Sari la conținut

Recomandare Arad?

Postări Recomandate

• Oras:Secret
Postat
Acum 22 ore, Curios111 a spus:

Din păcate da. Era liza da nu mai e pe arad

Da e ok❤️🩹

Vizitator bozgoru
Reputație: 0
Postat

@isabellets a promis la un moment dat un turneu prin Transilvania in care era inclus si Aradul, dar vad ca nu il onoreaza.

• Telefon: 0761727286
  • Oras:Decebal
  • Telefon: 0761727286
  • Oras:Decebal
Postat
1 oră în urmă, bozgoru a spus:

@isabellets a promis la un moment dat un turneu prin Transilvania in care era inclus si Aradul, dar vad ca nu il onoreaza.

Am fost nevoită sa îl anulez, am și anunțat pe topicul meu pentru ca a trebuit sa plec din România in acea perioada.

Acum mi-am reluat activitatea in Bucuresti pentru câteva zile pentru ca voi pleca iar din România o perioada 💋😘

• Like 1
Vizitator bozgoru
Reputație: 0
Postat
La 13.09.2022 la 7:31, Curios111 a spus:

Ts Jennifer a fost cineva?

Am fost eu mai pe la inceputul anului. 

In primul rand e mare frate, are 1,90 m cred. Cocoselul nu e tot atat de mare precum corpul,,,Nu e prea feminina. M-a futut putin in cur, dar nu a fost nimic wow, eu nu o recomand.

Postat
Acum 2 ore, bozgoru a spus:

In primul rand e mare frate, are 1,90 m cred. Cocoselul nu e tot atat de mare precum corpul,,,Nu e prea feminina. M-a futut putin in cur, dar nu a fost nimic wow, eu nu o recomand.

😃

• Oras:Lugano
Postat
Acum 2 ore, bozgoru a spus:

Amice,ce sa-i faci?

Cica,Dumnezeu a creat omul după chipul și asemănarea sa;așa se spune cel puțin.😂

Postat
1 oră în urmă, rcamble a spus:

Amice,ce sa-i faci?

Cica,Dumnezeu a creat omul după chipul și asemănarea sa;așa se spune cel puțin.😂

A fost plictis ,ce mai😆

Postat
Acum 13 minute, tomushh a spus:

A fost plictis ,ce mai😆

Detectiv Tomush,ce “criminal” ești și tu.

Auzi,”a fost plictisit”.🤣🤣🤣

Postat
Acum 3 ore, rcamble a spus:

Detectiv Tomush,ce “criminal” ești și tu.

Auzi,”a fost plictisit”.🤣🤣🤣

Pai  nu?😃

Postat
Acum 15 ore, bozgoru a spus:

OK ms 

Postat

E reala e chiar în Arad? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/sexi-cristina/8f72271hfg4578ie1i2043i0h697h2gf.html

• Oras:Arad
Postat

Salutari dragi colegi. Au apărut niște anunțuri noi pe publi și am zis sa le fac o vizita și sa las un coment aici. 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-new-in-oras/ef898063hfhg7789d31d8h65536hi403.html

Nu o recomand, nu arata ca în poze, ii pe graba și din câte am observat ii cu pestele în apartament 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-100-100-reala/789601151464732i2d67e3e58i0efi34.html

Atitudine 10 foarte prietenoasa și vorbareata. Apartamentul ii destul de ok, la acțiune a fost fenomenala totul de nota 10+ îți satisface toate poftele. Nu ii cea m ai feminina dar din punctul meu merita vizitata 

Postat
1 oră în urmă, Shemalelover a spus:

Salutari dragi colegi. Au apărut niște anunțuri noi pe publi și am zis sa le fac o vizita și sa las un coment aici. 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-new-in-oras/ef898063hfhg7789d31d8h65536hi403.html

Nu o recomand, nu arata ca în poze, ii pe graba și din câte am observat ii cu pestele în apartament 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-100-100-reala/789601151464732i2d67e3e58i0efi34.html

Atitudine 10 foarte prietenoasa și vorbareata. Apartamentul ii destul de ok, la acțiune a fost fenomenala totul de nota 10+ îți satisface toate poftele. Nu ii cea m ai feminina dar din punctul meu merita vizitata 

Atentie insa si la a doua,si ea are peste avea pe Craiova,Pitesti Tg Jiu.Nu te-a prins cum trebuie ca umbla ea si la portofel...obisnuieste

• Like 1
Postat

Nu știu cum sa comportat Ayda cu tine dar cu mine sa comportat exemplar, cine știe poate am avut noroc. La faza cu umblatul în portofel eu deobicei îmi iau cu mine cât am stabilit +50 și dacă ii sa umble nu pried mare scofala 

• Haha 1
Postat
Acum 1 oră, Shemalelover a spus:

Nu știu cum sa comportat Ayda cu tine dar cu mine sa comportat exemplar, cine știe poate am avut noroc. La faza cu umblatul în portofel eu deobicei îmi iau cu mine cât am stabilit +50 și dacă ii sa umble nu pried mare scofala 

Asa trebuie sa facem toti fara multi bani in portofel si atentie mare

• Haha 1
Postat
Acum 5 ore, tomushh a spus:

Atentie insa si la a doua,si ea are peste avea pe Craiova,Pitesti Tg Jiu.Nu te-a prins cum trebuie ca umbla ea si la portofel...obisnuieste

“Detectiv”Tomushh;lumea este rea,invidioasa,jignesc,unii sunt frustrați din diferite motive,nu te mai lua și comenta după ce spune unul sau altul.

Daca nu ai fost la ea și nu ai fost “pățit”,nu se merita sa demigrezi pe cineva;e vorba despre ce fel de persoana ești tu,pan’la urma,ca caracter.Înțelegi ce vreau sa spun….

Eu unul as fi mulțumit dacă la unele anunțuri de pe publi.24,postare pe nimfomane de alte persoane,ai spune ce anunțuri sunt false sau nu,de exemplu.

Personal,mi-ai fi de mare ajutor.

Sănătate.toate cele bune,amice.

• Haha 1

• Telefon: 0733355971
  • Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu
  • Telefon: 0733355971
  • Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu
Postat
Acum 13 ore, Shemalelover a spus:

Ce ati ajuns 😂😂😂😂 sa nu mai puteți tine bani la voi de frica ca va fura bulangiii 😂😂😂😂 

Sa îți dau un reply și tie Rcamble 😂 “daca nu ai fost la ea și nu ai fost pățit nu se merita sa denigrezi” 😂😂😂😂 lasă ca a fost pățită un sfert din țara asta 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 poți sa ai orice caracter sa fii tu regina sexului și cea mai sociabilă  curva ever ești lame și de cacat atunci când ciordești ☠️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...