juan lozano Reputație: 13 Postat Noiembrie 6, 2022 Oras:cluj Oras:cluj Postat Noiembrie 6, 2022 Nu răspunde nici la telefon, nici la mesaje. O fi plecat din Cluj?
mr1414 Reputație: 21 Postat Noiembrie 6, 2022 Postat Noiembrie 6, 2022 Este in Cluj, am vizitat-o ieri. Chiar voiam sa las si o recenzie …. In primul rand vreau sa încep cu locația, lucru pe care eu il consider destul de important…. Cojocnei 5 , bloc de pe vremea lui Ceaușescu , cu mirosuri si cateva întâlniri pe scara cu locuitorii… trecem peste acest aspect… ajuns la domnișoara, o fata tânăra, slăbuță, fund frumos, piele fina, sâni micuți dar cu sfârcuri bune de lins ca si actiune a inceput cu pupici pe corp, apoi a mers spre zona inghinală, si a inceput oralul, care spre surprinderea mea a fost chiar bun, cu tendințe de deep, dupa care un 69, fara mirosuri/scurgeri sau alte chestii dubioase… La normal, s-a pus ea peste mine, apoi am schimbat poziția in doggy, cum am si finalizat Menționez ca i-am facut annilingus, fara sa ii cer voie, si nu s-a tras, si nici acolo nu am simtit nici macar un miros .. fata e ca o prietena cu beneficii, e deschisă, e prietenoasa , nu are fițe si figuri, merita vizitată mai ales ca e printre putinele cu tarife asa mici in Cluj, si oferă si servicii bune A spus ca mai sta o saptamana doua in Cluj… 100 lei finalizarea + 50 cim sau cof dar nu am incercat partea asta 2 1
matxxx Reputație: 1392 Postat Noiembrie 16, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 16, 2022 Mi-am pus și eu ochii pe ea, imi doream o prezență tânără,corp slim…că-i și bruneta,un punct in plus.😉 Am luat legătura cu ea prin mesaje. A mers șnur totul și in 20 min. am ajuns la locație. Mi-a deschis usa in lenjerie…când i-am zărit fățuca simpatica și corpul armonios,am știut…sunt bine. In timp ce ma dezbrac schimbam doua vorbe,ai cu cine. Știe sa poarte un dialog,ton plăcut. Ma întind pe spate și începe cu un ON…chiar plăcut. Ii mai aranjam parul sa o pot privii,văd cum curge saliva pe mâna ei. Normal ca ma excita vizual și continua…ma masează ușor la ouțe…in capul meu din nou…sunt in mâini (gura) bune/ă. Trebuie sa o opresc ca am venit pentru o fin. și imi doresc și normal. O gust și eu. Epilată proaspăt și total. Am nasul fin,Igiena impecabila. Are o păsărica mică și gustoasa. O alint și eu sa o pregătesc pentru ce va urma. Ea ma mângâie,brațe spate…suspina. In capul meu tik-tak,sa nu depășesc timpul. Tragem prez. și in misionar o penetrez ușor,sa nu ii creez disconfort,ii strâmtă. O las puțin sa se obișnuiască și după dau într-un ritm mai alert. Nu o deranjează,preia și ea ritmul. Ma săruta pe gât și strânge in brațe…ii delicata și imi place. Nu se ferește de bărbat. O mai rog sa se puna capra,priveliște frumoasa și in câteva minute explodez in prez. Apreciez ca a lăsat sa ma liniștesc și nu a trebuit sa o scot pe repede înainte. Note: Locație. 8 Bloc vechi. Nu m-am intersectat cu nimeni in scara.Înăuntru curat și am avut și loc de parcare in fata blocului. Patul mare și comod. Dar scârțâie la tăvăleală mai accentuată. Fată. 9 Poze reale. Ii genul de fată cu trăsături apreciata de mine. Bruneta,ochi expresivi,slim,sânii fermi,rotunzi și simetrici. Și ce abdomen…pffuu. ON. 8 Plăcut și umed. Nu am simțit Dinți sau alt deranj in tehnica. Dacă reușea sa o facă și mai adânc,urca nota. NP. 9 Deși am încercat doua poziții,clar și sunt sigur ca se știe face plăcută in orice poziție. Tarif. 100 ron./ FIN. Raport/preț: excelent. Am sa mai revin cât de curând. Din spusele ei,mai sta și sapt. aceasta. Ii o fata cu bun simț care oferă un pachet corect. Sa ii purtam de grija ca sa ne putem bucura de ea pe termen lung. Bafta colegi,la fete faine. 😉 Ps. Mulțumesc Lory pentru răbdare și “binele” cu care mai tratat. 🙏 2 1
Joe_Kenda Reputație: 137 Postat Noiembrie 21, 2022 Postat Noiembrie 21, 2022 La 17.09.2022 la 7:41, andreimuresan a spus: Am incercat eu sa ajung la fata. Zona ii dubioasa din start. Locatie: garsoniera veche, dar parea curata. Motivul pentru care nu am ramas: cand sa intru in bloc, rechinul (la peste 100 de kg nu ii mai poti spune peste - de etnie) statea la geamul de pe coridorul blocului. Am zis ca poate ii o coincidenta ca individul statea la geam la etajul la care trebuia sa urc si pe cand am urcat a disparut. Fata ii draguta, posibil de etnie, dar parea curata. Seamana cu una dintre fetele din cazul Caracal, dar mai mare cu cativa ani, motiv pentru care am avut remuscari sa raman + nu am vazut sa aiba telefonul in camera. Poate avem ceva futalau de la DIICOT pe grup si verifica ca fata sa nu fie sechestrata. A fost prietenoasa, dar avea ochii sticlosi. Confirm si eu ca are pestiuc , unul grasan ceafa de porc , aveti grija care mergeti sa nu iasa cu scandal ca veti avea meci de box la categoria grea daca il cheama :)) bloc vechi cojocnei 5 etaj 3 , duduia slabanoaga posibil trage pe nas sau avea ceva la bord ca povestea numai aberatii .. ma rog , actiunea - ei bine , raportul dintre pret-calitate este bun, adica platesti ieftin primesti ieftin , nimic special , cand a facut oral abia am simtit ceva, mai mult mi-a umplut pula de saliva . La normal nu mi-a placut buba / semnul ala de pe spate urias , era sa imi moara de cateva ori si dupa 5 minute imi spune ca nu mai poate si sa schimbam.. Igiena - e curata desi in garsoniera aia mirosea a fum de tigara .. De revenit - nu prea, nu ma simt confortabil cand pe scara e pestiucul , De bifat - daca nu aveti alte optiuni merge de o tura
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum