Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4853 Postat Septembrie 14, 2022 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Septembrie 14, 2022 Am decis sa analizez de astazi ce avem mai bun in oras, practic expertele in GFE... Am considerat ca este foarte Important la comparatia asta sa nu lipseasca sub nici o forma serviciul "French Kissing" find "part of the game" si sa nu treca mai mult decat o saptamana intre vizita si vizita. Asa ca incepem Lista cu Inna si Cristina. Yes, si foarte bine am facut ca inainte sa ajung luni la Cristina chiar ma intrebam mereu; oare care este mai tare in GFE?? Inna?? Cristina?? Dar cine oare o bate pe Inna in GFE??? Sambata am vrut sa imi fac programare la Cristina spontan pentru Duminica dar nu avea nimic liber, asa ca am ramas cu o programare pe luni si total nemultumit ca trebuia sa astept inca doua zile, asa ca am apelat si la Inna pentru duminica, cea ce a functionat mai usor la ea.... Chestia era ca duminica la 18:20 dupa ce iesisem din pestera leoaicei dupa o Finalizare ala Speedy Gonzales dar intensa, ma gandeam serios sa anulez programarea la cristina find dinou terminat energetic, si mai ma gandeam eu asa ca risc sa ma fac de ras daca "asta micu" oricum de frica facea deja putin pe mortul .... Dar bine ca am vizitat-o in fine si pe Cristina, cu GFE-ul este ca la gatit, bucatarul are 1000 de posibilitati sa prepare fripturica, intrebarea este daca iti nimereste gustul... Nota generala pentru topic: Inna: Cristina: Nota.. 9 10 Pozitiv.. recomandari Poze/Prezenta Negativ.. Inna lipseste nimic Cum ajung la ea? Inna: Cristina: Nota.. 8 3 Whatsapp.. activa top activa top Telefon.. greu greu Spontana? greu uita Optica si Prezenta: Inna: Cristina: Nota.. 10 10 Virsta.. MILF 28 Pare de.. 35 24 Marime.. 155 162 Energie.. TNT Relaxata Simpatie.. extrem extrem Fata.. sexoasa frumusete naturala Make-Up.. grije rujul minimal Corp.. MILF sportiva atletica spre slabuta Sani.. 75B 75B Fund.. antrenat same here Pussy.. labii medium labii micute Fascinant: jaguar infometat pisicuta dulce Comunicativa? Inna: Cristina: Nota.. 10 10 Inteligenta.. 10 10 Umor.. 10 10 Inainte.. nu am apucat da la o tigare Dupa.. da cand esti praf incepe da la alta tigare Timp.. 10 min leger 20+ min French Fucking Kiss: Inna: Cristina: Nota.. 10+ 10+++ Arta de FK.. viol senzual soft Calitate FK.. lipsa respirare buze/soft/usor umed Intensitate.. extrema foarte erotica Erectie.. par same here Timp.. sub 1 min sub 1 min Oral/69/etc: Inna: Cristina: Nota.. 10++ 10 Igiena.. perfecta perfecta 69.. nebunie inca o nebunie Gust.. neutral dar suculenta neutrala Umeda.. de fiecare data nu am observat Bilute.. daaa daaa Scuipat.. daaa nu Deep.. fantastic nesateptat de mult Limba.. mai rarut 60% din BJ Buze.. buze si deep da da incet si intensiv A..Lingus.. total neasteptat nu Lady on Top: Inna: Cristina: Nota.. 9 10 Calitate.. foarte calareata incet, intensiv minunat Intensitate.. 10/10 7/10 Tehnica.. pe vine calareata Reverse.. pe vine calareata Finalizare.. da nu Doggystyle: Inna: Cristina: Nota.. 10 10 Calitate.. pozitionare optimala pozitionare optimala Intensitate.. 10/10 9/10 Tehnica.. te fute mental maseaza coaiele Contre.. cat o data da Activa.. dirty talk geme & mana la bijuteri Finalizare.. da da Missionar: Inna: Cristina: Nota.. 9 9 Calitate.. 9/10 9/10 Tehnica.. dirty talk & FK contre mistoace & FK Finalizare.. nu nu Alte Informatii: Inna: Cristina: Vizite/Fin 2/2 1/1 GFE Total.. 9 10 Gaja.. 200/400 150/250 Titlu.. Violatoare de Barbati Amanta Senzuala 4 1 1 Mea culpa spiritus meus fortis, sed corpus meum infirma!
Orb1t Reputație: 2548 Postat Septembrie 14, 2022 Postat Septembrie 14, 2022 Asta e genul de comparatie care m-ar face sa incerc iar la Cristina. 🤣 nu stiu de ce dar ambele intalniri cu ea au fost crispate. Pe de alta parte cu Inna, exact opusul. Si mai am exemple ca asta cu fete apreciate. Anda, momentan disparuta desi a aparut un zvon ca nu e chiar asa disparuta si Diana Masaj. Cu Anda ca in cazul Cristinei. Cu Diana, ca in cazul Innei. Cum spuneam, nu toti suntem pt toate si nu toate pt toti. 2 1
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4853 Postat Septembrie 14, 2022 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Autor Membru Premium Postat Septembrie 14, 2022 Acum 17 ore, Orb1t a spus: Asta e genul de comparatie care m-ar face sa incerc iar la Cristina. 🤣 nu stiu de ce dar ambele intalniri cu ea au fost crispate. Pe de alta parte cu Inna, exact opusul. Si mai am exemple ca asta cu fete apreciate. Anda, momentan disparuta desi a aparut un zvon ca nu e chiar asa disparuta si Diana Masaj. Cu Anda ca in cazul Cristinei. Cu Diana, ca in cazul Innei. Cum spuneam, nu toti suntem pt toate si nu toate pt toti. bro esti liber sa copiezi scala cu criteriile si sa ni-le compari aici pe mandrele astea doua 1 Mea culpa spiritus meus fortis, sed corpus meum infirma!
Orb1t Reputație: 2548 Postat Septembrie 15, 2022 Postat Septembrie 15, 2022 7 hours ago, scarlxxrd said: bro esti liber sa copiezi scala cu criteriile si sa ni-le compari aici pe mandrele astea doua Le voi compara cand ma voi "cunoaste" mai bine cu Cristina.🙂. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum