sari la conținut

EVA 0721935203

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Satu mare
Postat

Eu am fost acum o lună.e frumoasă fată nu mai știu exact amenda dar merită bani 

• Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat
La 06.09.2022 la 15:03, Atti23 a spus:

300 un numar 500 o ora e exagerat nu merita

• Telefon: (0743) 326 377
  • Oras:CJ / BH / SM / BM
  • Telefon: (0743) 326 377
  • Oras:CJ / BH / SM / BM
Postat

Am fost, clar nu merita. Locatia a post pe Calea Traian, sa zicem 7/10. Corpul fetei 8/10 daca iti plac fetele gingase, fără țâțe practic 🤣

Atitudinea: 3/10, plictisita, inainte si dupa actiune. Actiunea era de maxim 3 minute, un oral mecanic, grabit. Nu m-a lasat nici sa fac eu un oral ei deci am rămas cu un fast fuck. Am platit 300 de lei pt o finalizare, dupa care in 15 secunde butona deja telefonul. 

Punctul culminant: cand i-am atras atentia asupra lipsei GFE zice “poti lasa comentariu negativ pe forum, oricum nu ma intereseaza”.  
Fratilor, actionati in consecinta … 

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 06.09.2022 la 15:03, Atti23 a spus:

eu te-am lasat in ale tale.. tinand pentru mine, epitete de genul "🐟".. ca sa nu mai isc alte discutii.

acum inteleg ca bine am facut.. oricum ce ai facut tu si cum ai dat-o, (nu ca cineva s-ar increde maxim in recenzia ta*)..ma face sa cred ca ai incurcat borcanele..treaba ta daca ai fost la asta sau la evahot.. inducerea in eroare a fost clara, pana la recenzia lui andrei..

Postat
Acum 7 ore, _sahy_ a spus:

eu te-am lasat in ale tale.. tinand pentru mine, epitete de genul "🐟".. ca sa nu mai isc alte discutii.

acum inteleg ca bine am facut.. oricum ce ai facut tu si cum ai dat-o, (nu ca cineva s-ar increde maxim in recenzia ta*)..ma face sa cred ca ai incurcat borcanele..treaba ta daca ai fost la asta sau la evahot.. inducerea in eroare a fost clara, pana la recenzia lui andrei..

Eu m-am simțit bine la ea...e adevărat că este scump fata dar dacă nu gândești mai bun la moment dat tot o sa dai bani că sa futi ceva😏

• Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare
Postat

Cum sa dai 300 lei pe fast fuck , sunteti normali? Cum adica daca nu gasesti altceva dai si 300 lei ? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...