alexxxis21 Reputație: 1457 Postat Duminică la 13:06 Oras:Romania Oras:Romania Postat Duminică la 13:06 Acum 1 minut, Badboyinbed a spus: Hai să încheiem fanariotule , ai greșit persoana în fața căreia sa te lauzi , dacă ma apuc și eu să mă laud iti ia mintea razna și capul foc ‼️‼️Ce ai tu cu orașul Târgu Jiu ??? E orașul meu natal și cine se mai ia de el va plăti într-o formă sau alta‼️Am impresia ca dintre toți tu ești cel mai mare spammer și troler ‼️Bă cred ca ești și tramvai pe deasupra ‼️ Ești prea mutch,da-te-n sangre! Tocmai că nu am nimic cu Tg jiu. Ești un lache,cum sunt peste tot,dintr-un oraș oe care nu il frecventez. Atâta tot! De asemenea ești prea oligoelement,că nu mă laud..tu ai venit cu iureșul!
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 3140 Postat Duminică la 13:07 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Postat Duminică la 13:07 Acum 2 minute, pullon3 a spus: Se sculă cu fața la cearceaf bre ..., păcat că nu intervine @po2024ve dacă tot îl venerează așa mult și să stingă văpaia ...😅😅😅😅 Nu venerez pe nimeni, eu poate m-am trezit azi cu fața la cearceaf, tu te trezești în fiecare zi ‼️Cine e @po2024veca să stingă văpaia ?? E un om ca toți alți , doar ca are farmecul lui spre deosebire de voi ‼️Și chiar dacă intervine sunt convins ca o va face rațional!! Dar scandalul nu se termină acum nu se termină azi ‼️ 1 SEX & LOVE WORLDWIDE
alexxxis21 Reputație: 1457 Postat Duminică la 13:10 Oras:Romania Oras:Romania Postat Duminică la 13:10 Chiar acum, Badboyinbed a spus: Nu venerez pe nimeni, eu poate m-am trezit azi cu fața la cearceaf, tu te trezești în fiecare zi ‼️Cine e @po2024veca să stingă văpaia ?? E un om ca toți alți , doar ca are farmecul lui spre deosebire de voi ‼️Și chiar dacă intervine sunt convins ca o va face rațional!! Dar scandalul nu se termină acum nu se termină azi ‼️ Hai zi să faci spume! Parcă am frunzarit mai demult pe Gorj..si acolo te certai cu toată lumea!
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 3140 Postat Duminică la 13:13 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Postat Duminică la 13:13 Acum 15 minute, abcdcd90 a spus: Scoate tu râme pentru noi pescarii! 😂😂😂 Ieși acasă! Pentru mine acasă e peste tot , pentru tine acasă e în balta ‼️ 1 SEX & LOVE WORLDWIDE
abcdcd90 Reputație: 133 Postat Duminică la 13:16 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Duminică la 13:16 Acum 2 minute, Badboyinbed a spus: Pentru mine acasă e peste tot , pentru tine acasă e în balta ‼️ Bună asta. Mai scrie odată am uitat să râd! 1
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 3140 Postat Duminică la 13:18 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Postat Duminică la 13:18 Acum 10 minute, alexxxis21 a spus: Ești prea mutch,da-te-n sangre! Tocmai că nu am nimic cu Tg jiu. Ești un lache,cum sunt peste tot,dintr-un oraș oe care nu il frecventez. Atâta tot! De asemenea ești prea oligoelement,că nu mă laud..tu ai venit cu iureșul! Acum 6 minute, alexxxis21 a spus: Hai zi să faci spume! Parcă am frunzarit mai demult pe Gorj..si acolo te certai cu toată lumea! Te mănâncă spatele mai rău ca mâna , sau mâna mai rău ca spatele?? Dacă e mâna da-i cu o labă rece , și o să mai auzi tu de mine iti garantez ‼️ 1 SEX & LOVE WORLDWIDE
pullon3 Reputație: 609 Postat Duminică la 13:18 Oras:Mic Oras:Mic Postat Duminică la 13:18 Chiar acum, abcdcd90 a spus: Bună asta. Mai scrie odată am uitat să râd! Câte puncte mai ai bre🤔, eu după postarea asta 596 😇😇😇😅😅😅
alexxxis21 Reputație: 1457 Postat Duminică la 13:20 Oras:Romania Oras:Romania Postat Duminică la 13:20 Mâine mă iau de nellu,Cozonac,și Snekc, pe Timișoara! Băi,ce dreaq,vorbiți prostii pe aici? Scurt si.la obiect!😉
alexxxis21 Reputație: 1457 Postat Duminică la 13:21 Oras:Romania Oras:Romania Postat Duminică la 13:21 Acum 2 minute, Badboyinbed a spus: Te mănâncă spatele mai rău ca mâna , sau mâna mai rău ca spatele?? Dacă e mâna da-i cu o labă rece , și o să mai auzi tu de mine iti garantez ‼️ Si ce faci? Mâ bați?
pullon3 Reputație: 609 Postat Duminică la 13:22 Oras:Mic Oras:Mic Postat Duminică la 13:22 Chiar acum, alexxxis21 a spus: Mâine mă iau de nellu,Cozonac,și Snekc, pe Timișoara! Băi,ce dreaq,vorbiți prostii pe aici? Scurt si.la obiect!😉 Primii doi îmi par băieți cuminți și cu foarte mult bun simț da ia te te ia tu de .... Moffos sau de Angelmro dacă te simți în vână ...😇😅😅😅🤣🤣
alexxxis21 Reputație: 1457 Postat Duminică la 13:25 Oras:Romania Oras:Romania Postat Duminică la 13:25 Acum 1 minut, pullon3 a spus: Primii doi îmi par băieți cuminți și cu foarte mult bun simț da ia te te ia tu de .... Moffos sau de Angelmro dacă te simți în vână ...😇😅😅😅🤣🤣 Păi asta spun..mă bag in seamă cu lumea,când eu n-am treabă cu ei? Cu ce duscuta între ei pe forum..😉
cleopatra01 Reputație: 5636 Postat Duminică la 13:25 Oras:La butoane Oras:La butoane Postat Duminică la 13:25 Va rugam sa va rezolvati neintelegerile in afara platformei. Multumim anticipat! 1 1
alexxxis21 Reputație: 1457 Postat Duminică la 13:27 Oras:Romania Oras:Romania Postat Duminică la 13:27 Chiar acum, cleopatra01 a spus: Va rugam sa va rezolvati neintelegerile in afara platformei. Multumim anticipat! Cleopatra, dar omu a venit din alt județ să ne certe pe cei din Severin,sii pe cei care frecventează Severinul.. Nu avem nicio treabă cu Gorjul! 1
cleopatra01 Reputație: 5636 Postat Duminică la 13:31 Oras:La butoane Oras:La butoane Postat Duminică la 13:31 Chiar acum, alexxxis21 a spus: Cleopatra, dar omu a venit din alt județ să ne certe pe cei din Severin,sii pe cei care frecventează Severinul.. Nu avem nicio treabă cu Gorjul! Are dreptate in legatura cu offtopicul si spamul de pe topicele de recenzii. @pullon3 are un palmares impresionant de conturi banate din acest motiv/din pacate nici acum nu a inteles. 1 1 1
pullon3 Reputație: 609 Postat Duminică la 13:33 Oras:Mic Oras:Mic Postat Duminică la 13:33 Chiar acum, cleopatra01 a spus: Are dreptate in legatura cu offtopicul si spamul de pe topicele de recenzii. @pullon3 are un palmares impresionant de conturi banate din acest motiv/din pacate nici acum nu a inteles. ...șefa ....acum nici pe DG nu e voie 🤔🤔🤔🤔😇
pullon3 Reputație: 609 Postat Duminică la 13:34 Oras:Mic Oras:Mic Postat Duminică la 13:34 Chiar acum, cleopatra01 a spus: Are dreptate in legatura cu offtopicul si spamul de pe topicele de recenzii. @pullon3 are un palmares impresionant de conturi banate din acest motiv/din pacate nici acum nu a inteles. ...șefa ....acum nici pe DG nu e voie 🤔🤔🤔🤔😇
Membru Premium Badboyinbed Reputație: 3140 Postat Duminică la 13:36 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Membru Premium Postat Duminică la 13:36 Acum 8 minute, alexxxis21 a spus: Cleopatra, dar omu a venit din alt județ să ne certe pe cei din Severin,sii pe cei care frecventează Severinul.. Nu avem nicio treabă cu Gorjul! Și eu frecventez mă Severinul , nu numai tu , și multă lume frecventează județe și județe ‼️Diferența dintre mine și tine e ca eu scriu recenzii bă băiete , iar tu faci doar spam și troll !! Așa ca nu te mai da victima când tu ești agresor ‼️ 1 SEX & LOVE WORLDWIDE
alexxxis21 Reputație: 1457 Postat Duminică la 13:36 Oras:Romania Oras:Romania Postat Duminică la 13:36 Chiar acum, cleopatra01 a spus: Are dreptate in legatura cu offtopicul si spamul de pe topicele de recenzii. @pullon3 are un palmares impresionant de conturi banate din acest motiv/din pacate nici acum nu a inteles. Si dacă vrem să discutăm de Champions League, nu se poate? Cum e la Timișoara,de exemplu.. Si încă o chestie..si discutiile astea au rolul lor pe nimfomane.. Dacă nu ar fi site-ul,poate aș face 4-5 vizite..așa cand mă iau cu pove,pullon,etc..bag 10. Sau cu 2-3 băieți fini din Timișoara! Este un imbold,subliminal sau nu! Cine spune că nu e asa, minte sau nu conștientizează! 1
pullon3 Reputație: 609 Postat Duminică la 13:36 Oras:Mic Oras:Mic Postat Duminică la 13:36 Acum 1 minut, pullon3 a spus: ...șefa ....acum nici pe DG nu e voie 🤔🤔🤔🤔😇 Lăsăm secțiunea asta să moară de tot ,....să se posteze gen cel mult 10 cuvinte la una - două săptămâni ?!?!?, acum la modul serios ....cine ar mai accesa așa ceva ??
