20_14 Reputație: 1742 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Acum am citit topicul de pe Bucale 🤣🤣🤣🤣 Caru ii numa ' unu 😅😅😅 Oare daca ma prezit la Sofica ...si ii zic ca imi e nesuferit ...primesc reducere 😅😅😅😅 Trebuie ...sa merg la ea ...si dupa fac si recenzie ...detaliata ...cum.ii place lui . 2 Link spre comentariu
bulanex Reputație: 44 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:drobeta Oras:drobeta Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Tot nebun,obsedat Link spre comentariu
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Septembrie 1, 2023 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Acum 47 minute, 20_14 a spus: Acum am citit topicul de pe Bucale 🤣🤣🤣🤣 Caru ii numa ' unu 😅😅😅 Oare daca ma prezit la Sofica ...si ii zic ca imi e nesuferit ...primesc reducere 😅😅😅😅 Trebuie ...sa merg la ea ...si dupa fac si recenzie ...detaliata ...cum.ii place lui . Da, primești reducere substanțială ieșind pe unde ai intrat 🤭😂. 2 Link spre comentariu
sinnerdts Reputație: 349 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Da am citit si eu topicul respectiv si... imi cer scuze ca am intervenit ca si cum i-as fi luat apararea. Imi pare rau pentru el dar asta se intampla cand nu poti sa spui pentru totdeauna PUNCTTTT SI GATAAAA. Numai bine! 1 Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Acum 2 ore, Sofia91 a spus: Da, primești reducere substanțială ieșind pe unde ai intrat 🤭😂. Normal ...ca tot pe acolo . Doar nu intru pe usa si ies pe geam 🤣🤣 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2561 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Acum 2 ore, Sofia91 a spus: Da, primești reducere substanțială ieșind pe unde ai intrat 🤭😂. Cam mică..... reducerea 😁 Link spre comentariu
Alecu6 Reputație: 63 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Acum 4 ore, 20_14 a spus: Acum am citit topicul de pe Bucale 🤣🤣🤣🤣 Caru ii numa ' unu 😅😅😅 Oare daca ma prezit la Sofica ...si ii zic ca imi e nesuferit ...primesc reducere 😅😅😅😅 Trebuie ...sa merg la ea ...si dupa fac si recenzie ...detaliata ...cum.ii place lui . Am urmărit de la distanta aceasta confruntare între ei, nu sunt de acord cu el cu hartuirea dar sa, ai amintească cineva acestei vedete județene ca nu e singura purtătoare de pizda, nu este un fotomodel, nu își justifica aerele de curva expirata ca asta este. Este mai drăguță, mai cizelata ca multe centuriste care acum lucrează pe casă, dar tot o curva expirata și pline de aere e. Grosul celor care va umple portofelul nici nu știu de existenta forumului. Faceți circ și paranghelie pt 20 de oameni care efectiv dorm pe chat asta. Scutește-mă cu prezenta odată la 2 saptamina ca lumea tia luat seama și știe ce caracter ieftin ai. Eu prefer sa ma pis pe tine în loc sa te fut pt ca tot o bomba ecologica ești. Dute în munți la ciobanii pr care ai domnii mental și lasă-ne divo cu aerele tale expirate. În încheiere îți transmit ca mie poți sa mi-o sugi nu s ma banez. Hai scictir ca e plina strada de regine de 2 bani 1 Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Septembrie 1, 2023 1 oră în urmă, Alecu6 a spus: Am urmărit de la distanta aceasta confruntare între ei, nu sunt de acord cu el cu hartuirea dar sa, ai amintească cineva acestei vedete județene ca nu e singura purtătoare de pizda, nu este un fotomodel, nu își justifica aerele de curva expirata ca asta este. Este mai drăguță, mai cizelata ca multe centuriste care acum lucrează pe casă, dar tot o curva expirata și pline de aere e. Grosul celor care va umple portofelul nici nu știu de existenta forumului. Faceți circ și paranghelie pt 20 de oameni care efectiv dorm pe chat asta. Scutește-mă cu prezenta odată la 2 saptamina ca lumea tia luat seama și știe ce caracter ieftin ai. Eu prefer sa ma pis pe tine în loc sa te fut pt ca tot o bomba ecologica ești. Dute în munți la ciobanii pr care ai domnii mental și lasă-ne divo cu aerele tale expirate. În încheiere îți transmit ca mie poți sa mi-o sugi nu s ma banez. Hai scictir ca e plina strada de regine de 2 bani Este dureros ...sa fii tare doar tastand ...este a nu stiu cata oara cand jignesti fara motiv ... Pentru prima data o sa incep sa fac rapoarte ...fiindca vreau sa iti distrug lumea asta virtuala ...in care tu te crezi un zeu ...in realitate esti mic ....atat de mic si infonsiv ...incat mi ar fi mila sa te ating cu un deget. 1 1 Link spre comentariu
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Septembrie 1, 2023 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Acum 4 ore, Alecu6 a spus: Am urmărit de la distanta aceasta confruntare între ei, nu sunt de acord cu el cu hartuirea dar sa, ai amintească cineva acestei vedete județene ca nu e singura purtătoare de pizda, nu este un fotomodel, nu își justifica aerele de curva expirata ca asta este. Este mai drăguță, mai cizelata ca multe centuriste care acum lucrează pe casă, dar tot o curva expirata și pline de aere e. Grosul celor care va umple portofelul nici nu știu de existenta forumului. Faceți circ și paranghelie pt 20 de oameni care efectiv dorm pe chat asta. Scutește-mă cu prezenta odată la 2 saptamina ca lumea tia luat seama și știe ce caracter ieftin ai. Eu prefer sa ma pis pe tine în loc sa te fut pt ca tot o bomba ecologica ești. Dute în munți la ciobanii pr care ai domnii mental și lasă-ne divo cu aerele tale expirate. În încheiere îți transmit ca mie poți sa mi-o sugi nu s ma banez. Hai scictir ca e plina strada de regine de 2 bani Drum bun și ție!🤭 😘 3 Link spre comentariu
baba69 Reputație: 17 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:T Oras:T Partajează Postat Septembrie 1, 2023 @cleopatra01 nu știu dacă am înțeles bine insa pentru a lua abonament super premium nu mai este valabilă plata cu pay safe ci doar cu bitcoin?... mulțumesc frumos . 1 Link spre comentariu
cleopatra01 Reputație: 4475 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Online Oras:Online Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Acum 1 minut, baba69 a spus: @cleopatra01 nu știu dacă am înțeles bine insa pentru a lua abonament super premium nu mai este valabilă plata cu pay safe ci doar cu bitcoin?... mulțumesc frumos . Plata cu paysafe card nu mai este valabila. Se plateste cu bitcoin. Link spre comentariu
baba69 Reputație: 17 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:T Oras:T Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Just now, cleopatra01 said: Plata cu paysafe card nu mai este valabila. Se plateste cu bitcoin. mulțumesc . 1 Link spre comentariu
jonyyyyyy Reputație: 17 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Acum 19 ore, papura voda a spus: "Scumpa" noastră colegă a apelat la moderatori pentru că pe tine te a mâncat din nou în cur ca pe maimuță să comentezi despre ea pe alte topicuri! Se zice că nu e bine să te bagi unde nu ți fierbe oala,ori tu te bagi mereu la oala cu presiune! Și pentru că tot te a deranjat că nu am agreat o pentru prețuri mari la servicii mici pe flebetea ta,"buturuga" iată că nu buturuga mică,răstoarnă "carul" mare,ci ca de obicei Sofia răstoarnă carul! 😂😂😂 🤣🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
jonyyyyyy Reputație: 17 Postat Septembrie 1, 2023 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Partajează Postat Septembrie 1, 2023 Acum 13 ore, 20_14 a spus: Iar a fost Caru banat ...pff cata nedreptate 🤣🤣🤣🤣🤣 Mă și mir că a rezistat ceva timp🤣 1 1 Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Septembrie 2, 2023 Acum 9 ore, jonyyyyyy a spus: Mă și mir că a rezistat ceva timp🤣 Isi face alt cont ( daca nu si a facut ) ...nu sta pe tusa mult timp.. Link spre comentariu
mafiotmaf Reputație: 6 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Partajează Postat Septembrie 2, 2023 Salut comunitatea astăzi mam înscris și eu și doresc ceva recomandări de la cei experimentați. Va mulțumesc. Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Septembrie 2, 2023 Acum 4 ore, mafiotmaf a spus: Salut comunitatea astăzi mam înscris și eu și doresc ceva recomandări de la cei experimentați. Va mulțumesc. Stai pe burta ca i apa mica . Dar ...totusi ...ti o recomad pe aia cu total ...de i ai facut recenzie .... 1 Link spre comentariu
mafiotmaf Reputație: 6 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Partajează Postat Septembrie 2, 2023 Acum 1 oră, 20_14 a spus: Stai pe burta ca i apa mica . Dar ...totusi ...ti o recomad pe aia cu total ...de i ai facut recenzie .... Nu știu cu cine ma confunzi.. Link spre comentariu
baba69 Reputație: 17 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:T Oras:T Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Salut, sunt ceva noutăți notabile zilele astea în oraș ? De vre-o 3-4 zile țin post negru 😛 și nu am mai deschis publi24 chiar deloc, habar nu am cine a mai venit sau plecat ...😇, ms . Link spre comentariu
baba69 Reputație: 17 Postat Septembrie 9, 2023 Oras:T Oras:T Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Am renuntat la postit si am revazut-o cu drag pe buturuga mica , micuta Bia . De data aceasta este la Mozart , unde este acel pat jos din paleti atat de "drag " mie 😅 Cu aceasta ocazie ( nu a mai scapat ) am probat si lada de zestre apoi patul ciudat 😇 (stiu ca s-a dorit a se face ceva rustic acolo insa se putea foarte bine face si cu un pat normal ,...nu din paleti 🫣 ). Te pup Bia , asa este chiar esti febletea mea ,doar putina rabdare te rog sa mai ai cateva zile , ❤️😘 Link spre comentariu
baba69 Reputație: 17 Postat Septembrie 11, 2023 Oras:T Oras:T Partajează Postat Septembrie 11, 2023 Da , e multa liniste asa cum am anticipat,.....printesa v-a parasit inopinat fara macar sa anunte ,...,,, bineinteles ca a intervenit ceva ....😒, cata lipsa de profesionalism domne 🫢. Hai ca e bine 👍 Link spre comentariu
baba69 Reputație: 17 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:T Oras:T Partajează Postat Septembrie 12, 2023 In primă fază chiar am crezut că a revenit Alecul nostru care posta când il apuca scrisul și nu glumea însă după ce am citit mai bine cred că m-am înșelat , nu e stilul lui și este altceva ...altcineva . Bun venit colegul indiferent cine ai fi ,... mai ales că dai și note 👍👍 Link spre comentariu
mihaimihai5 Reputație: 175 Postat Septembrie 17, 2023 Partajează Postat Septembrie 17, 2023 On 9/11/2023 at 9:58 AM, baba69 said: Da , e multa liniste asa cum am anticipat,.....printesa v-a parasit inopinat fara macar sa anunte ,...,,, bineinteles ca a intervenit ceva ....😒, cata lipsa de profesionalism domne 🫢. Hai ca e bine 👍 Este lipsa de activitate si din cauza ca avem doar ciurucuri in oras care au servicii slabe comportament de centuriste si preturi de Bucuresti - Timisoara. Anul asta nu am fost decat de 2 sau 3 ori in oras decat la Diana si Alesia atat, pe Sofia am ratat-o de fiecare data.. In rest am considerat ca nu merita sa ma duc si bine am facut. Am pus bani deoparte si acum cat sunt la Timisoara vizitez fete care merita cu adevarat sa petreci timpul cu ele. 1 Link spre comentariu
Nicky21 Reputație: 8 Postat Septembrie 18, 2023 Oras:Drobeta turnu Severin Oras:Drobeta turnu Severin Partajează Postat Septembrie 18, 2023 Ceva recomandări pentru noi, ăștia care ajungem la Severin din an in paști? Link spre comentariu
Kolorado Reputație: 3 Postat Septembrie 21, 2023 Oras:Baia Oras:Baia Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Unde sunteți cu toții ?? nu mai scrie nimeni nimic??.. sau v-ați lăsat de futu🤔🤔 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum