po2024ve Reputație: 730 Postat 21 ore în urmă Oras:Sud Oras:Sud Postat 21 ore în urmă Aaa....mi ai adus aminte de Banat...pff nu degeaba ii fruncea... Ultima data. Când am fost ... 2 zile eram extraterestru ...ieșit din mana ....abia reușeam sa îmi programez o vizita pe zii. Dar spre sfârșitul vizitei am recuperat . Merg în primăvara și cum se anunță un an dificil ....cred ca o sa am reușite. 1
alexxxis21 Reputație: 767 Postat 20 ore în urmă Oras:Romania Oras:Romania Postat 20 ore în urmă Acum 44 minute, po2024ve a spus: Nu m am uitat ...pff E mișto....am vrut sa o vizitez ...dar îs mereu presat de timp ....cred ca asta e dușmanul meu .... știu ca am vrut sa punctez și la Kristinne ....când era no name l....dar nici cu răbdarea nu stau bine . 🤣🤣🤣 Merita amn2 vizitate ....dar mie mi a trecut damblaua ... Acum nu știu dacă Caru ...stie ca la Gioconda trebuie sa îți faci rezervare cu 2 săptămâni înainte.....asta dacă ai noroc ...dacă ai ghinion și e plecata printr o vacanta cu un mos atunci ...minim o luna . Îți dai seama că uitându-mă la ea pe pagină am dat de Caru,și nu invers🤣 Am văzut că are caietel😅 online cu programări 😉 1
po2024ve Reputație: 730 Postat 20 ore în urmă Oras:Sud Oras:Sud Postat 20 ore în urmă Acum 7 minute, alexxxis21 a spus: Îți dai seama că uitându-mă la ea pe pagină am dat de Caru,și nu invers🤣 Am văzut că are caietel😅 online cu programări 😉 Da ... Dar băiat descurcaret .....am o varianta de rezerva ....însă nu am vrut să abuzez de ea . Plus ca ii doamna ocupata ...nu sta în a mea juma de ora. 🤣🤣🤣
po2024ve Reputație: 730 Postat 2 ore în urmă Oras:Sud Oras:Sud Postat 2 ore în urmă Caru ....din astea faci ...?🤮🤮🤮
alexxxis21 Reputație: 767 Postat 1 oră în urmă Oras:Romania Oras:Romania Postat 1 oră în urmă Acum 23 ore, doarvizita a spus: Vă super pup ...bineînțeles generic pe toți /toate și să ne auzim. cu bine ,și cu mult spor atunci când vom calcula mai bine ....niște calcule atât de simple ... 😉🤗 Nmb! Ahaa..deci asculți Generic,și o spui subliminal! De-asta faci, Caru? O pizdă bună nu ne livrai subliminal!😅 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum