pullon3 Reputație: 551 Postat Vineri la 17:14 Oras:Mic Oras:Mic Postat Vineri la 17:14 Acum 1 minut, alexxxis21 a spus: E mărgică,ce pana mea e?🤣 Bă este....mă tot gândesc cum aș putea să o îmblânzesc la o viitoare partidă.....😇😇😅😅
JohnGotti23 Reputație: 998 Postat Vineri la 17:16 Oras:DTS Oras:DTS Postat Vineri la 17:16 Acum 48 minute, pullon3 a spus: Nu , ...pasarea , are o pasare măiastră (tura trecută pe întuneric nu am putut-o vedea) însă acum da și mai rar așa pasare ...să îi trăiască 👍👍😇😅😅😅 Pupăză din tei 1
pullon3 Reputație: 551 Postat Vineri la 17:16 Oras:Mic Oras:Mic Postat Vineri la 17:16 Acum 1 minut, pullon3 a spus: Bă este....mă tot gândesc cum aș putea să o îmblânzesc la o viitoare partidă.....😇😇😅😅 Misiune imposibilă 13 😅😅😅 1
pullon3 Reputație: 551 Postat Vineri la 17:34 Oras:Mic Oras:Mic Postat Vineri la 17:34 Cu vizita de la Craiova încheiai luna cu 12 , azi încep cu "pupăza din tei" , sper să fie mai puține luna asta , mai puține "descoperiri" însă măcar să nimer ceva mai bine 👍👍
pullon3 Reputație: 551 Postat Vineri la 17:44 Oras:Mic Oras:Mic Postat Vineri la 17:44 Acum 8 minute, pullon3 a spus: Cu vizita de la Craiova încheiai luna cu 12 , azi încep cu "pupăza din tei" , sper să fie mai puține luna asta , mai puține "descoperiri" însă măcar să nimer ceva mai bine 👍👍 Aaaa...dacă eram ca sinner să ajung la un număr......din 12 , 10 fură noutăți 😅😅😅
pullon3 Reputație: 551 Postat Vineri la 17:53 Oras:Mic Oras:Mic Postat Vineri la 17:53 Acum 6 minute, pullon3 a spus: Aaaa...dacă eram ca sinner să ajung la un număr......din 12 , 10 fură noutăți 😅😅😅 Pe undeva îmi pare rău că nu am ținut evidența însă statistic vorbind, 7-8-10 pe lună acum fiind ceva normal cred că am depășit 400 lejer de când merg la pescuit 🤷🏻😅 😅 😅 1
alexxxis21 Reputație: 1440 Postat Vineri la 18:20 Oras:Romania Oras:Romania Postat Vineri la 18:20 Acum 26 minute, pullon3 a spus: Pe undeva îmi pare rău că nu am ținut evidența însă statistic vorbind, 7-8-10 pe lună acum fiind ceva normal cred că am depășit 400 lejer de când merg la pescuit 🤷🏻😅 😅 😅 Futakul șef de pe Mehedințao!🤣😅 1
pullon3 Reputație: 551 Postat Vineri la 18:26 Oras:Mic Oras:Mic Postat Vineri la 18:26 Acum 2 minute, alexxxis21 a spus: Futakul șef de pe Mehedințao!🤣😅 Amintirile rămân șef' și nu mi le poate lua nimenea ....chiar și la balamale alea ......neunse.........(Pozele cu "spatele ") chiar dacă s-au dus după ce mi-a crăpat telefonul vechi ....încă le mai am și le vad in cap de parcă aș fi acolo .....ca să zic așa 🤔🤔🤔😇 1
pullon3 Reputație: 551 Postat Vineri la 18:27 Oras:Mic Oras:Mic Postat Vineri la 18:27 Chiar acum, pullon3 a spus: Amintirile rămân șef' și nu mi le poate lua nimenea ....chiar și la balamale alea ......neunse.........(Pozele cu "spatele ") chiar dacă s-au dus după ce mi-a crăpat telefonul vechi ....încă le mai am și le vad in cap de parcă aș fi acolo .....ca să zic așa 🤔🤔🤔😇 ....o fi defect profesional 😇😇😇🤔🤔😅😅😅
alexxxis21 Reputație: 1440 Postat Vineri la 18:45 Oras:Romania Oras:Romania Postat Vineri la 18:45 Acum 17 minute, pullon3 a spus: Amintirile rămân șef' și nu mi le poate lua nimenea ....chiar și la balamale alea ......neunse.........(Pozele cu "spatele ") chiar dacă s-au dus după ce mi-a crăpat telefonul vechi ....încă le mai am și le vad in cap de parcă aș fi acolo .....ca să zic așa 🤔🤔🤔😇 Decât 100 de femei asa si-așa mai bine 10 k lumea!😂
pullon3 Reputație: 551 Postat Vineri la 18:48 Oras:Mic Oras:Mic Postat Vineri la 18:48 Acum 1 minut, alexxxis21 a spus: Decât 100 de femei asa si-așa mai bine 10 k lumea!😂 Dacă nu se năștea Maggelan urma ....caru ' 😇😅😅😅 1
pullon3 Reputație: 551 Postat Vineri la 18:51 Oras:Mic Oras:Mic Postat Vineri la 18:51 Acum 3 minute, alexxxis21 a spus: Decât 100 de femei asa si-așa mai bine 10 k lumea!😂 Nu mă fac că plouă ... cum ai zis 10 k lumea ar putea fi interpretat 10000 și eu deja prea mult 😇😅😅😅
pullon3 Reputație: 551 Postat Vineri la 18:52 Oras:Mic Oras:Mic Postat Vineri la 18:52 Chiar acum, pullon3 a spus: Nu mă fac că plouă ... cum ai zis 10 k lumea ar putea fi interpretat 10000 și eu deja prea mult 😇😅😅😅 *este deja
alexxxis21 Reputație: 1440 Postat Vineri la 18:52 Oras:Romania Oras:Romania Postat Vineri la 18:52 Acum 2 minute, pullon3 a spus: Dacă nu se năștea Maggelan urma ....caru ' 😇😅😅😅 De fapt ti se potrivește mai bine,Amerigo Vespucci!(Pullonel Vezi buci)😂 1
pullon3 Reputație: 551 Postat Vineri la 18:57 Oras:Mic Oras:Mic Postat Vineri la 18:57 Acum 3 minute, alexxxis21 a spus: De fapt ti se potrivește mai bine,Amerigo Vespucci!(Pullonel Vezi buci)😂 Nu... nu ...când e vorba de descoperitori e una ...când e vorba de buci e alta ...nu știu de ce mă subestimezi mereu.....🤷🏻🤷🏻🤷🏻 1
pullon3 Reputație: 551 Postat Vineri la 19:01 Oras:Mic Oras:Mic Postat Vineri la 19:01 Acum 2 minute, pullon3 a spus: Nu... nu ...când e vorba de descoperitori e una ...când e vorba de buci e alta ...nu știu de ce mă subestimezi mereu.....🤷🏻🤷🏻🤷🏻 Am avut urechile deschise fix atunci când trebuie și niște bișnițari/panagodari așa cum ai numit tu mai sus îmi sunt familiari 😉😉🤗
alexxxis21 Reputație: 1440 Postat Vineri la 19:31 Oras:Romania Oras:Romania Postat Vineri la 19:31 Acum 30 minute, pullon3 a spus: Am avut urechile deschise fix atunci când trebuie și niște bișnițari/panagodari așa cum ai numit tu mai sus îmi sunt familiari 😉😉🤗 Să nu te ia curentul. La urechiușe..
pullon3 Reputație: 551 Postat Vineri la 19:34 Oras:Mic Oras:Mic Postat Vineri la 19:34 Acum 1 minut, alexxxis21 a spus: Să nu te ia curentul. La urechiușe.. Așa....așa ..cu susținere parcă e altceva 😅 😅 😅
NeaBanana Reputație: 31 Postat Vineri la 21:53 Oras:Da Oras:Da Postat Vineri la 21:53 Acum 4 ore, pullon3 a spus: Cu vizita de la Craiova încheiai luna cu 12 , azi încep cu "pupăza din tei" , sper să fie mai puține luna asta , mai puține "descoperiri" însă măcar să nimer ceva mai bine 👍👍 deci intr-un final a fost o vizita reusita?
pullon3 Reputație: 551 Postat Sâmbătă la 04:57 Oras:Mic Oras:Mic Postat Sâmbătă la 04:57 Acum 7 ore, NeaBanana a spus: deci intr-un final a fost o vizita reusita? Operațiunea fulger , sau blitz ...tot aia 😅😅😅
pullon3 Reputație: 551 Postat Sâmbătă la 05:01 Oras:Mic Oras:Mic Postat Sâmbătă la 05:01 On modest însă pupăza din tei ...pu pu pu , ...harcea parcea mă făcu 😇😇🤷🏻😅😅😅 1
alexxxis21 Reputație: 1440 Postat Sâmbătă la 13:55 Oras:Romania Oras:Romania Postat Sâmbătă la 13:55 Sinner,stii ceva dacă vine prințesa? Acum 2 săptămâni asa a spus..dacă nu ii dau spre nord! Mersi.. Maine probabil că intră.
sinnerdts Reputație: 476 Postat Sâmbătă la 14:02 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Postat Sâmbătă la 14:02 4 minutes ago, alexxxis21 said: Sinner,stii ceva dacă vine prințesa? Acum 2 săptămâni asa a spus..dacă nu ii dau spre nord! Mersi.. Maine probabil că intră. Mi-a zis ca vine marti(nu poate luni cum venea ea de obicei)... eu oricum plec maine dimi...(stie ca plec la mare) asa ca o ratez tura asta!!! Numai bine! 2
alexxxis21 Reputație: 1440 Postat Sâmbătă la 14:19 Oras:Romania Oras:Romania Postat Sâmbătă la 14:19 Acum 16 minute, sinnerdts a spus: Mi-a zis ca vine marti(nu poate luni cum venea ea de obicei)... eu oricum plec maine dimi...(stie ca plec la mare) asa ca o ratez tura asta!!! Numai bine! Bine..multumesc Mă combin marti sau miercuri! Distracție plăcută! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum