Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

Reputație: 28
  • Oras:yes
Postat
Acum 6 ore, abcdcd90 a spus:

Deperados 🤣🤣🤣

Bun bun 

Postat
On 6/20/2025 at 7:09 PM, pullon3 said:

Ultima reușită tot un paradis , vă spuneam pe la un 20 , fragedă , minionă , docilă și maxim ..."menghină" ca să zic așa , am botezat-o ' strâmtorica " 

A alinia  oglinda de pe dulap din proprie inițiativă așa cum trebuie și chiar m-a întrebat dacă este bine așa .....numai că după asa o  implicare abia abia am reușit 2 poziții și fusăi răpus 😇😅😅

care, unde , da i si tu share 😅

Reputație: 301
  • Oras:Mic
Postat
Acum 6 ore, turbo6779new a spus:

care, unde , da i si tu share 😅

După ce se întâmplă în seara asta am o recenzie în cap ....😇,  ar ieși cel puțin roman ...😅😅, cu bune și cu rele , cam para para , una peste alta,  de bifat ....,  însă dacă sunt sortit să tac ....atunci așa voi face, ...până când 🤔.......până ......atunci 😅😅

Postat

Aaaa.....și încă un aspect, 

Severin este un oraș mic, .....ei îi place MARE , și ne referim strict la oraș 😇😅😅😅

• Membru Premium
  • Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, pullon3 a spus:

După ce se întâmplă în seara asta am o recenzie în cap ....😇,  ar ieși cel puțin roman ...😅😅, cu bune și cu rele , cam para para , una peste alta,  de bifat ....,  însă dacă sunt sortit să tac ....atunci așa voi face, ...până când 🤔.......până ......atunci 😅😅

Eu știi ca de multe ori am fost de acord cu tine , dar aici greșești, spune-le odată la oameni informații utile indiferent care ar fi ele !! Încep să cred ca ai luat-o razna cu ușa închisă aia a ta !! Chiar dacă la voi pe forum caterinca e baza mai sunt si oameni care vor informații, vor recenzii !!! Voi vă faceți singuri regres nu progres , și sunteți toti vinovați inclusiv tu️Scrieti naiba recenzii ca pentru aia e făcut forumul, nu pentru joaca de a șoarecele și pisica ‼️‼️‼️‼️

• Like 4

SEX & LOVE WORLDWIDE :tittyfuck:maninlove

Postat
Acum 4 ore, Badboyinbed a spus:

Eu știi ca de multe ori am fost de acord cu tine , dar aici greșești, spune-le odată la oameni informații utile indiferent care ar fi ele !! Încep să cred ca ai luat-o razna cu ușa închisă aia a ta !! Chiar dacă la voi pe forum caterinca e baza mai sunt si oameni care vor informații, vor recenzii !!! Voi vă faceți singuri regres nu progres , și sunteți toti vinovați inclusiv tu️Scrieti naiba recenzii ca pentru aia e făcut forumul, nu pentru joaca de a șoarecele și pisica ‼️‼️‼️‼️

Salut ,

Chiar Tu mi-ai fost model ( fiindcă și tu ai tăcut o lungă vreme din motivele tale ) și când era cât pe ce să cedez si să scriu fiindcă îmi place si mă pricep ,  mă gândeam la tenacitatea ta , mă gândeam că dacă tu poți ....pot și eu 👍👍

Tu , ....ești chiar atât de naiv și crezi că dacă las Eu recenzie sa zicem la ce a fost aseară ....o să înceapă să plouă cu recenzii 🤔🤔🤔😅😅😅 și mă ajută cu ceva pe mine ....🤷🤷

Spuneam că EU mă descurc, mă informez temeinic și puține sunt acelea cărora nu le știu hramul ce îl poartă , mai iau și țepe că ăia e... nu ai cum să nimeri numai bine la câte țepare sunt și aici chiar le-am lăsat de mai multe ori , săptămână trecută la blonda aia jegoasă, am spus clar ce nu face (pentru că nu face aproape nimic ),  i-am pus toate linkurile posibile și cartelele folosite (să fi zis careva , (poate doar o persoană) măcar un  mulțumesc...🤔🤔.nu îmi aduc aminte ).

In final,  am spus o dată condiția mea destul de clar , dacă aia s-a lăsat de meserie , dacă nu mai vine aici ,....etc....

Nu mă interesează !!! ,

cum fac și ce fac , o ia cu japca ,  treaba lor , numai după ce îmi fac damblaua mai stăm de vorbă.

Până atunci Nmb !,

Succes .

• Oras:Toată țara.
Postat
Acum 7 ore, Badboyinbed a spus:

👏👏👏

Postat
Acum 2 ore, pullon3 a spus:

Salut ,

Chiar Tu mi-ai fost model ( fiindcă și tu ai tăcut o lungă vreme din motivele tale ) și când era cât pe ce să cedez si să scriu fiindcă îmi place si mă pricep ,  mă gândeam la tenacitatea ta , mă gândeam că dacă tu poți ....pot și eu 👍👍

Tu , ....ești chiar atât de naiv și crezi că dacă las Eu recenzie sa zicem la ce a fost aseară ....o să înceapă să plouă cu recenzii 🤔🤔🤔😅😅😅 și mă ajută cu ceva pe mine ....🤷🤷

Spuneam că EU mă descurc, mă informez temeinic și puține sunt acelea cărora nu le știu hramul ce îl poartă , mai iau și țepe că ăia e... nu ai cum să nimeri numai bine la câte țepare sunt și aici chiar le-am lăsat de mai multe ori , săptămână trecută la blonda aia jegoasă, am spus clar ce nu face (pentru că nu face aproape nimic ),  i-am pus toate linkurile posibile și cartelele folosite (să fi zis careva , (poate doar o persoană) măcar un  mulțumesc...🤔🤔.nu îmi aduc aminte ).

In final,  am spus o dată condiția mea destul de clar , dacă aia s-a lăsat de meserie , dacă nu mai vine aici ,....etc....

Nu mă interesează !!! ,

cum fac și ce fac , o ia cu japca ,  treaba lor , numai după ce îmi fac damblaua mai stăm de vorbă.

Până atunci Nmb !,

Succes .

La 20.06.2025 la 10:49, abcdcd90 a spus:

Mulțumim pentru avertisment! 🍻

am mulțumit eu pentru întreaga comunitate. Hai că ieri nu am avut timpul necesar dar astăzi scriu una bucată recenzie.

Postat

Cu o floare nu se face primăvară ......cu 2-3 parcă mai merge ....🤔😅😅😅

Postat
Acum 7 minute, pullon3 a spus:

si 2,3 e putin , merge un buchet macar 😂😂

• Haha 1
Postat
Acum 4 minute, ViperaX a spus:

si 2,3 e putin , merge un buchet macar 😂😂

Se numește ( așa nu niciodată ) .....adică să îți dai singur cu Tesla în coaie ...😅😅😅

Zic ei că la dive nu au făcut absolut nimic , e doar vina mea și de fapt ei sunt ghiocei însă peste tot pe unde au putut au încercat cu orice ocazie să mă defăimeaze , să îmi construiască o imagine proastă , de obsedat , de client care cere beneficii pentru recenzii și așa mai departe ....se știu eu care 🤔😉😉

Dacă tot e lucru manual, ....ce să zic ...mult spor la labă 😅😅😅

Postat
1 hour ago, pullon3 said:

haide, haide, sharing is caring 😅, sau tie frica ca o largim pe stramtorica ?

• Haha 1
Postat
Acum 2 ore, turbo6779new a spus:

haide, haide, sharing is caring 😅, sau tie frica ca o largim pe stramtorica ?

Corect ...de aia nu vi le dau ca să nu mi le lărgiți ......😇😅🤣😅🤣

Reputație: 1292
  • Oras:Romania
Postat

Pullonel,te-am rugat să vorbești cu Romica Jurca pentru săptămâna viitoare!

Păi tu ce făcuși?

Ai vorbit pentru vineri-sâmbătă?

Plm..sprehanim împreună și ne înțelegem seoarat!🤣😅

• Haha 2
Postat
Acum 7 minute, alexxxis21 a spus:

Pullonel,te-am rugat să vorbești cu Romica Jurca pentru săptămâna viitoare!

Păi tu ce făcuși?

Ai vorbit pentru vineri-sâmbătă?

Plm..sprehanim împreună și ne înțelegem seoarat!🤣😅

A încurcat comenzile 🤣🤣🤣

Cod galben împreunat cu cod portocaliu

• Haha 3
Postat
Acum 35 minute, abcdcd90 a spus:

A încurcat comenzile 🤣🤣🤣

Cod galben împreunat cu cod portocaliu

important e sa nu incurce cod rosu , acolo e pericolul al mare 😂😂😂

• Haha 1
Postat
Acum 1 oră, ViperaX a spus:

Vipera cu limbă de moarte fu ...😇😅😅

Postat
Acum 2 ore, ViperaX a spus:

🤣🤣🤣

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 26.06.2025 la 7:27, pullon3 a spus:

Salut ,

Nu mă interesează !!! ,

Până atunci Nmb !,

Succes .

Lucrurile sunt cel putin ciudate la voi pe forum și prefer să nu mai mă bag în privința acestor aspecte ️Referitor la fete, da , o să mai scriu pentru ca , chiar aveți fete , nu multe dar alea care sunt există și fac treaba!!

• Like 2

Postat
Acum 2 ore, Badboyinbed a spus:

Lucrurile sunt cel putin ciudate la voi pe forum și prefer să nu mai mă bag în privința acestor aspecte ️Referitor la fete, da , o să mai scriu pentru ca , chiar aveți fete , nu multe dar alea care sunt există și fac treaba!!

Ciudate sau mai degrabă .....deliberate , unii cu cașcaval suficient poate că vor să fută liniștiți pe unde vrea țâța lor și nu neapărat unde las eu recenzie ca mai apoi să stea la coadă.... acum înțelegi drag coleg cum se pune problema ....🤔🤔😇😅😅

• Like 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 46 minute, pullon3 a spus:

Ciudate sau mai degrabă .....deliberate , unii cu cașcaval suficient poate că vor să fută liniștiți pe unde vrea țâța lor și nu neapărat unde las eu recenzie ca mai apoi să stea la coadă.... acum înțelegi drag coleg cum se pune problema ....🤔🤔😇😅😅

Păi crezi ca se mai stă la coadă undeva ? 

• Haha 2

Postat

Băi,dacă deranjez eu pot să mă retrag..am sprehanit și eu in ultima vreme,și e normal să mă simt vizat..

Nu pot să spun,că nu mai pot fără Pullonel😉

Se poate și fără Pullonel,normal. 

Și să vin eu la Severin la un no name,să fac recenzie dup-aia,slabe șanse!

În 3-4 luni,mai vedem câte recenzii se fac,inclusiv în orașele mari.

E pe nasoale treaba,se pare!😉

• Like 1
Postat
Acum 5 ore, Badboyinbed a spus:

Chiar m-am uitat pe Timișoara să mă conving de o chestie..

De ieri,pe prima pagină sunt 25 de fete.

Astăzi o singură recenzie..deci 1din 25 postări..și nu a vizitat-o azi..mai din amintiri așa recenzia.

Ieri 2 recenzii,tot așa..nu gen:acum am ieșit de la ea!

Deci în 2 zile,3 recenzii din 25 de femei si alea din amintiri precum am spus.

Restul la 22 de fete..bună, sunt disponibilă, si vorbărie(nici măcar caterincă)!

Așa că nu înțeleg de ce vă plângeți atât!

Dacă e cu suparare,am spus,nu e o problemă,că nu stă nimeni în forum Mehedinți!

• Like 1

• Oras:da
  • Oras:da
Postat
Acum 20 ore, pullon3 a spus:

Vipera cu limbă de moarte fu ...😇😅😅

gura pacatosului adevar graieste 😅😅😅

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...