po2024ve Reputație: 1111 Postat Iunie 27 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 27 Acum 1 oră, Badboyinbed a spus: Păi crezi ca se mai stă la coadă undeva ? El sta ...câteva ore prin fata blocului 🤣🤣🤣 1
alexxxis21 Reputație: 1292 Postat Iunie 27 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 27 Acum 6 minute, po2024ve a spus: El sta ...câteva ore prin fata blocului 🤣🤣🤣 Io cre că nu mai stă..A ajuns și el la o maturitate!😊🤣 1
po2024ve Reputație: 1111 Postat Iunie 27 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 27 Acum 25 minute, alexxxis21 a spus: Băi,dacă deranjez eu pot să mă retrag..am sprehanit și eu in ultima vreme,și e normal să mă simt vizat.. Nu pot să spun,că nu mai pot fără Pullonel😉 Se poate și fără Pullonel,normal. Și să vin eu la Severin la un no name,să fac recenzie dup-aia,slabe șanse! În 3-4 luni,mai vedem câte recenzii se fac,inclusiv în orașele mari. E pe nasoale treaba,se pare!😉 Am vrut sa scriu ..".ca îmi place de tine" .... 🤣🤣🤣 eram in trafic si am vrut sa arunc asta ....după am realizat ce era sa scriu si sa postez 🤣🤣🤣 Îmi plac femeile si punct ... referitor la ce am vrut sa exprim cu aceasta propoziție .... îmi place cum te exprimi , ești " catrincos" , "umblat " , "citit" 🤣🤣 si nu cred ca se supara nimeni ( exceptandu l pe Caru ) pe glumele tale. 1
po2024ve Reputație: 1111 Postat Iunie 27 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 27 Acum 1 minut, alexxxis21 a spus: Io cre că nu mai stă..A ajuns și el la o maturitate!😊🤣 Lupu schimba părul ....năravul ba 🤣🤣
alexxxis21 Reputație: 1292 Postat Iunie 27 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 27 Acum 53 minute, po2024ve a spus: Am vrut sa scriu ..".ca îmi place de tine" .... 🤣🤣🤣 eram in trafic si am vrut sa arunc asta ....după am realizat ce era sa scriu si sa postez 🤣🤣🤣 Îmi plac femeile si punct ... referitor la ce am vrut sa exprim cu aceasta propoziție .... îmi place cum te exprimi , ești " catrincos" , "umblat " , "citit" 🤣🤣 si nu cred ca se supara nimeni ( exceptandu l pe Caru ) pe glumele tale. Da,pove..mulțumesc. De exemplu pe Caraș-Severin nu mă bag în seamă, că eu nu merg pe Caraș. Am fost în 2021 de câteva ori bune si mi-a ajuns. Pur și simplu nu pot să mă identiific cu genul de femei pe care le găsești aici. Eu la cocalarese nu mă combin,si la de-astea de scriu:nouă în ORAȘI! De 4 ani nu pot să spun de una singură măcar:băi, ce piesă a venit aici..bombă, frate.. Nu există așa ceva. Una ca Gioconda,Sonia,Luisa,Bianca,..etc..etc..una bună să vezi..poola frate. De-asta nu urmăresc CS..si mai glumesc pe Severin. Pe Timișoara sunt mai multe grupulete,si chiar nu mă simt ok să glumesc acolo. Vedem cu vremea,si vremurile astea si poate in curând 'le rup' iar si pe Severin! Dar nu mă mai combin,gen prima mea experiență la Severin,pe Veterani 18,la et 1,cu o purcică de etnie!😅 Și la et 2 era alta, si când să plec vorbeau între ele..ce faci,fă..ești bine? O inteba tovarășa mea😅 pe-aia de la 2.. -Da,fă sunt bine,dar nu prea merge treaba! De-astea găsești si CS!🤣 1
po2024ve Reputație: 1111 Postat Iunie 27 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 27 Acum 8 minute, alexxxis21 a spus: Da,pove..mulțumesc. De exemplu pe Caraș-Severin nu mă bag în seamă, că eu nu merg pe Caraș. Am fost în 2021 de câteva ori bune si mi-a ajuns. Pur și simplu nu pot să mă identiific cu genul de femei pe care le găsești aici. Eu la cocalarese nu mă combin,si la de-astea de scriu:nouă în ORAȘI! De 4 ani nu pot să spun de una singură măcar:băi, ce piesă a venit aici..bombă, frate.. Nu există așa ceva. Una ca Gioconda,Sonia,Luisa,Bianca,..etc..etc..una bună să vezi..poola frate. De-asta nu urmăresc CS..si mai glumesc pe Severin. Pe Timișoara sunt mai multe grupulete,si chiar nu mă simt ok să glumesc acolo. Vedem cu vremea,si vremurile astea si poate in curând 'le rup' iar si pe Severin! Dar nu mă mai combin,gen prima mea experiență la Severin,pe Veterani 18,la et 1,cu o purcică de etnie!😅 Și la et 2 era alta, si când să plec vorbeau între ele..ce faci,fă..ești bine? O inteba tovarășa mea😅 pe-aia de la 2.. -Da,fă sunt bine,dar nu prea merge treaba! De-astea găsești si CS!🤣 Ii catrinca pe Tm ...aici nu vezi ca Maria sa , Caru ...ne strica distracția 🤣🤣🤣ii spărgător de semințe ,.pardon petrecere. 😅😅😅 La banat ....sune le ca ne știm si ca ești de comitet 😅😅😅 dacă te supara le tai nasul 😂😂
M0ff0ss Reputație: 775 Postat Iunie 27 Oras:T M Oras:T M Postat Iunie 27 Acum 12 minute, alexxxis21 a spus: ... Pe Timișoara sunt mai multe grupulete,si chiar nu mă simt ok să glumesc acolo ... *Nu mai am aprecieri, c-aș fi dat un 😂 Mie-mi place să cred că nu sunt "grupulețe".. ci doar ne mai trezim și noi cu fața la cearșaf.. azi ne mai contrăm, mâine ne pupăm 🙂 2
po2024ve Reputație: 1111 Postat Iunie 27 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 27 Acum 35 minute, M0ff0ss a spus: *Nu mai am aprecieri, c-aș fi dat un 😂 Mie-mi place să cred că nu sunt "grupulețe".. ci doar ne mai trezim și noi cu fața la cearșaf.. azi ne mai contrăm, mâine ne pupăm 🙂 Ești cel mai pupacios de pa Timișoara 🤣🤣
alexxxis21 Reputație: 1292 Postat Iunie 27 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 27 Acum 1 oră, M0ff0ss a spus: *Nu mai am aprecieri, c-aș fi dat un 😂 Mie-mi place să cred că nu sunt "grupulețe".. ci doar ne mai trezim și noi cu fața la cearșaf.. azi ne mai contrăm, mâine ne pupăm 🙂 Sunt mai multe persoane,decât pe Severin, asta e clar! Pe Cozonac,și pe nellu..'ii stiu' mai bine' si ii urmăresc de multe ori. În rest nu mi-am permis să mă bag in seamă,mai ales că nu sunt din oraș! Voi vă stiti mai bine,nu stau să deslușesc diferite aspecte, care, cum e pe acolo..na..mai discret e mai bine. Nu am spus cu vreo urmă de răutate,că sunteti mai multe grupuri. Așa am perceput! La 50 de persoane de exemplu, e normal să nu fie o singură 'brigadă '!😊😉 1
Prosecos Reputație: 20 Postat Iunie 27 Oras:da Oras:da Postat Iunie 27 Acum 1 oră, po2024ve a spus: Ești cel mai pupacios de pa Timișoara 🤣🤣 merita un premiu 🤣🤣 1
Prosecos Reputație: 20 Postat Iunie 27 Oras:da Oras:da Postat Iunie 27 Acum 3 ore, po2024ve a spus: Ii catrinca pe Tm ...aici nu vezi ca Maria sa , Caru ...ne strica distracția 🤣🤣🤣ii spărgător de semințe ,.pardon petrecere. 😅😅😅 La banat ....sune le ca ne știm si ca ești de comitet 😅😅😅 dacă te supara le tai nasul 😂😂 chiar ca e caterinca omu, dar asa e el nu ai cei face 😂😂😂😂 1
alexxxis21 Reputație: 1292 Postat Iunie 27 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 27 Păi da frate..eu in loc să intru pe Mehedinti,că am bucurii la vreo 'piesă' sau la mai multe,intru pentru Caru mânca-ți-ax!🤣 Dacă e posibil așa ceva?!😅 2
po2024ve Reputație: 1111 Postat Iunie 27 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 27 Acum 9 minute, Prosecos a spus: chiar ca e caterinca omu, dar asa e el nu ai cei face 😂😂😂😂 Cine .? 🙄🙄 1
pullon3 Reputație: 300 Postat Iunie 28 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iunie 28 Am 69% baterie și șprehănesc puțin , ușor... , ușor ....se mută Banatul la Mh, ....se întorc oltenii acasă ......🤔🤔🤔😅😅😅
abcdcd90 Reputație: 55 Postat Iunie 28 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Iunie 28 Acum 14 ore, po2024ve a spus: Lupu schimba părul ....năravul ba 🤣🤣 🤣🤣🤣
turbo6779new Reputație: 15 Postat Iunie 28 Postat Iunie 28 4 hours ago, pullon3 said: Am 69% baterie și șprehănesc puțin , ușor... , ușor ....se mută Banatul la Mh, ....se întorc oltenii acasă ......🤔🤔🤔😅😅😅 Vine boxul de bere, da share la.stramtorica ca ajung prin zona sa o testez 😏😅
Prosecos Reputație: 20 Postat Iunie 28 Oras:da Oras:da Postat Iunie 28 Acum 1 oră, turbo6779new a spus: Vine boxul de bere, da share la.stramtorica ca ajung prin zona sa o testez 😏😅 La canicula de afara trebuie mai multe baxuri 😅😅😅
abcdcd90 Reputație: 55 Postat Iunie 28 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Iunie 28 Acum 6 ore, pullon3 a spus: ușor... , ușor ....se mută Banatul la Mh, ....se întorc oltenii acasă ......🤔🤔🤔😅😅😅 Să vină fetili 🤣🤣🤣🤣 1
Crocoooo Reputație: 0 Postat Iunie 28 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Postat Iunie 28 Ceva fete sunt disponibile in Severin?
po2024ve Reputație: 1111 Postat Iunie 28 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 28 Acum 45 minute, Crocoooo a spus: Ceva fete sunt disponibile in Severin? Da ...verifica publi24....Spor
abcdcd90 Reputație: 55 Postat Iunie 28 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Iunie 28 Acum 37 minute, po2024ve a spus: Da ...verifica publi24....Spor Rău ești 😂😂😂 vroia ceva servit! 1
abcdcd90 Reputație: 55 Postat Iunie 28 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Iunie 28 1 oră în urmă, Crocoooo a spus: Ceva fete sunt disponibile in Severin? Bun venit! Răspuns ai primit. Așteptăm și recenzii adevărate(indeferent de cum decurg lucrurile) din partea ta, nu doar întrebări!
pullon3 Reputație: 300 Postat Iunie 28 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iunie 28 Am reușit să o prind pe blonda silconată la mustață, fata de pe BH, îi frunzărisem topicul de acolo, puțin și pe Sibiu , știam că serviciile sunt limitate am mers doar pentru palmares , nu arată deloc rău ( mai ales pe tocuri... 😇) Totul protejat, nu mai vorbim de sărut căci nu ai voie pe față nici măcar să o atingi cu un deget , nu tu Cob , nu nimic, însă limbi primește numai pe deasupra însă....😛😅, nu înăuntru , oral doar protejat fără atenție la sateliți , la Np încearcă și reușește să te țină cu mâinile și să nu o bagi pe toată , ..etc . 20 de minute fin ., inițial 200 ca peste câteva ore să scadă la 150, nu a făcut "pureci " pe aici , cum spuneam ( deși are un mare potențial) doar de bifat , de palmares. Nmb ! 3
alexxxis21 Reputație: 1292 Postat Iunie 28 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 28 Acum 20 minute, pullon3 a spus: Am reușit să o prind pe blonda silconată la mustață, fata de pe BH, îi frunzărisem topicul de acolo, puțin și pe Sibiu , știam că serviciile sunt limitate am mers doar pentru palmares , nu arată deloc rău ( mai ales pe tocuri... 😇) Totul protejat, nu mai vorbim de sărut căci nu ai voie pe față nici măcar să o atingi cu un deget , nu tu Cob , nu nimic, însă limbi primește numai pe deasupra însă....😛😅, nu înăuntru , oral doar protejat fără atenție la sateliți , la Np încearcă și reușește să te țină cu mâinile și să nu o bagi pe toată , ..etc . 20 de minute fin ., inițial 200 ca peste câteva ore să scadă la 150, nu a făcut "pureci " pe aici , cum spuneam ( deși are un mare potențial) doar de bifat , de palmares. Nmb ! 200 să fuți în rate,nu e rău!🤣 1
pullon3 Reputație: 300 Postat Iunie 28 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iunie 28 Acum 34 minute, pullon3 a spus: Am reușit să o prind pe blonda silconată la mustață, fata de pe BH, îi frunzărisem topicul de acolo, puțin și pe Sibiu , știam că serviciile sunt limitate am mers doar pentru palmares , nu arată deloc rău ( mai ales pe tocuri... 😇) Totul protejat, nu mai vorbim de sărut căci nu ai voie pe față nici măcar să o atingi cu un deget , nu tu Cob , nu nimic, însă limbi primește numai pe deasupra însă....😛😅, nu înăuntru , oral doar protejat fără atenție la sateliți , la Np încearcă și reușește să te țină cu mâinile și să nu o bagi pe toată , ..etc . 20 de minute fin ., inițial 200 ca peste câteva ore să scadă la 150, nu a făcut "pureci " pe aici , cum spuneam ( deși are un mare potențial) doar de bifat , de palmares. Nmb ! Abia după ce ai achitat consumația dacă ți-e sete primești chiar o ceașcă cu apă însă nu ai voie să te apropii sau să privești pe ușa întredeschisă de la bucătărie apoi trebuie să faci mâinile căuș și primești o porție generoasă de gel dezinfectant .....și tot din astea..... , finiș cu mâna ....sau mâinile mă rog 🤷🤷 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum