doarvizita Reputație: 155 Postat Joi la 13:28 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Joi la 13:28 La 04.02.2025 la 13:15, po2024ve a spus: Vad ca nu te potolești....nu înțeleg de ce te ascunzi dupa alții useri care nu au nici o treabă cu ce faci tu. Nu înțeleg de unde pomana asta nesfârșită în a merge undeva unde nu ești primit. Zic sa stai ....cuminte ....fiindcă probabil.ca o sa regreti ....aceste postării mai târziu. Te las sa te dai în spectacol ...dar.nu uita ca o sa vina vremea când trebuie sa plătești....si nu numai pe forum . Hai da te mare ...ca ai valoare . 😅😅😇😅 Sunt mulți ani de zile (să zicem de pe vremea Mariei masaj , continuând cu "vipera " ca să o alint așa 😅,...etc., etc.) în care am reușit cu succes să vă amuz , să râdeți copios , să stați cu sufletul la gură așteptând următoarea pățanie a carului . Acum este tristețe maximă pe aici și pentru a putea să vă încânt in continuare, să vă las impresii pe unde mai merg , etc. (de ex. azi trio misto de tot MMF) am nevoie ca de aer să îmi fac damblaua asta (dacă v-as spune cât de banală este ați rămâne uimiți, este vorba despre un banal Cob 🤷) . Am mai apelat la două persoane , dacă vrei și tu să te implici și să fie iarăși ca pe vremuri eu cred că o să reușiți și am a vă mulțumi 🙏🙏🙏 Nmb !
po2024ve Reputație: 807 Postat Joi la 15:38 Oras:Sud Oras:Sud Postat Joi la 15:38 Acum 2 ore, doarvizita a spus: Sunt mulți ani de zile (să zicem de pe vremea Mariei masaj , continuând cu "vipera " ca să o alint așa 😅,...etc., etc.) în care am reușit cu succes să vă amuz , să râdeți copios , să stați cu sufletul la gură așteptând următoarea pățanie a carului . Acum este tristețe maximă pe aici și pentru a putea să vă încânt in continuare, să vă las impresii pe unde mai merg , etc. (de ex. azi trio misto de tot MMF) am nevoie ca de aer să îmi fac damblaua asta (dacă v-as spune cât de banală este ați rămâne uimiți, este vorba despre un banal Cob 🤷) . Am mai apelat la două persoane , dacă vrei și tu să te implici și să fie iarăși ca pe vremuri eu cred că o să reușiți și am a vă mulțumi 🙏🙏🙏 Nmb ! 🤮🤮🤮 1
doarvizita Reputație: 155 Postat Joi la 15:51 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Joi la 15:51 Acum 10 minute, po2024ve a spus: 🤮🤮🤮 Te-ai cam sucit , noi 2 eram cândva ing și iang , pleiada mea pentru frumusețe, util , spor văd că nu te impresionează și dai la rațe, ....acestea vor fi bucuroase ......mac mac .....😅😅😅🤣🤣
doarvizita Reputație: 155 Postat Joi la 15:57 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Joi la 15:57 Acum 3 minute, doarvizita a spus: Te-ai cam sucit , noi 2 eram cândva ing și iang , pleiada mea pentru frumusețe, util , spor văd că nu te impresionează și dai la rațe, ....acestea vor fi bucuroase ......mac mac .....😅😅😅🤣🤣 Sau poate că tu vrei să ne spui că nu îți plac verdețurile astea gen ...spanac, leurdă, măcriș , dragavei ....😅🤣😅🤣
po2024ve Reputație: 807 Postat Joi la 16:00 Oras:Sud Oras:Sud Postat Joi la 16:00 Acum 4 minute, doarvizita a spus: Te-ai cam sucit , noi 2 eram cândva ing și iang , pleiada mea pentru frumusețe, util , spor văd că nu te impresionează și dai la rațe, ....acestea vor fi bucuroase ......mac mac .....😅😅😅🤣🤣 Am fost acum 2 săptămâni acasă....aveam de scris câte ceva și încă mai am ....dsr te las pe tine sa iti faci de cap ....pana la urma îmi permit sa pierd 100 de euro ....doar sa îmi fac damblaua . Te a rintrebat Alex ....sa ii dai o informație ai dat o la.intors ... ca ești supărat. De acum o sa răspund numai cu emoticoane ( astea îmi.plac ) . 2
doarvizita Reputație: 155 Postat Joi la 16:02 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Joi la 16:02 Chiar acum, po2024ve a spus: Am fost acum 2 săptămâni acasă....aveam de scris câte ceva și încă mai am ....dsr te las pe tine sa iti faci de cap ....pana la urma îmi permit sa pierd 100 de euro ....doar sa îmi fac damblaua . Te a rintrebat Alex ....sa ii dai o informație ai dat o la.intors ... ca ești supărat. De acum o sa răspund numai cu emoticoane ( astea îmi.plac ) . Pai și eu când am vrut o mână de ajutor ....am primit?!?
doarvizita Reputație: 155 Postat Joi la 16:02 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Joi la 16:02 Chiar acum, doarvizita a spus: Pai și eu când am vrut o mână de ajutor ....am primit?!? Nu e tot aia ?
doarvizita Reputație: 155 Postat Joi la 16:07 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Joi la 16:07 Dacă 2-3-4 "băștinași " îi cântă la ureche .....nu este un om rău, este prietenul nostru și spre binele tuturor ....etc ...atunci s-ar rezolva multe detalii, foarte multe chiar 👍
po2024ve Reputație: 807 Postat Joi la 16:10 Oras:Sud Oras:Sud Postat Joi la 16:10 Acum 1 minut, doarvizita a spus: Dacă 2-3-4 "băștinași " îi cântă la ureche .....nu este un om rău, este prietenul nostru și spre binele tuturor ....etc ...atunci s-ar rezolva multe detalii, foarte multe chiar 👍 Nu ma.intreseaza acest subiect ....skip 😅😅😅 1
doarvizita Reputație: 155 Postat Joi la 16:12 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Joi la 16:12 Chiar acum, po2024ve a spus: Nu ma.intreseaza acest subiect ....skip 😅😅😅 Poate că te interesează alt subiect numai că eu mai "fluier" numai după ce termin pe silicoane alea , scurt pe doi 🤣🤣
doarvizita Reputație: 155 Postat Joi la 16:17 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Joi la 16:17 Acum 3 minute, doarvizita a spus: Poate că te interesează alt subiect numai că eu mai "fluier" numai după ce termin pe silicoane alea , scurt pe doi 🤣🤣 Adică ....suntem la o foarte mică distanță, ... doar de un mic sloboz...😅😅
doarvizita Reputație: 155 Postat Joi la 16:24 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Joi la 16:24 Acum 21 minute, po2024ve a spus: Am fost acum 2 săptămâni acasă....aveam de scris câte ceva și încă mai am ....dsr te las pe tine sa iti faci de cap ....pana la urma îmi permit sa pierd 100 de euro ....doar sa îmi fac damblaua . Te a rintrebat Alex ....sa ii dai o informație ai dat o la.intors ... ca ești supărat. De acum o sa răspund numai cu emoticoane ( astea îmi.plac ) . Dacă ești un Om cu ,( virgulă) care poți stabili ceva serios ...te iau cu mine in echipă și vei veni "acasă "mai des 🤔😉😉
po2024ve Reputație: 807 Postat Joi la 16:27 Oras:Sud Oras:Sud Postat Joi la 16:27 Acum 2 minute, doarvizita a spus: Dacă ești un Om cu ,( virgulă) care poți stabili ceva serios ...te iau cu mine in echipă și vei veni "acasă "mai des 🤔😉😉 Asa sa faci 🤣🤣🤣 1
doarvizita Reputație: 155 Postat Joi la 16:46 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Joi la 16:46 Acum 17 minute, po2024ve a spus: Asa sa faci 🤣🤣🤣 Dacă ești capabil și să rezolvi cazul iti promit că te aștept cu fripturi și un vin negru demisec 😉😉
po2024ve Reputație: 807 Postat Joi la 16:47 Oras:Sud Oras:Sud Postat Joi la 16:47 Acum 1 minut, doarvizita a spus: Dacă ești capabil și să rezolvi cazul iti promit că te aștept cu fripturi și un vin negru demisec 😉😉 Toată încrederea 🤣🤣🤣 2
doarvizita Reputație: 155 Postat Joi la 16:48 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Joi la 16:48 Chiar acum, po2024ve a spus: Toată încrederea 🤣🤣🤣 Ok , Mă bazez pe tine și cine mai vrea ...😅😅
doarvizita Reputație: 155 Postat Joi la 16:49 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Joi la 16:49 Chiar acum, doarvizita a spus: Ok , Mă bazez pe tine și cine mai vrea ...😅😅 ...să fie mai bine 😁🤗
doarvizita Reputație: 155 Postat Joi la 16:52 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Joi la 16:52 Chiar acum, doarvizita a spus: ...să fie mai bine 😁🤗 Am avut poate zeci de nume însă primul și mai ales fiind începător chiar a fost epic , până în carul cu boi... 'sa fie mai bine " ...no
doarvizita Reputație: 155 Postat Joi la 16:56 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Joi la 16:56 Știe cineva o cazare ok prin martie la Bucale ?
po2024ve Reputație: 807 Postat Joi la 16:58 Oras:Sud Oras:Sud Postat Joi la 16:58 Acum 1 minut, doarvizita a spus: Știe cineva o cazare ok prin martie la Bucale ? Gara de Nord
doarvizita Reputație: 155 Postat Joi la 16:59 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Joi la 16:59 Acum 1 minut, po2024ve a spus: Gara de Nord Mai specific te rog
doarvizita Reputație: 155 Postat Joi la 17:01 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Joi la 17:01 Chiar acum, doarvizita a spus: Mai specific te rog Dacă chiar vrei sa te Dedulești de mine este ok , deja mi-ai trimis și așa vom face .
po2024ve Reputație: 807 Postat Joi la 17:06 Oras:Sud Oras:Sud Postat Joi la 17:06 Acum 5 minute, doarvizita a spus: Mai specific te rog Lângă Mc 😅😅😅 sunt câteva bănci libere . 🤣🤣🤣 1
doarvizita Reputație: 155 Postat Joi la 17:07 Oras:Pullon Oras:Pullon Postat Joi la 17:07 Acum 1 minut, po2024ve a spus: Lângă Mc 😅😅😅 sunt câteva bănci libere . 🤣🤣🤣 Trebuie să îmi fac rezervare ..?!? 🤔🤔
po2024ve Reputație: 807 Postat Joi la 17:11 Oras:Sud Oras:Sud Postat Joi la 17:11 Acum 3 minute, doarvizita a spus: Trebuie să îmi fac rezervare ..?!? 🤔🤔 Fără. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum