po2024ve Reputație: 1209 Postat Iulie 4 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iulie 4 1 oră în urmă, pullon3 a spus: Dacă scoatem reclamele (anunț fără număr ) și dublurile .....pe prima pagină acum , publi 24 bifate ....cam 8 😇😅😅😅 La.mai multe ....fără număr.
pullon3 Reputație: 357 Postat Iulie 4 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iulie 4 Acum 37 minute, po2024ve a spus: La.mai multe ....fără număr. Culmea este că minionele de ieri și de azi (din Bănie fiind ambele ) se cunosc între ele și asta de azi îmi spuse că cea de ieri știa că stă capră....mirată fiind o acuza , îmi dădea dreptate cum ar veni ....😅😅😅
Prosecos Reputație: 29 Postat Iulie 4 Oras:da Oras:da Postat Iulie 4 Acum 37 minute, pullon3 a spus: Culmea este că minionele de ieri și de azi (din Bănie fiind ambele ) se cunosc între ele și asta de azi îmi spuse că cea de ieri știa că stă capră....mirată fiind o acuza , îmi dădea dreptate cum ar veni ....😅😅😅 vezi de ce nu e bine sa le dai banii la inceput , ca dupa tot ce stiu ele aia fac , cel mai bine e le dai jumate la inceput jumate la sfarsit , sa vezi dupa cum nu le mai doare nimic 1
pullon3 Reputație: 357 Postat Iulie 4 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iulie 4 Chiar acum, Prosecos a spus: vezi de ce nu e bine sa le dai banii la inceput , ca dupa tot ce stiu ele aia fac , cel mai bine e le dai jumate la inceput jumate la sfarsit , sa vezi dupa cum nu le mai doare nimic Există așa ceva. ....🤔 Vorba aia ... " Banii înainte ca la curve " nu mai este valabilă și la modă acum 🤔🤔
turbo6779new Reputație: 15 Postat Iulie 4 Postat Iulie 4 toate ca ca toate, da stramtorica mai e in oras ? sau e deja largutza ? 😅😅, o to tineti la secret 2
pullon3 Reputație: 357 Postat Iulie 4 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iulie 4 Acum 26 minute, turbo6779new a spus: toate ca ca toate, da stramtorica mai e in oras ? sau e deja largutza ? 😅😅, o to tineti la secret ... păi dacă mai era ....mai mergeam eu la risc ....ca să zic așa 😅 😅 😅 Baș că fu dilemă mare , strâmtorica folosea pozele unei fete , aceeași fată copiată și de către cea vizitatată ieri , .....😅😅😅
Prosecos Reputație: 29 Postat Iulie 4 Oras:da Oras:da Postat Iulie 4 1 oră în urmă, pullon3 a spus: Există așa ceva. ....🤔 Vorba aia ... " Banii înainte ca la curve " nu mai este valabilă și la modă acum 🤔🤔 pai normal ca exista, dar daca pampalaii se duc cu banii de la usa , aia labarii aia care nu am vazut pizda in viata lor ce sa le faci , mai avem noi autoritate cand majoritatea le pica in plasa ? NU! de aia si maresc preturile cum vor ele auzi 200/250 pe nr , si ele fac treaba de 5 euro pe bune 1
tetafuinragu Reputație: 27 Postat Iulie 4 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Postat Iulie 4 Am fost aseară la Sofia,merge pe sistem închis,am dat de ea pe facebook întâmplător...e in alt oras 1
pullon3 Reputație: 357 Postat Iulie 4 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iulie 4 Acum 41 minute, tetafuinragu a spus: Am fost aseară la Sofia,merge pe sistem închis,am dat de ea pe facebook întâmplător...e in alt oras Să fie intr-un ceas bun. 🤔😇🤔😅
Prosecos Reputație: 29 Postat Iulie 4 Oras:da Oras:da Postat Iulie 4 Acum 1 oră, tetafuinragu a spus: Am fost aseară la Sofia,merge pe sistem închis,am dat de ea pe facebook întâmplător...e in alt oras noi sa fim sanatosi
po2024ve Reputație: 1209 Postat Iulie 4 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iulie 4 Acum 3 ore, tetafuinragu a spus: Am fost aseară la Sofia,merge pe sistem închis,am dat de ea pe facebook întâmplător...e in alt oras Eu îs curios ...
valy2022 Reputație: 9 Postat Iulie 5 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Postat Iulie 5 Acum 17 ore, tetafuinragu a spus: Am fost aseară la Sofia,merge pe sistem închis,am dat de ea pe facebook întâmplător...e in alt oras Daca se poate, zi ne si noua cum o putem gasisi...