alexxxis21 Reputație: 1457 Postat Duminică la 13:38 Oras:Romania Oras:Romania Postat Duminică la 13:38 Chiar acum, Badboyinbed a spus: Și eu frecventez mă Severinul , nu numai tu , și multă lume frecventează județe și județe ‼️Diferența dintre mine și tine e ca eu scriu recenzii bă băiete , iar tu faci doar spam și troll !! Așa ca nu te mai da victima când tu ești agresor ‼️ Vezi că am vreo 17 biblioteci in fața ta,așa că nu te mai da așa important.. Eroule! Sa ti facă ăștia statuie în Tg jiu! Nu stiu ce piesă au..
pullon3 Reputație: 609 Postat Duminică la 13:39 Oras:Mic Oras:Mic Postat Duminică la 13:39 Acum 1 minut, pullon3 a spus: Lăsăm secțiunea asta să moară de tot ,....să se posteze gen cel mult 10 cuvinte la una - două săptămâni ?!?!?, acum la modul serios ....cine ar mai accesa așa ceva ?? Sarut mâna șefa @cleopatra01 că ai bunăvoința si putem posta , glumi , lasa chiarși recenzii pe mai multe județe 4 momentan , pe platforma dumneavoastră ❤️🤗🤗🤗❤️
alexxxis21 Reputație: 1457 Postat Duminică la 13:43 Oras:Romania Oras:Romania Postat Duminică la 13:43 Acum 2 minute, pullon3 a spus: Sarut mâna șefa @cleopatra01 că ai bunăvoința si putem posta , glumi , lasa chiarși recenzii pe mai multe județe 4 momentan , pe platforma dumneavoastră ❤️🤗🤗🤗❤️ Da,da..uitați-vă la Caraș..nu e caterincă, dar nici altceva nu e .. Nimic! E mai bune asa?!
cleopatra01 Reputație: 5636 Postat Duminică la 13:44 Oras:La butoane Oras:La butoane Postat Duminică la 13:44 Acum 1 minut, pullon3 a spus: ...șefa ....acum nici pe DG nu e voie 🤔🤔🤔🤔😇 Daca ma uit putin in postarile tale gasesc motive de banat cateva conturi. 😁 Daca te cumintesti si tastezi pe DG/nu avem probleme. Am facut topice de Discutii pe toate sectiunile ca sa eliminam offtopicul si comentariile din topicele de recenzii. Puteti discuta cat doriti si ce doriti in rubricile de Discutii/preferabil sa nu-mi trimiteti rapoarte sa arbitrez certuri. 1
pullon3 Reputație: 609 Postat Duminică la 13:47 Oras:Mic Oras:Mic Postat Duminică la 13:47 Acum 2 minute, cleopatra01 a spus: Daca ma uit putin in postarile tale gasesc motive de banat cateva conturi. 😁 Daca te cumintesti si tastezi pe DG/nu avem probleme. Am facut topice de Discutii pe toate sectiunile ca sa eliminam offtopicul si comentariile din topicele de recenzii. Puteti discuta cat doriti si ce doriti in rubricile de Discutii/preferabil sa nu-mi trimiteti rapoarte sa arbitrez certuri. Mulțumim șefa , acum cu toții știm prea bine cine îți trimisă, deși nu e treabă lui ..Mh -u😇😅😅
abcdcd90 Reputație: 133 Postat Duminică la 13:47 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Duminică la 13:47 S-a iscat un schimb de replici aiurea, cred că nu a apărut în 290 de pagini unul așa nașpa. Chiar acum, cleopatra01 a spus: Daca ma uit putin in postarile tale gasesc motive de banat cateva conturi. 😁 Daca te cumintesti si tastezi pe DG/nu avem probleme. Am facut topice de Discutii pe toate sectiunile ca sa eliminam offtopicul si comentariile din topicele de recenzii. Puteti discuta cat doriti si ce doriti in rubricile de Discutii/preferabil sa nu-mi trimiteti rapoarte sa arbitrez certuri. Mulțumim pentru lămurire și înțelegere! Sper să înțeleagă toți treaba cu DG.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum