po2024ve Reputație: 1065 Postat Mai 16 Oras:Sud Oras:Sud Postat Mai 16 Bata ma norocul....acum am dat inimioara 😅😅😅
abubes Reputație: 180 Postat Mai 16 Oras:Severin Oras:Severin Postat Mai 16 1 oră în urmă, SONIA25 a spus: Pe 22 Mai sunt la voi 🤪 Stai și tu măcar 2-3 zile ?
SONIA25 Reputație: 184 Postat Mai 17 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Mai 17 Acum 18 ore, abubes a spus: Stai și tu măcar 2-3 zile ? Da! 1
alexxxis21 Reputație: 1242 Postat Mai 17 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 17 La 15.05.2025 la 22:36, abubes a spus: Toate ca toate , dar văd ca nimeni nu aduce în discuție de vizita Biancăi ? Vreau să știu cine a reușit să puncteze la ea , și dacă a îmbunătățit ceva la corp pentru absența ( sâni noi , buze , culoare păr ) cât și ca prestație … și dacă tariful este la fel … ceva extra ? Io cre că unii sunt instruiți să nu scrie. Adică,sunt sigur ! Nu că ar conta!😂
abubes Reputație: 180 Postat Mai 17 Oras:Severin Oras:Severin Postat Mai 17 Acum 6 ore, SONIA25 a spus: Da! E ce trebuie ! Daca ai face și CIM ai fi super completa … bineînțeles contracost !
JohnGotti23 Reputație: 967 Postat Mai 17 Oras:DTS Oras:DTS Postat Mai 17 La 16.05.2025 la 22:13, SONIA25 a spus: Pe 22 Mai sunt la voi 🤪 Te aștept Te voi vizita🥰😘❤️ 1
Erectus6909 Reputație: -9 Postat Mai 18 Postat Mai 18 Salutare Cel care ai lăsat Nr fetei care nu activează pe publi 24,poți să mi-l lași și mie in privat că a fost șters de moderator.
alexxxis21 Reputație: 1242 Postat Mai 19 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 19 Tristețe mare c-a ieșit Mucushor,din câte se pare!🤣 Carule in weekend merg la Luisa! Sa-i spun de un ursuletz brun de la Severin? Afectuos rău!😂 1
pullon3 Reputație: 220 Postat Mai 19 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 19 Acum 13 minute, alexxxis21 a spus: Tristețe mare c-a ieșit Mucushor,din câte se pare!🤣 Carule in weekend merg la Luisa! Sa-i spun de un ursuletz brun de la Severin? Afectuos rău!😂 Fetele hai că le pot înțelege , din păcate au rămas ancorate în trecut , cu acea impresie greșită și au circumstanțe atenuante însă voi nu aveți nici măcar o scuză, tu și mai câțiva recidivați a câta oară, 🤔 ați fost mârlani , am fost luat peste picior și asta doar pentru amuzamentul vostru . Sunt un OM care dacă să zicem că a greșit cu ceva cândva încearcă prin toate mijloacele să repare asta , este dispus la orice numai să fie ceva constructiv și toate să revină la normal. Ca atare (și mă cunoști suficient colegule ) indiferent de Orice după ultima voastră bătaie de joc pentru mine această secțiune nu mai există!! Scriu aici mare și ca să se vadă ,( le copiez pe dânsele) , sunt INDISPONIBiL pe Severin , nu mai revin 👍👍👍 Nmb! 1 1
alexxxis21 Reputație: 1242 Postat Mai 19 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 19 Acum 14 minute, pullon3 a spus: Fetele hai că le pot înțelege , din păcate au rămas ancorate în trecut , cu acea impresie greșită și au circumstanțe atenuante însă voi nu aveți nici măcar o scuză, tu și mai câțiva recidivați a câta oară, 🤔 ați fost mârlani , am fost luat peste picior și asta doar pentru amuzamentul vostru . Sunt un OM care dacă să zicem că a greșit cu ceva cândva încearcă prin toate mijloacele să repare asta , este dispus la orice numai să fie ceva constructiv și toate să revină la normal. Ca atare (și mă cunoști suficient colegule ) indiferent de Orice după ultima voastră bătaie de joc pentru mine această secțiune nu mai există!! Scriu aici mare și ca să se vadă ,( le copiez pe dânsele) , sunt INDISPONIBiL pe Severin , nu mai revin 👍👍👍 Nmb! În primul rând că nu te cred! Cu reveneala😉 In al doilea rând cu ce am greșit? Că ti-am spus ursuletz brun?Pe bune ai niște sensibilități câteodată.. Pff. 1
pullon3 Reputație: 220 Postat Mai 19 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 19 Acum 5 minute, alexxxis21 a spus: În primul rând că nu te cred! Cu reveneala😉 In al doilea rând cu ce am greșit? Că ti-am spus ursuletz brun?Pe bune ai niște sensibilități câteodată.. Pff. Mai vedem .....nu mai scrie nici ermes , nici sinner se pare , .....oare de ce 🤔🤔, mult succes ăștia ce a-ți mai rămas ....😅😅😅😅😅
alexxxis21 Reputație: 1242 Postat Mai 19 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 19 Eu n-am nicio treabă,că merg la Timișoara!Chiar nu e problem. Tu erai atracția pe Severin!🤣
alexxxis21 Reputație: 1242 Postat Mai 19 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 19 Si,tu te-ai arătat interesat de Luisa,că nu ti-o impun eu!😉 Dar devenisi prea sensibil! Moloz de babaroz!
pullon3 Reputație: 220 Postat Mai 19 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 19 Acum 4 minute, alexxxis21 a spus: Eu n-am nicio treabă,că merg la Timișoara!Chiar nu e problem. Tu erai atracția pe Severin!🤣 Doar Imagineaza-ti , dacă se realiza o împăcare reală, baș că acum că îs roșii și puteau să lase replay la recenzii ce atracție ar fi putut să fie 😇 ..... Corect însă ai spus "tu erai atracția " .....eram ,mi-am pus în cap și acum nu mai dau înapoi , indiferent de Orice , am fost destul de clar și sper să nu ne mai auzim 👍🙏 🫡
danspainna Reputație: 10 Postat Mai 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19 Salutare. Recomandați ceva de pe publi24 ? Tot caut dar nu găsesc nimic care sa para ok
alexxxis21 Reputație: 1242 Postat Mai 19 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 19 Acum 23 minute, pullon3 a spus: Doar Imagineaza-ti , dacă se realiza o împăcare reală, baș că acum că îs roșii și puteau să lase replay la recenzii ce atracție ar fi putut să fie 😇 ..... Corect însă ai spus "tu erai atracția " .....eram ,mi-am pus în cap și acum nu mai dau înapoi , indiferent de Orice , am fost destul de clar și sper să nu ne mai auzim 👍🙏 🫡 Pune-ți niște căști!😅
alexxxis21 Reputație: 1242 Postat Mai 19 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 19 Acum 10 minute, danspainna a spus: Salutare. Recomandați ceva de pe publi24 ? Tot caut dar nu găsesc nimic care sa para ok Tu,când vrei? Pe 22 vine Sonia.!Cea mai bună opțiune pe Severin!
danspainna Reputație: 10 Postat Mai 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19 Acum 1 oră, alexxxis21 a spus: Tu,când vrei? Pe 22 vine Sonia.!Cea mai bună opțiune pe Severin! Da, am vazut. Pana atunci ma gândeam ca poate e ceva bun. Nu recomanzi nimic de pe site ?
alexx991 Reputație: 238 Postat Mai 20 Postat Mai 20 Acum 12 ore, pullon3 a spus: Fetele hai că le pot înțelege , din păcate au rămas ancorate în trecut , cu acea impresie greșită și au circumstanțe atenuante însă voi nu aveți nici măcar o scuză, tu și mai câțiva recidivați a câta oară, 🤔 ați fost mârlani , am fost luat peste picior și asta doar pentru amuzamentul vostru . Sunt un OM care dacă să zicem că a greșit cu ceva cândva încearcă prin toate mijloacele să repare asta , este dispus la orice numai să fie ceva constructiv și toate să revină la normal. Ca atare (și mă cunoști suficient colegule ) indiferent de Orice după ultima voastră bătaie de joc pentru mine această secțiune nu mai există!! Scriu aici mare și ca să se vadă ,( le copiez pe dânsele) , sunt INDISPONIBiL pe Severin , nu mai revin 👍👍👍 Nmb! Mai taci ma in plm de infect ce esti ca ne-ai rupt penisurile in doua cu vrajeala ta proasta, cum plm poti sa spui ca nu ai facut nimic cand eu am fost acolo si am ascultat tot, ce pula mea esti asa de retardat incat nu poti sa recunosti ce ai facut??? mai lasa-ne cu prostia asta infecta a ta care o scoti zi de zi si daca nu vor sa te ierte ce plm nu poti sa dormi noaptea?? da eu nu pot sa pun obrazu pentru tine cand stiu ce ai facut, de ce sa ma bag pentru tine?? tu nu ai nici pic de demnitate in tine sa spui ce ai facut, dar spui ca nu ai facut nimic, si ca colegii au bagat strambe, cand tu esti refuzat din jumate de pe severin, ultima fata la care am fost era sa nu ma primeasca pentru ca ar fi crezut ca esti tu si tu nu ai fost la ea niciodata ca sa intelegi si tu la ce sa ajuns incat ele isi dau cu presupusu ca oricare persoane care vine esti tu si trebuie in asa fel sa le convingem ca nu esti tu, asa ca scuteste-ma cu prostile tale de 2 lei care nu au nici o valoare, du-te prin alte judete pana cand o sa isi dea si ele sema de tine, ca pe moment merge sa impingi 3-4 vizite pana isi dau seama de tine, si continua tu sa mai bati apropou la mine ca am sa ma duc numai la femei de nu am sa te fac de ras bine, ca pe mine ma doare in pula ca nu au ce sa imi faca, asa ca nu o mai suge aiurea si stai potol
pullon3 Reputație: 220 Postat Mai 20 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 20 Acum 37 minute, alexx991 a spus: Mai taci ma in plm de infect ce esti ca ne-ai rupt penisurile in doua cu vrajeala ta proasta, cum plm poti sa spui ca nu ai facut nimic cand eu am fost acolo si am ascultat tot, ce pula mea esti asa de retardat incat nu poti sa recunosti ce ai facut??? mai lasa-ne cu prostia asta infecta a ta care o scoti zi de zi si daca nu vor sa te ierte ce plm nu poti sa dormi noaptea?? da eu nu pot sa pun obrazu pentru tine cand stiu ce ai facut, de ce sa ma bag pentru tine?? tu nu ai nici pic de demnitate in tine sa spui ce ai facut, dar spui ca nu ai facut nimic, si ca colegii au bagat strambe, cand tu esti refuzat din jumate de pe severin, ultima fata la care am fost era sa nu ma primeasca pentru ca ar fi crezut ca esti tu si tu nu ai fost la ea niciodata ca sa intelegi si tu la ce sa ajuns incat ele isi dau cu presupusu ca oricare persoane care vine esti tu si trebuie in asa fel sa le convingem ca nu esti tu, asa ca scuteste-ma cu prostile tale de 2 lei care nu au nici o valoare, du-te prin alte judete pana cand o sa isi dea si ele sema de tine, ca pe moment merge sa impingi 3-4 vizite pana isi dau seama de tine, si continua tu sa mai bati apropou la mine ca poate te trezesti la dedeman cu mine de nu am sa te fac de tot cacatu, am sa intreb colegii tai pe acolo unde este colegu vostru de fute tot orasu de la lustre si am sa ma duc numai la femei de nu am sa te fac de ras bine, ca pe mine ma doare in pula ca nu au ce sa imi faca, asa ca nu o mai suge aiurea si stai potol @cleopatra01, @Proffmod, pe lângă "glumițele" mele nevinovate aici avem un limbaj jignitor care nu face cinste unui membru pe forum și încă o încălcare gravă a regulamentului, mulțumesc frumos 🙏 1
alexx991 Reputație: 238 Postat Mai 20 Postat Mai 20 Acum 6 minute, pullon3 a spus: @cleopatra01, @Proffmod, pe lângă "glumițele" mele nevinovate aici avem un limbaj jignitor care nu face cinste unui membru pe forum și încă o încălcare gravă a regulamentului, mulțumesc frumos 🙏 de ce ma?? ca ti-am spus adevaru in fata??? stiu ca doare dar asta este, treci mai departe... si cu te-am jignit cu adevar??? de ce nu le spui ceea ce faci tu???
po2024ve Reputație: 1065 Postat Mai 20 Oras:Sud Oras:Sud Postat Mai 20 Acum 17 ore, pullon3 a spus: Fetele hai că le pot înțelege , din păcate au rămas ancorate în trecut , cu acea impresie greșită și au circumstanțe atenuante însă voi nu aveți nici măcar o scuză, tu și mai câțiva recidivați a câta oară, 🤔 ați fost mârlani , am fost luat peste picior și asta doar pentru amuzamentul vostru . Sunt un OM care dacă să zicem că a greșit cu ceva cândva încearcă prin toate mijloacele să repare asta , este dispus la orice numai să fie ceva constructiv și toate să revină la normal. Ca atare (și mă cunoști suficient colegule ) indiferent de Orice după ultima voastră bătaie de joc pentru mine această secțiune nu mai există!! Scriu aici mare și ca să se vadă ,( le copiez pe dânsele) , sunt INDISPONIBiL pe Severin , nu mai revin 👍👍👍 Nmb! Ai topit o pe a placa nu ca ai zariat o ....La a 100 reîncărcare tot cu vrăjeală asta de popa de tara vii .pff 1
alexxxis21 Reputație: 1242 Postat Mai 20 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 20 Acum 12 minute, po2024ve a spus: Ai topit o pe a placa nu ca ai zariat o ....La a 100 reîncărcare tot cu vrăjeală asta de popa de tara vii .pff E bune și circumstanțele adtea atenuante!🤣
po2024ve Reputație: 1065 Postat Mai 20 Oras:Sud Oras:Sud Postat Mai 20 Acum 3 ore, alexxxis21 a spus: E bune și circumstanțele adtea atenuante!🤣 Am fost si ocupat și puțin necăjit de duminica .....când am întrat azi ...tot Caru ...plânge și ne cearta ca nu am făcut lobby la Dive . Alcoo....domnu plângăcios... îți spun .....La Dive ....nu ai acces ....nu ca te a imbarligat cineva cum presupui.....nu te vor ele după ce le ai denigrat și ai creat o drama din asta . Plus obsesia de a le urmări pe la scară....si pe rețelele sociale .Nimeni nu cred ca te poate ajuta și cred ca sunt putini care și ar dori. O alta colaborare , cu mare drag.....dar aici ( subiectul Dive ) doar bășcălie despre tine ,.pot face .🤣🤣🤣🤣 1 1
pullon3 Reputație: 220 Postat Mai 20 Oras:Mic Oras:Mic Postat Mai 20 Acum 39 minute, po2024ve a spus: Am fost si ocupat și puțin necăjit de duminica .....când am întrat azi ...tot Caru ...plânge și ne cearta ca nu am făcut lobby la Dive . Alcoo....domnu plângăcios... îți spun .....La Dive ....nu ai acces ....nu ca te a imbarligat cineva cum presupui.....nu te vor ele după ce le ai denigrat și ai creat o drama din asta . Plus obsesia de a le urmări pe la scară....si pe rețelele sociale .Nimeni nu cred ca te poate ajuta și cred ca sunt putini care și ar dori. O alta colaborare , cu mare drag.....dar aici ( subiectul Dive ) doar bășcălie despre tine ,.pot face .🤣🤣🤣🤣 Nu trebuie să dau explicații nimănui , îți spun doar atât !!! și cu asta eu am încheiat 👍👍,puteți faceți ce vă taie capul eu am ieșit de aici , nu am cum să fac treabă vreodată cu persoane toxice care nu știu decât să țină ură și dușmănie. Am așteptat pe o bancă așa cum oricare din voi vă așteptați rândul atunci când mergeți undeva pentru că aveam PROGRAMARE !!! și reveneam la ele fix după acel trio de împăcare ca la două prietene și nu aveam de unde draku sa știu că așa peste noapte nu mai sunt primit !!! Motive se pot găsi câte în lună și în stele , nu mai contează ce a fost... , a fost , dacă am greșit cu ceva mi-am cerut scuzele de rigoare , dacă se VREA se poate orice !!! , sunt un OM absolut rezonabil și cu fiarte mult bun simț. Astea fiind spuse eu vă las cu bine , nu port pică nimănui , nu sunt genul ăla de persoană, prefer să plec și sunt absolut sigur că nu aveți nimic împotrivă , numai bine, Salute'
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum