Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Septembrie 25, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Septembrie 25, 2022 33 minutes ago, Ruxy1 said: incetati odata sa mai credeți ceea ce vedeți până nu veniți să vă convingeți , oricum tu nu ai înțeles ideea eu l-am șters pe el cu șervețelele umede și le-am pus pe jos și după ce am terminat actul sexual le-am aruncat la gunoi nu a venit la mine în casă și-a găsit șervețele pe jos 🤣👍🏼 Minți. Sau poate aveai picături în ochi și nu ai văzut decât într-o singură parte a patului. Nu în ambele. În cazul ăsta e explicabil, te înțeleg și îmi cer eu scuze față de tine 🥰 Edit: te-aș ruga frumos să nu mă întărâți și să scriu mai multe decât e cazul 😇 2
Realboss Reputație: 692 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Shimishoara Oras:Shimishoara Postat Septembrie 25, 2022 Acum 28 minute, Ruxy1 a spus: dacă îți faci treaba cum trebuie îți dau 1 milion🤣👍🏼 Doua ore de curatenie ptr jumate cu tine🫶🫶🫶 dar dupa…dupa daca vrei sa strang ma platesti extra😂 4
Realboss Reputație: 692 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Shimishoara Oras:Shimishoara Postat Septembrie 25, 2022 Acum 22 minute, Cozonac7 a spus: Minți. @Ruxy1 nu minti ca iti creste nasul… 2
Ruxy1 Reputație: 129 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Septembrie 25, 2022 Acum 27 minute, Cozonac7 a spus: Minți. Sau poate aveai picături în ochi și nu ai văzut decât într-o singură parte a patului. Nu în ambele. În cazul ăsta e explicabil, te înțeleg și îmi cer eu scuze față de tine 🥰 Edit: te-aș ruga frumos să nu mă întărâți și să scriu mai multe decât e cazul 😇 Scrie ce vrei oricum mi se rupe și vorbești singur sunt sătulă de aburelile tale 🙏🏼 Tu n-ai înțeles că eu mâine plec și nu mă mai interesează ce vorbești tu aicea și că îți pierzi timpul degeaba? A da am uitat tu nu ai viață socială… 2
Ruxy1 Reputație: 129 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Septembrie 25, 2022 Băgați vă dr*cu la somn și terminați cu aburelile astea. Nu vedeți că vorbiți singuri și că nu interesează pe nimeni toate discuțiile astea fără rost? Voi nu aveți viață socială înafara ecranului? Nu aveți neveste nu aveți copii nu aveți loc de muncă stați aicea pe topic 24/24 și încercati să mă denigrati numai că pe mine nu mă interesează că la mine tot vin clienții și continuu o să vină fiindcă știu și ei că unii dintre voi mințiți prea mult și nu aveți ce face. Mă repet dacă nu-ți convine ceva de la început pleci nu stai. De bărbați care mă ling în pi*da și dup-aia mă vorbesc pe la spate sunt sătulă. Față în față sunteți mielușei. În spatele ecranului e ușor să scrii și să-ți faci o l*bă… ce să mai sunteti mai rău ca țațele . chiar îmi cer scuze de limbaj față de restul cu care m-am înțeles și sper să mai lucrez cu ei… nu mă mai interesează scrieti ce vreti îmi intră pe o ureche și mi iese pe alta. 2 1
Ruxy1 Reputație: 129 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Septembrie 25, 2022 Acum 10 minute, Realboss a spus: @Ruxy1 nu minti ca iti creste nasul… O să merg să-mi fac rinoplastie🤣🫣
Realboss Reputație: 692 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Shimishoara Oras:Shimishoara Postat Septembrie 25, 2022 Acum 5 minute, Ruxy1 a spus: O să merg să-mi fac rinoplastie🤣🫣 Iti faceam eu numai ca, nu ai raspuns la mesaje, inca mai ai o sansa😂
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Septembrie 25, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Septembrie 25, 2022 8 minutes ago, Ruxy1 said: Băgați vă dr*cu la somn și terminați cu aburelile astea. Nu vedeți că vorbiți singuri și că nu interesează pe nimeni toate discuțiile astea fără rost? Voi nu aveți viață socială înafara ecranului? Nu aveți neveste nu aveți copii nu aveți loc de muncă stați aicea pe topic 24/24 și încercati să mă denigrati numai că pe mine nu mă interesează că la mine tot vin clienții și continuu o să vină fiindcă știu și ei că unii dintre voi mințiți prea mult și nu aveți ce face. Mă repet dacă nu-ți convine ceva de la început pleci nu stai. De bărbați care mă ling în pi*da și dup-aia mă vorbesc pe la spate sunt sătulă. Față în față sunteți mielușei. În spatele ecranului e ușor să scrii și să-ți faci o l*bă… ce să mai sunteti mai rău ca țațele . chiar îmi cer scuze de limbaj față de restul cu care m-am înțeles și sper să mai lucrez cu ei… nu mă mai interesează scrieti ce vreti îmi intră pe o ureche și mi iese pe alta. 1. Să nu mai drăcui, că e foarte urât. 2. Să nu mai vorbești de nevestele altora... 3. Limbi în pizdă nu știu cine ți-a dat și nici nu mă interesează 4. Nu aveam de unde să am habar când am venit cum stau lucrurile... Abia la final am văzut. Era prea târziu. 5. Drum bun! 3 2
povestitorul Reputație: 2965 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 25, 2022 Acum 15 minute, Ruxy1 a spus: Băgați vă dr*cu la somn și terminați cu aburelile astea. Nu vedeți că vorbiți singuri și că nu interesează pe nimeni toate discuțiile astea fără rost? Voi nu aveți viață socială înafara ecranului? Nu aveți neveste nu aveți copii nu aveți loc de muncă stați aicea pe topic 24/24 și încercati să mă denigrati numai că pe mine nu mă interesează că la mine tot vin clienții și continuu o să vină fiindcă știu și ei că unii dintre voi mințiți prea mult și nu aveți ce face. Mă repet dacă nu-ți convine ceva de la început pleci nu stai. De bărbați care mă ling în pi*da și dup-aia mă vorbesc pe la spate sunt sătulă. Față în față sunteți mielușei. În spatele ecranului e ușor să scrii și să-ți faci o l*bă… ce să mai sunteti mai rău ca țațele . chiar îmi cer scuze de limbaj față de restul cu care m-am înțeles și sper să mai lucrez cu ei… nu mă mai interesează scrieti ce vreti îmi intră pe o ureche și mi iese pe alta. Ma bag la somn ...ca daca mai stau , pana dimineata raman fara cont .🤣🤣 Te au facut portar ...si toata lumea treage la poarta , parca imi pare rau , esti si mititica .Cred in tine ...si vreau sa vad o poza cum iti bronzezi curul prin Maldive . 🤣🤣 5
Ruxy1 Reputație: 129 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Septembrie 25, 2022 Acum 2 minute, povestitorul a spus: Ma bag la somn ...ca daca mai stau , pana dimineata raman fara cont .🤣🤣 Te au facut portar ...si toata lumea treage la poarta , parca imi pare rau , esti si mititica .Cred in tine ...si vreau sa vad o poza cum iti bronzezi curul prin Maldive . 🤣🤣 La câți bani o să fac te iau și pe tine pe post de fotograf îți plătesc eu tot sejurul🤣😘👍🏼 1
Ruxy1 Reputație: 129 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Septembrie 25, 2022 Acum 8 minute, Cozonac7 a spus: 1. Să nu mai drăcui, că e foarte urât. 2. Să nu mai vorbești de nevestele altora... 3. Limbi în pizdă nu știu cine ți-a dat și nici nu mă interesează 4. Nu aveam de unde să am habar când am venit cum stau lucrurile... Abia la final am văzut. Era prea târziu. 5. Drum bun! În primul rând nu am zis nimic de nevestele altora citește mai bine am spus că voi nu aveți neveste de scrieți atâta? În al doilea rând spune bogdaproste și scuipă de trei ori în sân mai bine că am dracuit decât să blestem , lasă vrăjeala asta cum că era prea târziu că nu halește nimeni , machiajele le-ai văzut din prima. N-am zis de tine că mi-ai dat limbi în pi*da am generalizat tot mesajul ăla ce l-am făcut. eu știu că ție îți plac blondele și de asta încerci să mă denigrezi pe mine. Pune te la somn că dacă continui să te mai încrunți mult o să faci riduri și nu e okay să-ți faci de la vârsta asta…:)
Ruxy1 Reputație: 129 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Septembrie 25, 2022 Vă spun și mă repet în spatele ecranelor e ușor să te dai zmeu, Și nu o spun doar eu o spun și clienții mei… eu măcar sunt asumată sunt dintr-o bucată în poze puse cu fața deci nu mă ascund cu absolut nimic îmi asum tot ce spun.Aicea pe forum toți încercați să păreți niște domni era bine dacă era așa și în realitate hai să nu ne mai căcăm pe noi…
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Septembrie 25, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Septembrie 25, 2022 3 minutes ago, Ruxy1 said: În primul rând nu am zis nimic de nevestele altora citește mai bine am spus că voi nu aveți neveste de scrieți atâta? În al doilea rând spune bogdaproste și scuipă de trei ori în sân mai bine că am dracuit decât să blestem , lasă vrăjeala asta cum că era prea târziu că nu halește nimeni , machiajele le-ai văzut din prima. N-am zis de tine că mi-ai dat limbi în pi*da am generalizat tot mesajul ăla ce l-am făcut. eu știu că ție îți plac blondele și de asta încerci să mă denigrezi pe mine. Pune te la somn că dacă continui să te mai încrunți mult o să faci riduri și nu e okay să-ți faci de la vârsta asta…:) Păi la banii tăi... E floare la ureche să-ți schimbi culoarea părului! Fă-te blondă fata mea, să vezi ce-o să te laud..... O să ajungi nambăr uan pă țară! Te bag și la Capatos lângă vagaboandele alea 😜 1 2
povestitorul Reputație: 2965 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 25, 2022 Acum 6 minute, Ruxy1 a spus: La câți bani o să fac te iau și pe tine pe post de fotograf îți plătesc eu tot sejurul🤣😘👍🏼 Hm ... de cate ori am facut cu mana la.avion ... Dar imi place despre tine ...esti caterincoasa 🤣🤣🤣...dar ai grija , iti dau un sfat ...la astia ...nu le.place umorul 😅😅😅 1
Realboss Reputație: 692 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Shimishoara Oras:Shimishoara Postat Septembrie 25, 2022 Acum 21 minute, povestitorul a spus: Hm ... de cate ori am facut cu mana la.avion ... Dar imi place despre tine ...esti caterincoasa 🤣🤣🤣...dar ai grija , iti dau un sfat ...la astia ...nu le.place umorul 😅😅😅 Le place omorul😂 2
m0f0ss Reputație: 287 Postat Septembrie 25, 2022 Postat Septembrie 25, 2022 Cred că acum ar fi momentul potrivit pt. (încă) o recenzie de 10+ sau măcar câteva intervenții ale stimabilului coleg "călcâi/tendon"... 🙂 1
Ruxy1 Reputație: 129 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Septembrie 25, 2022 1 oră în urmă, povestitorul a spus: Hm ... de cate ori am facut cu mana la.avion ... Dar imi place despre tine ...esti caterincoasa 🤣🤣🤣...dar ai grija , iti dau un sfat ...la astia ...nu le.place umorul 😅😅😅 Crede ma ca daca ajungi sa ma cunosti , o sa vezi ca sunt cea mai de caterinca si de treaba persoana si mi fac si treaba cum trebuie😘👍🏼 Pacat de unii ca sunt mai incuiati…
Ruxy1 Reputație: 129 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Septembrie 25, 2022 1 oră în urmă, Realboss a spus: Le place omorul😂 Iumor sau te omor🤣
Nightseeds Reputație: 174 Postat Septembrie 26, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 26, 2022 9 hours ago, povestitorul said: Vin eu ...si la doua milioane ...ghici unde finalizez 😎😎😎 Doamna care te a supt in dus ...la ea faceam referire ...eram putin distras cand am scris ...eram grabit sa nu se topesca inghetata 🤣🤣🤣 Nu era o doamnă, nici că statut, vârstă sau ce vrei tu. Era o puștoaică de vreo 20 de ani, vopsită blondă, cu corp lucrat la sală, cam 1,80 pe toace, bună de futut, atunci am fost la ea prima oară, apoi încă de vreo 3 ori când venea. Era acum vreo 8 ani, venea cam o săptămână, apoi pleca, avea un preț serios pentru atunci, însă era bună la pat. 1
Ruxy1 Reputație: 129 Postat Septembrie 26, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Septembrie 26, 2022 Nu mai sunati va rog am plecat!😘 1 1 1
Realboss Reputație: 692 Postat Septembrie 26, 2022 Oras:Shimishoara Oras:Shimishoara Postat Septembrie 26, 2022 Acum 10 minute, Ruxy1 a spus: Nu mai sunati va rog am plecat!😘 Si-a luat zborul pasarica🦩
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Septembrie 26, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Septembrie 26, 2022 35 minutes ago, Ruxy1 said: Nu mai sunati va rog am plecat!😘 Să te întorci Blondă!! ❤️ 2
Ruxy1 Reputație: 129 Postat Septembrie 28, 2022 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Septembrie 28, 2022 Ce credeți n-ați scăpat de mine așa ușor🤣 Sambătă mă întorc înapoi… nu știu exact pe la ce oră depinde cum găsesc o mașină, acuma o să stau la :Complex rezidential IRIS, asta e intre Aradului/Torontalului, langa complex rezidential The Ring! dacă e cineva care vrea să-și facă programare de pe acuma doar pe mesaje pe WhatsApp sau mesaje normale sau aicea, nu sunați că mă încurcați mulțumesc frumos de înțelegere pupici!😘🥰 1
Realboss Reputație: 692 Postat Septembrie 28, 2022 Oras:Shimishoara Oras:Shimishoara Postat Septembrie 28, 2022 Acum 5 minute, Ruxy1 a spus: Ce credeți n-ați scăpat de mine așa ușor🤣 Sambătă mă întorc înapoi… nu știu exact pe la ce oră depinde cum găsesc o mașină, acuma o să stau la :Complex rezidential IRIS, asta e intre Aradului/Torontalului, langa complex rezidential The Ring! dacă e cineva care vrea să-și facă programare de pe acuma doar pe mesaje pe WhatsApp sau mesaje normale sau aicea, nu sunați că mă încurcați mulțumesc frumos de înțelegere pupici!😘🥰 Ce-ti mai place la Timisoara😏😏 cum ramane? Vin eu la curatenie? Te spal si pe tine daca vrei🤪 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Septembrie 28, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Septembrie 28, 2022 Pfffoooooaaaaaiiii 🥰 Programări putem face de pe'acuma? Ai costum de menajeră?? Fantezia mea cu tine, este să te văd cum dai cu aspiratorul 😍 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum