Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

Reputație: 680
  • Oras:Mic
Postat
Acum 2 ore, po2024ve a spus:

Doarme la.ora asta 🤣🤣🤣

Deschisă prăvălia , te bagi la un mini interogatoriu ...🤔😇😅😅😅

• Haha 1
Postat

Iarăși merge site-ul "brici" ...

Îi făcură mentenanță de îl stricară de tot 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 🤣 

Postat
Acum 1 minut, pullon3 a spus:

Iarăși merge site-ul "brici" ...

Îi făcură mentenanță de îl stricară de tot 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 🤣 

Cam jumătate de minut să îți deschidă o pagină (aseară era muuuuuuuut mai rău ) 🤣🤣🤣🤣

• Membru Premium
Reputație: 1591
  • Oras:view
  • Oras:view
Postat
Acum 18 ore, po2024ve a spus:

Întreabă l pe @Beticul ca iti spune . 

Ei, eu cred că a venit special pentru a ne discredita, dar din păcate nu pot să dovedesc.

A invocat tot felul de prostii, i-am spus că și-a ales o locație proastă, mi-a zis că era de bun simț să îi spun în privat și nu pe forum, că lipsă transport, lipsă locații, mi-a cerut mie numere de telefon de la alte locații, pe bune, de unde să-i dau? 🤣

Într-adevăr, a mai șters niște treburi, printre altele legate despre faptul că nu acceptă bârfe, deși ea exact treaba asta a făcut-o pe forum despre clienții pe care i-a avut la noi. A mai șters și Cleo, atunci când deja a exagerat cu jigniri la adresa clienților de la noi.

În mare, a stat vreo patru ore, dar deja, din punctul ei de vedere eram un oraș de evitat. Nu știu câți clienți o fi avut ea în cele patru ore de a reușit performanța să ajungă la concluzia că ce răi sunt reșițenii, (nu mai știu exact ce termen a folosit la adresa noastră, a fost șters destul de repede 🤣).

App. cât a stat aici, a lucrat doar de pe forum, nu a folosit deloc publi, asta înseamnă că și clienții au fost totuși mai selectați puțin.

• Like 2
Reputație: 1458
  • Oras:Romania
Postat

Pullonel,nu vrei să fie eu S-ul tău?🤣

Futu-ti fața aia (așa ne alintam noi intre tovarasi)😊

Te bagasi peste Ema total..păi femeia tocmai a precizat mai inainte,că asa o știe lumea..Ematotal,si chiar dacă nu mai face AP..ea tot așa vrea să fie..

Desi putem fi de acord că este absurd!

• Haha 1
Postat
Acum 2 minute, alexxxis21 a spus:

Pullonel,nu vrei să fie eu S-ul tău?🤣

Futu-ti fața aia (așa ne alintam noi intre tovarasi)😊

Te bagasi peste Ema total..păi femeia tocmai a precizat mai inainte,că asa o știe lumea..Ematotal,si chiar dacă nu mai face AP..ea tot așa vrea să fie..

Desi putem fi de acord că este absurd!

Să fie și viceversa cu fața 😅😅😅, Ematotal se poate și fără total ...dacă nu mai este total ...mie așa mi se pare logic 😅😅😅,

Poate pastra numele Ematotal dacă vrea ,...însă fără TOTAL al și cu majuscule 😅😅😅

• Haha 1
Postat

Să fie și viceversa cu fața 😅😅😅, Ematotal se poate și fără total ...dacă nu mai este total ...mie așa mi se pare logic 😅😅😅,

Poate pastra numele Ematotal dacă vrea ,...însă fără TOTAL al și cu majuscule 😅😅😅

Eu aș propune Ema Parțial 😅

Postat
Chiar acum, pullon3 a spus:

Cum este acum mi se pare chiar aiurea și de aia tot trebuie sa răspundă la întrebări .." mai făcu anal ?"

💞Emma🍭TOTAL🍭 0751546480 💞

Dacă simți că am dreptate sugereqzai și tu să șteargă dacă este titlu fals că să zic așa 😉😉😉😉

• Haha 1
Postat
Acum 1 minut, alexxxis21 a spus:

Eu aș propune Ema Parțial 😅

Este Perfect așa 👍👍👍

Postat

Este Perfect așa 👍👍👍

Aaaa.....plm iar nu mai am buline , Ema parțial merita 😅😅😅 

Postat
Acum 17 minute, alexxxis21 a spus:

sinner,52 cumva?

Mai spune si tu ceva sa-mi faci poftă!😘😂

Păi dacă abia mai atărnă ...csf .nunaunce să csf 😅😅

• Haha 2
  • Oras:Drobeta Turnu Severin
Postat
26 minutes ago, alexxxis21 said:

sinner,52 cumva?

Mai spune si tu ceva sa-mi faci poftă!😘😂

54

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 3 minute, sinnerdts a spus:

54

Păi narează si tu ceva,că anul ăsta cam nu prea..😉

Postat

Deci..Schalke 04..să ne băgăm pwla-n Voyo pullonele,că-s vai mama lor cu Pro Tv-ul pwzdii!

Zici că e in drum spre faliment Pro ul,așa o aplică!

• Like 1
  • Haha 1
Postat
1 minute ago, alexxxis21 said:

Păi narează si tu ceva,că anul ăsta cam nu prea..😉

Nu pot... ca na... repet... nu mai sunt obiectiv... dar daca se intampla ceva interesant o sa narez... problema e ca nu mai pot continua sa-mi ating target-ul de fete🤣 dar eu sunt foarte , foarte multumit cu situatia actuala!!!

Postat
Acum 7 minute, sinnerdts a spus:

Nu pot... ca na... repet... nu mai sunt obiectiv... dar daca se intampla ceva interesant o sa narez... problema e ca nu mai pot continua sa-mi ating target-ul de fete🤣 dar eu sunt foarte , foarte multumit cu situatia actuala!!!

Esti culmea..pai subiectiv, că si eu receptionez tot subiectiv!

Reputație: 189
  • Oras:Toată țara.
Postat

Liniște și pace! Nu văd activitate, fete sunt (Bianca, Daria, Laura ș.a.). Nu mai scrie nimeni, nimic!

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, pullon3 a spus:

.....păi dacă nu mai este Pove ...😇😅😅😅

Na ,....se mai mută si el pe la Tm pe Dg .....cică iar o să dau cu bățul in baltă 😅😅😅, până una alta făcui un pic de lumină pe acolo din ce îmi adusăi aminte , respectiva veni cu ceva completări și în mare parte se lămuri cazul ,câțiva băieți chiar îmi apreciară inițiativa 👍

• Haha 2
Postat
Acum 4 minute, pullon3 a spus:

.....păi dacă nu mai este Pove ...😇😅😅😅

😂😂😂

Să iese din umbră și restu

Postat
Acum 3 minute, pullon3 a spus:

Na ,....se mai mută si el pe la Tm pe Dg .....cică iar o să dau cu bățul in baltă 😅😅😅, până una alta făcui un pic de lumină pe acolo din ce îmi adusăi aminte , respectiva veni cu ceva completări și în mare parte se lămuri cazul ,câțiva băieți chiar îmi apreciară inițiativa 👍

E bine că mai sunt și cu tine, nu numai împotriva ta 🤣🤣😂😂

• Haha 3
Reputație: 1343
  • Oras:Sud
  • Oras:Sud
Postat
Acum 5 ore, pullon3 a spus:

Bravo , si fetili 🤣🤣🤣ai zăvorul de argint 🤣🤣trebuia împăcată si capra si varza😅😅

• Haha 1

Postat
Chiar acum, po2024ve a spus:

Bravo , si fetili 🤣🤣🤣ai zăvorul de argint 🤣🤣trebuia împăcată si capra si varza😅😅

...păi varza chiar are poze reale și făcute de zici că sunt de un profesionist ,atent studiate și al naibii de bine puse în evidență atuurile 😇😅😅

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...