doarvizita Reputație: 654 Postat Martie 25 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Martie 25 Acum 2 minute, alexxxis21 a spus: Lasă-l pove,că tot la năravul lui revine După ce a fost la Gioconda și la Karina în Timișoara,trebuie să compenseze cumva,ca să-i iasă media.😉 Nu uita de Dj , Mara și colega ei începătoare 😉😅, doar ieri 😛😛, Media cred că e acum supraunitară 😇 1 1
mario1999 Reputație: 4 Postat Martie 25 Oras:Lugoj Oras:Lugoj Postat Martie 25 2 minutes ago, alexxxis21 said: Lasă-l pove,că tot la năravul lui revine După ce a fost la Gioconda și la Karina în Timișoara,trebuie să compenseze cumva,ca să-i iasă media.😉 Toate au cate ceva deaia e bine sa te protejezi tot timpul.iti asumi stii la ce mergi 1
doarvizita Reputație: 654 Postat Martie 25 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Martie 25 Henț cu mâna ...vezi ? Un pic nu fusăși pe fază și multe se întâmplară între timp 😛😅
po2024ve Reputație: 933 Postat Martie 25 Oras:Sud Oras:Sud Postat Martie 25 Acum 5 minute, alexxxis21 a spus: Lasă-l pove,că tot la năravul lui revine După ce a fost la Gioconda și la Karina în Timișoara,trebuie să compenseze cumva,ca să-i iasă media.😉 Ma amuza ....când spune ca evoluează, ca invata. , ca e schimbat ....după apare cu câte o bomba fara fitil 🤣🤣🤣 Aaa.....nu avea apa calda ....dar nesu cu ce ' l freca 😅😅😅 1
alexxxis21 Reputație: 1131 Postat Martie 25 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 25 1 oră în urmă, mario1999 a spus: Gasi ceva frumos la Timisoara da fum la Eva dupa parerea mea Ai fost la ea sau cum? E Luisa,brunetica frumoasă care era la top,însă a luat o pauză de cateva luni,si de-asta nu mai e.
doarvizita Reputație: 654 Postat Martie 25 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Martie 25 Acum 1 minut, po2024ve a spus: Ma amuza ....când spune ca evoluează, ca invata. , ca e schimbat ....după apare cu câte o bomba fara fitil 🤣🤣🤣 Aaa.....nu avea apa calda ....dar nesu cu ce ' l freca 😅😅😅 ..la rece 😅
po2024ve Reputație: 933 Postat Martie 25 Oras:Sud Oras:Sud Postat Martie 25 Acum 4 minute, mario1999 a spus: Toate au cate ceva deaia e bine sa te protejezi tot timpul.iti asumi stii la ce mergi Tu iei Perp ? Și ai și 10 vaccinuri contra BTS 😂😂😂😂
alexxxis21 Reputație: 1131 Postat Martie 25 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 25 Acum 2 minute, po2024ve a spus: Ma amuza ....când spune ca evoluează, ca invata. , ca e schimbat ....după apare cu câte o bomba fara fitil 🤣🤣🤣 Aaa.....nu avea apa calda ....dar nesu cu ce ' l freca 😅😅😅 Probabil că evoluează astral sau in conștiință!😅 Nicidecum la pwzde!🤣 1
mario1999 Reputație: 4 Postat Martie 25 Oras:Lugoj Oras:Lugoj Postat Martie 25 On 3/14/2025 at 10:34 PM, alexxxis21 said: Apropos de dive.Am fost ieri la Timișoara. A revenit Luisa de la top(nu mai e acum,că a lipsit 5 luni) Bombă sexy..după 2 ani fusei la ea. Olteancă fierbinte!😉 350 RON-1h15min. ON și CIM inclus. Feerie pe gheață, să moară Franța. Nu-mi trebuie Reșița și Severin..ca să ce?Nu vreau să jignesc pe nimeni. @luisa1 pe la noi nu vii?
po2024ve Reputație: 933 Postat Martie 25 Oras:Sud Oras:Sud Postat Martie 25 Acum 1 minut, doarvizita a spus: ..la rece 😅 Tot asa ai finalizat și tu ....La RECE ? 😂😂😂 Aaaa...ai și plătit 😅😅😅😅 și ai doborât recordul la ....plătit/desbracat/futut/îmbrăcat 🤣🤣🤣🤣 1
doarvizita Reputație: 654 Postat Martie 25 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Martie 25 Chiar acum, alexxxis21 a spus: Probabil că evoluează astral sau in conștiință!😅 Nicidecum la pwzde!🤣 Hai gata că iar v-am dat nas .... (Mamă ce cur are fraiera.....😅😅) Mai multe după ce ies de pe ușă 😛🖐️🖐️🖐️ 1
alexxxis21 Reputație: 1131 Postat Martie 25 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 25 Chiar acum, doarvizita a spus: Hai gata că iar v-am dat nas .... (Mamă ce cur are fraiera.....😅😅) Mai multe după ce ies de pe ușă 😛🖐️🖐️🖐️ Pfaa..ne-a băgat în seamă.Iar ne flituie😅 Păi ce ursuleți, ne scrii de la borcanul cu miere?😂 1
po2024ve Reputație: 933 Postat Martie 25 Oras:Sud Oras:Sud Postat Martie 25 Acum 2 minute, doarvizita a spus: Hai gata că iar v-am dat nas .... (Mamă ce cur are fraiera.....😅😅) Mai multe după ce ies de pe ușă 😛🖐️🖐️🖐️ Bag o la omv la spălătorie....plătesc eu fisele ....măcar sa futi curat 🤣🤣🤣 2
doarvizita Reputație: 654 Postat Martie 25 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Martie 25 Acum 1 minut, alexxxis21 a spus: Pfaa..ne-a băgat în seamă.Iar ne flituie😅 Păi ce ursuleți, ne scrii de la borcanul cu miere?😂 Dap,... Putea fi ceva miere pe aici ,...dar dacă voi nu vreți eu ce să vă fac ...., Hai pa 👍👍👍 1
alexxxis21 Reputație: 1131 Postat Martie 25 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 25 Acum 6 minute, mario1999 a spus: @luisa1 pe la noi nu vii? Stai liniștit, că nu vine. Am fost de 2 ori la ea luna asta,si săptămâna viitoare din nou. Are de rezolvat ceva fata cateva zile,că mergeam săptămâna asta. Sinnere,dacă ești fan Bianca,sunt sigur că 'te-ai îndrăgosti' și de Luisa😊 1
alexxxis21 Reputație: 1131 Postat Martie 25 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 25 Acum 4 minute, doarvizita a spus: Dap,... Putea fi ceva miere pe aici ,...dar dacă voi nu vreți eu ce să vă fac ...., Hai pa 👍👍👍 Ursuleț,se spune pa și PU LA revedere! Iar trebuie să te învăț.😅 1
doarvizita Reputație: 654 Postat Martie 25 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Martie 25 Acum 1 minut, alexxxis21 a spus: Ursuleț,se spune pa și PU LA revedere! Iar trebuie să te învăț.😅 Așa așa , învață -mă😅😅
doarvizita Reputație: 654 Postat Martie 25 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Martie 25 Chiar acum, doarvizita a spus: Așa așa , învață -mă😅😅 Aaaaa,... vezi că am mai slăbit de cum mă știau ușile ....., mă învârt pe la 90 acum,.....îs numai bun ....😇😅😅😅 1
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 2515 Postat Martie 25 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Postat Martie 25 Acum 31 minute, doarvizita a spus: Aaaaa,... vezi că am mai slăbit de cum mă știau ușile ....., mă învârt pe la 90 acum,.....îs numai bun ....😇😅😅😅 Păi de la cat efort depui ..aa plus drumurile , stai numai pe drumuri, slăbești normal 😅😅 SEX & LOVE WORLDWIDE
doarvizita Reputație: 654 Postat Martie 25 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Martie 25 Chiar acum, Badboyinbed a spus: Păi de la cat efort depui ..aa plus drumurile , stai numai pe drumuri, slăbești normal 😅😅 😅😅
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 2515 Postat Martie 25 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Postat Martie 25 Acum 47 minute, doarvizita a spus: Hai gata că iar v-am dat nas .... (Mamă ce cur are fraiera.....😅😅) Mai multe după ce ies de pe ușă 😛🖐️🖐️🖐️ Care fraiera ??? SEX & LOVE WORLDWIDE
doarvizita Reputație: 654 Postat Martie 25 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Martie 25 Chiar acum, Badboyinbed a spus: Care fraiera ???
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 2515 Postat Martie 25 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Postat Martie 25 Acum 1 minut, doarvizita a spus: În poze e bună SEX & LOVE WORLDWIDE
doarvizita Reputație: 654 Postat Martie 25 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Martie 25 Acum 2 minute, Badboyinbed a spus: În poze e bună Este , (nu are sâni ) in rest cum spunea si sinner , zici că e o puștoaică de clasa 9-10 , un fund de poveste jur , .. însă cam atât , nici cea mai mica intenție pro client , doar pe făcut bani și atât, clientul trebuie doar jumulit cu orice preț 😅😅
alexxxis21 Reputație: 1131 Postat Martie 25 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 25 Acum 55 minute, doarvizita a spus: Hai gata că iar v-am dat nas .... (Mamă ce cur are fraiera.....😅😅) Mai multe după ce ies de pe ușă 😛🖐️🖐️🖐️ Tu zici:ce cur are fraiera, dar sunt convins că i-ai spus câte-n lună si-n stele! Bagabond mic.😅 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum