pullon3 Reputație: 619 Postat Duminică la 12:16 Oras:Mic Oras:Mic Postat Duminică la 12:16 Acum 7 minute, abcdcd90 a spus: Pe bune? Doar atât poți? Aveam pretenții la tine. Te credeam centaur 😂😂😂😂 E pe val! 13/14 îmi ajunge ,....sunt chiar modest 😇😅😅😅
abcdcd90 Reputație: 138 Postat Duminică la 12:21 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Duminică la 12:21 Acum 8 minute, Badboyinbed a spus: Sunteți prea mici amândoi , și mici și prosti , nu are rost sa imi mai pierd timpu cu asemenea personaje de 50 de bani , luați-vă de mana cu @pullon3 , chiar dacă are 10-15 conturi la activ e la fel ca voi , din același aluat , și tot mic , chiar dacă vrea să fie mare , e ultima dată când mai scriu pe această secțiune , acaparată de niște oamenii care nu au treabă decât cu miștocăreală ‼️Păcat , sunt mulți oameni faini pe Severin dar nu pot scrie din cauza unor vietăți care fac de râs orașul ‼️Și băi @alexxxis21 dacă ai treizeci de vizite care e treaba ???? Poți să faci sute de vizite , am mai spus-o , fiecare scrie ce vrea și unde vrea , doar ca voi trei @pullon3 @alexxxis21 și @abcdcd90 faceți de ras secțiunea pe MH și îndrăznesc să spun ca faceți de ras tot forumul Nimfomane‼️‼️Luați vă somn ca e mai bine ‼️ Stai tu ăsta mare, deșteptu în bolul tău de sticlă, să aibă grijă cineva să nu îl spargă să ieși de acolo că te rătăcești. Eu nu te-am jignit. Subiect închis.
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 3178 Postat Duminică la 12:23 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Postat Duminică la 12:23 Acum 3 minute, alexxxis21 a spus: Să-mi dau cu sloboz pe față, de nu ești tare-n clanță aiurea.. De pove n-ai curaj să spui nimic? L-am mai măscărit pe un lache acum 2 săptămâni pe Timișoara, că cică sunt fish-ul Soniei! Du-te si linge-te cu Poarta Sărutului,si lasa-ne cumetre in pace! Mars ‼️ @po2024ve are 10 clase peste voi trei ‼️ 1 1 SEX & LOVE WORLDWIDE
fuck20 Reputație: 11 Postat Duminică la 12:24 Oras:Tg jiu Oras:Tg jiu Postat Duminică la 12:24 Acum 7 minute, pullon3 a spus: 13/14 îmi ajunge ,....sunt chiar modest 😇😅😅😅 Te întreb aici de link-ul colegei ca am văzut ca ești înfruntat pe secțiunea noastră 🤣🤣
pullon3 Reputație: 619 Postat Duminică la 12:27 Oras:Mic Oras:Mic Postat Duminică la 12:27 Acum 1 minut, fuck20 a spus: Te întreb aici de link-ul colegei ca am văzut ca ești înfruntat pe secțiunea noastră 🤣🤣 L-am postat acolo , este in. Aprobare ,...faza tare că se contrazice singur colegul , o să citez ce a scris acum 10-15 minute chiar el :
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 3178 Postat Duminică la 12:30 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Postat Duminică la 12:30 Acum 6 minute, abcdcd90 a spus: Stai tu ăsta mare, deșteptu în bolul tău de sticlă, să aibă grijă cineva să nu îl spargă să ieși de acolo că te rătăcești. Eu nu te-am jignit. Subiect închis. Stai tu liniștit la apă mică băiete , la Orșova sau de unde ești , scrie și tu o zecime din recenziile mele și apoi scoate capul, până atunci înoată ca mai ai mult de tras ‼️ 2 SEX & LOVE WORLDWIDE
pullon3 Reputație: 619 Postat Duminică la 12:30 Oras:Mic Oras:Mic Postat Duminică la 12:30 Acum 2 minute, pullon3 a spus: L-am postat acolo , este in. Aprobare ,...faza tare că se contrazice singur colegul , o să citez ce a scris acum 10-15 minute chiar el : Acum 1 oră, Badboyinbed a spus: ‼️Forumul e liber si fiecare poate sa scrie unde vrea și când vrea‼️ Poftim cultura ...și cum se contrazice singur de la mână până la gură 😅 😅 😅 😅
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 3178 Postat Duminică la 12:32 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Postat Duminică la 12:32 Acum 1 minut, pullon3 a spus: Poftim cultura ...și cum se contrazice singur de la mână până la gură 😅 😅 😅 😅 Vrei circ ??? O să l ai ‼️‼️Hai să vedem care e mai tare ‼️ 1 SEX & LOVE WORLDWIDE
alexxxis21 Reputație: 1458 Postat Duminică la 12:33 Oras:Romania Oras:Romania Postat Duminică la 12:33 Chiar acum, Badboyinbed a spus: Stai tu liniștit la apă mică băiete , la Orșova sau de unde ești , scrie și tu o zecime din recenziile mele și apoi scoate capul, până atunci înoată ca mai ai mult de tras ‼️ Eu sunt din București,koaie..dacă vrei îți dau si adresa.. Si încă ceva..pe Timișoara sunt discuții despre Champions League sau ce muzică ascultă lumea,așa că propun un singur lucru:afară cu ei!😉
pullon3 Reputație: 619 Postat Duminică la 12:36 Oras:Mic Oras:Mic Postat Duminică la 12:36 Acum 1 minut, Badboyinbed a spus: Vrei circ ??? O să l ai ‼️‼️Hai să vedem care e mai tare ‼️ La un moment dat eram in relații foarte bune, baș chiar îmi luai apărarea de multe ori , nu te-am deranjat cu absolut nimic și nu înțeleg de ce vrei neapărat să o dau de gard ,...discuțiile în contradictoriu cu alți colegi nu mă privesc însă a cenzura chiar și pe DG nu este de acceptat așa ceva , de aia e DG !!, Nmb , Eu aici am pus punct !!
fuck20 Reputație: 11 Postat Duminică la 12:36 Oras:Tg jiu Oras:Tg jiu Postat Duminică la 12:36 Acum 8 minute, pullon3 a spus: L-am postat acolo , este in. Aprobare ,...faza tare că se contrazice singur colegul , o să citez ce a scris acum 10-15 minute chiar el : Știi cumva dacă fac threesome?
pullon3 Reputație: 619 Postat Duminică la 12:37 Oras:Mic Oras:Mic Postat Duminică la 12:37 Chiar acum, fuck20 a spus: Știi cumva dacă fac threesome? Poți suna și întreba , nu cunosc acest aspect , Te salut !
pullon3 Reputație: 619 Postat Duminică la 12:38 Oras:Mic Oras:Mic Postat Duminică la 12:38 Acum 1 minut, pullon3 a spus: La un moment dat eram in relații foarte bune, baș chiar îmi luai apărarea de multe ori , nu te-am deranjat cu absolut nimic și nu înțeleg de ce vrei neapărat să o dau de gard ,...discuțiile în contradictoriu cu alți colegi nu mă privesc însă a cenzura chiar și pe DG nu este de acceptat așa ceva , de aia e DG !!, Nmb , Eu aici am pus punct !! ...*să o dai de gard
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 3178 Postat Duminică la 12:39 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Postat Duminică la 12:39 Acum 2 minute, alexxxis21 a spus: Eu sunt din București,koaie..dacă vrei îți dau si adresa.. Si încă ceva..pe Timișoara sunt discuții despre Champions League sau ce muzică ascultă lumea,așa că propun un singur lucru:afară cu ei!😉 Ești un pribeag obosit, tot timpul doar asta ai fost , îmi spui mie de Timișoara și București pe care eu le-am fumat de mult ‼️‼️Vrei să mă dai afară de pe forum???? S-ar putea să fie invers matelotule ‼️ 1 SEX & LOVE WORLDWIDE
abcdcd90 Reputație: 138 Postat Duminică la 12:44 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Duminică la 12:44 Acum 9 minute, Badboyinbed a spus: Stai tu liniștit la apă mică băiete , la Orșova sau de unde ești , scrie și tu o zecime din recenziile mele și apoi scoate capul, până atunci înoată ca mai ai mult de tras ‼️ Eu sunt foarte liniștit. Pe DG Mh vii tu de la Tg. Jiu să spui să nu mai facă lumea offtopic. De ce mai e DG? Stai acolo la tine că nu am venit să te deranjez! Stai jos ai 2! 1 1
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 3178 Postat Duminică la 12:47 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Postat Duminică la 12:47 Acum 5 minute, pullon3 a spus: La un moment dat eram in relații foarte bune, baș chiar îmi luai apărarea de multe ori , nu te-am deranjat cu absolut nimic și nu înțeleg de ce vrei neapărat să o dau de gard ,...discuțiile în contradictoriu cu alți colegi nu mă privesc însă a cenzura chiar și pe DG nu este de acceptat așa ceva , de aia e DG !!, Nmb , Eu aici am pus punct !! M-ai atacat foarte dur acum 2-3 ani pe topicul de pe Târgu Jiu al Rebecăi siliconata, m-ai luat la misto cum faci cu toată lumea , astăzi am intrat și am văzut , și mi-am dat seama ca ești un om de nimic ‼️Ți-am luat apărarea în fața hienelor de aici de peste 20 de ori și acum tu ce faci ?? Te coalizezi cu ele împotriva mea ‼️‼️Să nu crezi ca tot circul ăsta nu va avea repercusiuni, poate si asupra mea și mi le asum‼️ 1 1 SEX & LOVE WORLDWIDE
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 3178 Postat Duminică la 12:48 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Postat Duminică la 12:48 Acum 3 minute, abcdcd90 a spus: Eu sunt foarte liniștit. Pe DG Mh vii tu de la Tg. Jiu să spui să nu mai facă lumea offtopic. De ce mai e DG? Stai acolo la tine că nu am venit să te deranjez! Stai jos ai 2! Vai de capul tău de pescar care prinde muște ‼️‼️ 1 SEX & LOVE WORLDWIDE
alexxxis21 Reputație: 1458 Postat Duminică la 12:48 Oras:Romania Oras:Romania Postat Duminică la 12:48 Acum 4 minute, Badboyinbed a spus: Ești un pribeag obosit, tot timpul doar asta ai fost , îmi spui mie de Timișoara și București pe care eu le-am fumat de mult ‼️‼️Vrei să mă dai afară de pe forum???? S-ar putea să fie invers matelotule ‼️ E clar! Astăzi esti pe făină, sotto! M-am născut in București,am copilărit in București, am învățat in București, am lucrat intr-o cărutză de hoteluri in București (Marriot,Hotell București,Phoenicia,Athenee Palace etc)și după ce mi termin treburile pe aici mă intorc în București! Ia uite,koaie, s-a trezit unul de pe Tg Jiu,sau de unde e să mi facă morală!
pullon3 Reputație: 619 Postat Duminică la 12:49 Oras:Mic Oras:Mic Postat Duminică la 12:49 Acum 1 minut, Badboyinbed a spus: M-ai atacat foarte dur acum 2-3 ani pe topicul de pe Târgu Jiu al Rebecăi siliconata, m-ai luat la misto cum faci cu toată lumea , astăzi am intrat și am văzut , și mi-am dat seama ca ești un om de nimic ‼️Ți-am luat apărarea în fața hienelor de aici de peste 20 de ori și acum tu ce faci ?? Te coalizezi cu ele împotriva mea ‼️‼️Să nu crezi ca tot circul ăsta nu va avea repercusiuni, poate si asupra mea și mi le asum‼️ Plm ...dacă eu sunt miștocar vreodată în viața asta.....😅😅😅, mă nimeriși 😅😅😅
pullon3 Reputație: 619 Postat Duminică la 12:52 Oras:Mic Oras:Mic Postat Duminică la 12:52 Acum 14 minute, fuck20 a spus: Știi cumva dacă fac threesome? Coiule ți-am dat linkul colegei , sună și tu și întreabă că nu te mănâncă fata .....uite , țara arde , război între Gj și Mh și ție îți arde de threesome ....🤣🤣🤣🤣🤣🤣
fuck20 Reputație: 11 Postat Duminică la 12:53 Oras:Tg jiu Oras:Tg jiu Postat Duminică la 12:53 Chiar acum, pullon3 a spus: Coiule ți-am dat linkul colegei , sună și tu și întreabă că nu te mănâncă fata .....uite , țara arde , război între Gj și Mh și ție îți arde de threesome ....🤣🤣🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣 sorry 🤣🤣
abcdcd90 Reputație: 138 Postat Duminică la 12:57 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Duminică la 12:57 Acum 8 minute, Badboyinbed a spus: Vai de capul tău de pescar care prinde muște ‼️‼️ Scoate tu râme pentru noi pescarii! 😂😂😂 Ieși acasă! 1
alexxxis21 Reputație: 1458 Postat Duminică la 12:59 Oras:Romania Oras:Romania Postat Duminică la 12:59 Pullonele,i-ai făcut manevră la om acum 2-3 ani,astăzi a aflat,și ne ia la pwlă p-aici!😂
pullon3 Reputație: 619 Postat Duminică la 13:01 Oras:Mic Oras:Mic Postat Duminică la 13:01 Acum 1 minut, alexxxis21 a spus: Pullonele,i-ai făcut manevră la om acum 2-3 ani,astăzi a aflat,și ne ia la pwlă p-aici!😂 Se sculă cu fața la cearceaf bre ..., păcat că nu intervine @po2024ve dacă tot îl venerează așa mult și să stingă văpaia ...😅😅😅😅 1
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 3178 Postat Duminică la 13:01 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Postat Duminică la 13:01 Acum 8 minute, alexxxis21 a spus: E clar! Astăzi esti pe făină, sotto! M-am născut in București,am copilărit in București, am învățat in București, am lucrat intr-o cărutză de hoteluri in București (Marriot,Hotell București,Phoenicia,Athenee Palace etc)și după ce mi termin treburile pe aici mă intorc în București! Ia uite,koaie, s-a trezit unul de pe Tg Jiu,sau de unde e să mi facă morală! Hai să încheiem fanariotule , ai greșit persoana în fața căreia sa te lauzi , dacă ma apuc și eu să mă laud iti ia mintea razna și capul foc ‼️‼️Ce ai tu cu orașul Târgu Jiu ??? E orașul meu natal și cine se mai ia de el va plăti într-o formă sau alta‼️Am impresia ca dintre toți tu ești cel mai mare spammer și troler ‼️Bă cred ca ești și tramvai pe deasupra ‼️ 1 1 SEX & LOVE WORLDWIDE
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum