Sari la conținut

Recomandare Arad?

Postări Recomandate

• Oras:Lugano
  • Oras:Lugano
Acum 38 minute, misscristina a spus:

Ce ati ajuns 😂😂😂😂 sa nu mai puteți tine bani la voi de frica ca va fura bulangiii 😂😂😂😂 

Sa îți dau un reply și tie Rcamble 😂 “daca nu ai fost la ea și nu ai fost pățit nu se merita sa denigrezi” 😂😂😂😂 lasă ca a fost pățită un sfert din țara asta 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 poți sa ai orice caracter sa fii tu regina sexului și cea mai sociabilă  curva ever ești lame și de cacat atunci când ciordești ☠️

"Blonduto",n-am stiut c-a fost "patita un sfert din tara asta";habar n-am cine e.

Daca-ai fi intervenit inainte nici n-as mai fi comentat.

Am incredere in tine cand tu spui ceva despre cineva.

Link spre comentariu
  • Oras:Secret
Acum 4 ore, misscristina a spus:

Ce ati ajuns 😂😂😂😂 sa nu mai puteți tine bani la voi de frica ca va fura bulangiii 😂😂😂😂 

Sa îți dau un reply și tie Rcamble 😂 “daca nu ai fost la ea și nu ai fost pățit nu se merita sa denigrezi” 😂😂😂😂 lasă ca a fost pățită un sfert din țara asta 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 poți sa ai orice caracter sa fii tu regina sexului și cea mai sociabilă  curva ever ești lame și de cacat atunci când ciordești ☠️

In  sfarsit cineva cu un raspuns pe măsură,stiam ca ma pot baza pe u Miss love u

Link spre comentariu
  • Telefon: 0733355971
  • Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu
  • Telefon: 0733355971
  • Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu
Acum 6 ore, rcamble a spus:

"Blonduto",n-am stiut c-a fost "patita un sfert din tara asta";habar n-am cine e.

Daca-ai fi intervenit inainte nici n-as mai fi comentat.

Am incredere in tine cand tu spui ceva despre cineva.

A fost pățită un sfert de țara in general de multe iubire 🙈😈 acum se mai vede și după fața lor care 😵 gata cu Porția de răutate pe ziua de azi , pup 💋

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Acum 13 ore, misscristina a spus:

Înțeleg ce zici da tre sa ne înțelegi și pe noi ca și noi avem nevoile noastre și dacă nu avem ceva m ai bun tre sa ne descurcam cu ce avem. Vezi ce faci dacă nu vrei sa ne faci și tu o vizita?? 🤣🤣🤣

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 18 ore, Shemalelover a spus:

Înțeleg ce zici da tre sa ne înțelegi și pe noi ca și noi avem nevoile noastre și dacă nu avem ceva m ai bun tre sa ne descurcam cu ce avem. Vezi ce faci dacă nu vrei sa ne faci și tu o vizita?? 🤣🤣🤣

Decat asa nevoi mai bine o labă tristă,daca vine Miss sau alte bunaciuni ar mai fii cum ar mai vii,pană atunci visați,visati haha

• Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...