Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

• Oras:Mic
Postat
Acum 14 minute, pullon3 a spus:

....hai Bârligea ...🤣🤣🤣

...numai că nu puse piciorul  🥺🥺

...zisai că 5:1 😅🤣😅🤣

Postat

Politic șutează , o preia Șut care o șutează la Bârligea care o îmbârligea și uite-așa nu puturăm să batem acasă o echipă greu de pronunțat...😇😅😅😅

• Haha 1
  • Oras:Romania
Postat
Acum 1 oră, pullon3 a spus:

Batem la scor cu ÎmBârligea 😅😅😅

Pullonele,ce naiba domne, suntem tâmpiți?

Am zis să fiu patriot,totuși, dar FCSB U  eate varzao la curacao!

Deci,le au dat gaoază grav ăștia!🤣

Lot de 5 mulioane,si Fcsb 55 milioane..

Prea mutch sunt!

Postat
Acum 9 ore, alexxxis21 a spus:

Pullonele,ce naiba domne, suntem tâmpiți?

Am zis să fiu patriot,totuși, dar FCSB U  eate varzao la curacao!

Deci,le au dat gaoază grav ăștia!🤣

Lot de 5 mulioane,si Fcsb 55 milioane..

Prea mutch sunt!

M-am uitat la meci și varzao e puțin spus , deștepți care au pus pe ăia (cotă de 15 👍)...

• Oras:Da
Postat
Acum 19 ore, pullon3 a spus:

am fost eu la ea acum 3,4 ani cand era la Craiova, luasem 1 nr parca, ea e doar ca in realitate e mai naspeta, aici isi modifca pozele rau, si sincer are pizda naspa , nu am putut sa finalizez din naumite motive , are labiile mari la pizda si mie asta nu imi place , de supt nu o suge cum trebuie nota 5 ,  deci nu se merita dus la ea 

Postat
Acum 8 ore, NeaBanana a spus:

am fost eu la ea acum 3,4 ani cand era la Craiova, luasem 1 nr parca, ea e doar ca in realitate e mai naspeta, aici isi modifca pozele rau, si sincer are pizda naspa , nu am putut sa finalizez din naumite motive , are labiile mari la pizda si mie asta nu imi place , de supt nu o suge cum trebuie nota 5 ,  deci nu se merita dus la ea 

Conform topicului de pe Brăila este de evitat .

Pentru că își arata fața în poze am zis să o încerc aprox acum 2 ani , pe Păcii,  garsoniera de la parter.

Pozele o avantajează , prelucrate la greu , mă așteaptă pe hol cu lumina stinsă și pe tocuri înalte , refuză să aprind lumina ca să văd cu cine am de a face (știe ea de ce ) ca mai apoi în cameră după ce coboară de pe tocuri să nu mai rămână mai nimic din dânsa , o piticanie, ... 😅😅,o față de golancă, un top peste bust care nu se dă jos de acolo nici în ruptul capului , refuz de poziții, pe grabă , oralul parcă să zic că nu era chiar rău însă foarte scurt , ne-am despărțit nu tocmai amiabil.

De-a lungul timpului putem accepta că oamenii se pot schimba poate chiar în bine ...însă aici nu prea cred , colegii de la Bistrița și alte topicuri confirmă exact ca în titlu " De Evitat" ,

Nmb !

• Like 4
  • Mersi 1
Postat

De acum încolo când vedeți in titlu și altele ca scrie de evitat pai sa știți sigur ca e de evitat sa nu va mai încăpățânați 😅

Postat

....cică nu se mai fwte la Sev,....🤔🤔🤔🤔, fata de mai devreme nu avu timp nici să mănânce pe ziua de azi...😅😅😅😅

Postat

După ce se sui pe mine după 10 secunde dacă o mai lăsam încă pe atâta eram deja ...." lasă-mă pa pa la mare " 😅😅😅, mă eschivai , pat înalt și reușii măcar un minut "sumo" , încă 30 de secunde capră...și aia e....boooom, 

așa ceva 🤷🏻🤷🏻, ar trebui să îmi fie rușine , .....să o tai și să o dau la rațe 😇😅😅😅😅

• Haha 1
Postat
Acum 2 minute, pullon3 a spus:

.....doamna asistentă mă făcu cnockout  😂😂😂

Pisoi,iar faci muncă de cercetare?

AMR-3

Mălaiul e pus deoparte,calul e gata de drum,așteptăm zâna să apară!😘😅

Postat

Aaaa......dtd 14 minute, acțiune.... 2 , ...cred că batui recordul lui sinner 🤣🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Postat

Fata nu-i de ieri pe aici , Lexa îi lăsase o recenzie pe undeva și un link parcă de prin alte părți, așa am făcut legătura , specifica că fusese inițial în o locație slabă si o numea , astfel realizând ca  personal am babardit-o chiar în locația cu pricina  (ceva mai mult de 2 minute totuși 😇 ) in condiții vitrege însă 🤷🏻

Postat
Chiar acum, pullon3 a spus:

Fata nu-i de ieri pe aici , Lexa îi lăsase o recenzie pe undeva și un link parcă de prin alte părți, așa am făcut legătura , specifica că fusese inițial în o locație slabă si o numea , astfel realizând ca  personal am babardit-o chiar în locația cu pricina  (ceva mai mult de 2 minute totuși 😇 ) in condiții vitrege însă 🤷🏻

Să fie 2 ani , poate mai bine , locația ce mă refer este cea din sticlă și rău famată pe Anghel Saligny , fix et 1 unde pe post de creanță era odată o furculiță 🤣🤣, avea o colegă cu forme , țâțe mari , interesantă din poze care însă era speriată de bombe și abia am văzut-o o fracțiune de secundă pe ușa întredeschisă că nu voia să se arate ..., ambele camere de joaca erau ocupate , una de colega celălaltă habar nu am și ne-a futut practic într-o debara pe întuneric , un pat cât o bancă , nu avea mai mult de 40 de centimetri, condiții grele domne , azi condiții chiar bune dar nu mai fusăi eu bun din păcate ....

Aia e 🤷🏻

Postat

Chiar îmi spunea recent una din fetele de la Craiova că astea cu ochi albaștri sunt cele mai periculoase și perverse .....însă am zic că glumește 😇😅😂😂

Postat
Acum 12 minute, pullon3 a spus:

Să fie 2 ani , poate mai bine , locația ce mă refer este cea din sticlă și rău famată pe Anghel Saligny , fix et 1 unde pe post de creanță era odată o furculiță 🤣🤣, avea o colegă cu forme , țâțe mari , interesantă din poze care însă era speriată de bombe și abia am văzut-o o fracțiune de secundă pe ușa întredeschisă că nu voia să se arate ..., ambele camere de joaca erau ocupate , una de colega celălaltă habar nu am și ne-a futut practic într-o debara pe întuneric , un pat cât o bancă , nu avea mai mult de 40 de centimetri, condiții grele domne , azi condiții chiar bune dar nu mai fusăi eu bun din păcate ....

Aia e 🤷🏻

Pisoi,a venit seara și esti pe logoree?🤣

• Oras:DTS
  • Oras:DTS
Postat
Acum 3 minute, pullon3 a spus:

Chiar îmi spunea recent una din fetele de la Craiova că astea cu ochi albaștri sunt cele mai periculoase și perverse .....însă am zic că glumește 😇😅😂😂

Te "terminară" ochii?!?!😂😆

• Haha 2
Postat
Chiar acum, alexxxis21 a spus:

Pisoi,a venit seara și esti pe logoree?🤣

Măi nu te mințesc , eu deja o aveam salvată în agendă, i-am povestit pe scurt și și-a adus aminte și ea , chiar recunoaște că respectiva colegă de atunci era așa .....un pic mai altfel 😅😂😅

• Haha 1
Postat
Acum 1 minut, JohnGotti23 a spus:

L aveam pe unu la gropitza,cand eram mai puști:

Iese vama,Bibane?

Iese ochii,mă!

🤣

Postat
Acum 1 minut, pullon3 a spus:

Măi nu te mințesc , eu deja o aveam salvată în agendă, i-am povestit pe scurt și și-a adus aminte și ea , chiar recunoaște că respectiva colegă de atunci era așa .....un pic mai altfel 😅😂😅

Nu mințesti,dar ai chef de povestit,asta am zis..😊

Postat
Acum 2 minute, JohnGotti23 a spus:

Nu , ...pasarea , are o pasare măiastră (tura trecută pe întuneric nu am putut-o vedea) însă acum da și mai rar așa pasare ...să îi trăiască 👍👍😇😅😅😅

• Haha 1
Postat
Acum 31 minute, pullon3 a spus:

Nu , ...pasarea , are o pasare măiastră (tura trecută pe întuneric nu am putut-o vedea) însă acum da și mai rar așa pasare ...să îi trăiască 👍👍😇😅😅😅

Si ochiul maro tot albastru e?🤣

N-am putut să mă abțin!

• Haha 2
Postat
Acum 6 minute, alexxxis21 a spus:

Si ochiul maro tot albastru e?🤣

N-am putut să mă abțin!

😅😅 Nu ai cum să mai vezi altceva când te uiți în paserea măiastră ... crede-mă pe cuvânt 😅😅

Postat
Acum 2 minute, pullon3 a spus:

😅😅 Nu ai cum să mai vezi altceva când te uiți în paserea măiastră ... crede-mă pe cuvânt 😅😅

E mărgică,ce pana mea e?🤣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...