Prosecos Reputație: 29 Postat Iulie 5 Oras:da Oras:da Postat Iulie 5 La 01.07.2025 la 1:18, alexxxis21 a spus: Având în vedere situația financiară delicată din țară, de astăzi înainte, ofer cu 50 RON mai puțin decât prețul cerut! A-ha-ha🤣..păi ce numai ele? adica daca ele cer 100 lei tu le dai 50 lei ? pai din 100 de incercari 101 o sa te refuze 😂😂 1
abcdcd90 Reputație: 96 Postat Iulie 5 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Iulie 5 Acum 43 minute, po2024ve a spus: Carule...ce zici ? Dăi subiect! 😂 1
po2024ve Reputație: 1209 Postat Iulie 5 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iulie 5 Acum 1 minut, abcdcd90 a spus: Dăi subiect! 😂 La ce vagaboande a mai umblat ? 🤣🤣🤣
pullon3 Reputație: 357 Postat Iulie 5 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iulie 5 Acum 11 minute, po2024ve a spus: La ce vagaboande a mai umblat ? 🤣🤣🤣 Cu gândul....... la una cu ..."S" 😇😇😅😅
po2024ve Reputație: 1209 Postat Iulie 5 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iulie 5 Acum 17 minute, pullon3 a spus: Cu gândul....... la una cu ..."S" 😇😇😅😅 Nu se pune 😅😅😅
abcdcd90 Reputație: 96 Postat Iulie 5 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Iulie 5 Acum 34 minute, po2024ve a spus: Nu se pune 😅😅😅 Corect!
po2024ve Reputație: 1209 Postat Iulie 5 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iulie 5 1 oră în urmă, pullon3 a spus: Păi oricum nu vine niciuna ........🤷🤷, aici s-a răsturnat caru' cu boi și în "boimea" lor au zis că cel mai bine ar fi să îl pună la zid tocmai pe boul ce ținea secțiunea sus , de departe recenzorul cel mai activ , util , cum vreți voi să îi numiți , exact așa cum spunea și dragul nostru pove (îl citez imediat poate că cineva a scăpat acea postare 👍👍) Cărutzule....o sa intram imediat in niste discuții de geopolita ....o sa iti dau una bucată ideie de o sa atingi cerul 😉😉
abcdcd90 Reputație: 96 Postat Iulie 5 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Iulie 5 Acum 5 minute, po2024ve a spus: Cărutzule....o sa intram imediat in niste discuții de geopolita ....o sa iti dau una bucată ideie de o sa atingi cerul 😉😉 Și cântă melodia ? 1
pullon3 Reputație: 357 Postat Iulie 5 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iulie 5 1 oră în urmă, abcdcd90 a spus: Și cântă melodia ? Da da ....sunt foarte talentat și pe cântăceală ...., toată lumea dopuri în urechi vă rog ...😅😅😅
abcdcd90 Reputație: 96 Postat Iulie 5 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Iulie 5 Chiar acum, pullon3 a spus: Da da ....sunt foarte talentat și pe cântăceală ...., toată lumea dopuri în urechi vă rog ...😅😅😅 Nu e o problemă asta. Ambiția contează!
pullon3 Reputație: 357 Postat Iulie 5 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iulie 5 Acum 10 minute, abcdcd90 a spus: Nu e o problemă asta. Ambiția contează! Nu am fost eu ambițios 🤔🤔.....apăi cine atunci 😅😅😅, însă cred că îți mai trebuie și puțin noroc sau măcar un pic de susținere .....zic și eu 🤷🤷
abcdcd90 Reputație: 96 Postat Iulie 5 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Iulie 5 Prinde-o ca o glumă! Te rog doar să nu cânți la balcon când stai la scara blocului! 😂😂😂😂😂 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum