Sari la conținut

Daniela Crudu - Onlyfans

murguw

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

Buna dimineata trabadurilor.

In urma curiozitatii m-am abonat la aceasta, pe profilul ei sunt doar poze sau videoclipuri in sutien si chiloti, nimic nude; pentru orice poza nude sau video vrea tips 200$, deci nu va recomand. 

Spor la futut si putere in pula ca la cal in piept! 

• Like 2
Postat
La 13.09.2022 la 16:10, YohAsakura a spus:

ce sa vezi la Daniela Crudu ? ca e bat nu are nici pic de forme , sa mai dai si bani wtf 

😂 adevarat

• Minus 2
Postat

@YohAsakura gusturile nu se discuta, topicul a fost deschis pentru a informa si restul colegilor care poate au vrut sa o vada. 

• Like 1
Postat
3 hours ago, murguw said:

@YohAsakura gusturile nu se discuta, topicul a fost deschis pentru a informa si restul colegilor care poate au vrut sa o vada. 

eu inteleg frate ca gusturile nu se discuta logic , ca de asta suntem si diferiti , ca nu poate sa ne placa la toti acelasi model , este de toate pt toti, dar da-o dracu pe Daniela Crudu ca la cate pule a intrat in ea, curvele de pe saitu asta sunt mici pe langa ea, dar vrea sa zic ca nu ai ce sa vezi la ea , eu unu nu m-as uita nici pe gratis dar sa mai platesc , intelegi ce zic 

Postat
19 hours ago, murguw said:

multi nu vor intelege 

• Like 1
  • Minus 1
Postat
Acum 17 ore, YohAsakura a spus:

eu inteleg frate ca gusturile nu se discuta logic , ca de asta suntem si diferiti , ca nu poate sa ne placa la toti acelasi model , este de toate pt toti, dar da-o dracu pe Daniela Crudu ca la cate pule a intrat in ea, curvele de pe saitu asta sunt mici pe langa ea, dar vrea sa zic ca nu ai ce sa vezi la ea , eu unu nu m-as uita nici pe gratis dar sa mai platesc , intelegi ce zic 

am inteles perfect, dar primul comentariu nu a sunat asa. 

Vizitator tudor2257
Reputație: 0
Postat
4 hours ago, sekksforever said:

Pozele și video-urile se găsesc free pe Discord

Unde anume pe Discord ?

• Telefon: 07
  • Oras:București
  • Telefon: 07
  • Oras:București
Postat
2 hours ago, tudor2257 said:

Unde anume pe Discord ?

Pe canalele de profil

• Minus 1
Postat
La 18.09.2022 la 1:27, DjSlow a spus:

are poze si cu pizda la vedere sau doar asa in chiloti ?

Si-a aratat si pizda, nu stiu unde sa upload’ez video si sa il las aici linkul. Daca stie cineva, o fac. 

Vizitator tudor2257
Reputație: 0
Postat
1 hour ago, murguw said:

Si-a aratat si pizda, nu stiu unde sa upload’ez video si sa il las aici linkul. Daca stie cineva, o fac. 

Eu am gasit video-ul cautand pe google care mi-a aratat un link de reddit din Romania. (r/RomanianHotCelebs)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...