pullon3 Reputație: 301 Postat Iunie 28 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iunie 28 Acum 2 minute, abcdcd90 a spus: Să nu cumperi orice model. Ala cu roata de băgai degetu în gaură și învârteai 😂😂😂😂😂😂 Aha ..... trebuie să găsesc mai încă o gaură în care să-l bag înainte de al baga în gaura telefonului.....ca să fie cu noroc 😇😅😅😅🤣
abcdcd90 Reputație: 60 Postat Iunie 28 Oras:Toată țara. Oras:Toată țara. Postat Iunie 28 Acum 55 minute, pullon3 a spus: Aha ..... trebuie să găsesc mai încă o gaură în care să-l bag înainte de al baga în gaura telefonului.....ca să fie cu noroc 😇😅😅😅🤣 Ai grijă mare la găuri 😂😂😂 Poate îl bagi în vreo gaură murdară
pullon3 Reputație: 301 Postat Iunie 28 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iunie 28 Una peste alta fu....o zi interesantă ca să zic așa , cu toate că mă așteptam ca un neavizat, sau mai puțin atent să scrie fix așa : " Dar despre ce drak de blondă este vorba ....🤔🤔🤔" , se pare că de data asta v-ați făcut temele cu toții, cu ochii bulbucați la poze ei și după caz chiar cu mâna în budigăi , v-ați prins despre cine este vorba , ....👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
po2024ve Reputație: 1111 Postat Iunie 29 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 29 Acum 15 ore, pullon3 a spus: Una peste alta fu....o zi interesantă ca să zic așa , cu toate că mă așteptam ca un neavizat, sau mai puțin atent să scrie fix așa : " Dar despre ce drak de blondă este vorba ....🤔🤔🤔" , se pare că de data asta v-ați făcut temele cu toții, cu ochii bulbucați la poze ei și după caz chiar cu mâna în budigăi , v-ați prins despre cine este vorba , ....👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Nu 🤣🤣🤣 1
alexxxis21 Reputație: 1292 Postat Iunie 29 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 29 Acum 3 minute, po2024ve a spus: Nu 🤣🤣🤣 Păi nu pullonel,ti-am spus ..numai cele top prezintă interes😘🤣 1
po2024ve Reputație: 1111 Postat Iunie 29 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 29 Despre azi noapte ....acum m am trezit 🤣🤣🤣 .... Am visat frumos ....4 bucăți înțepate....si plecat de la club ....in zig Zag 🤣🤣🤣 nu mai țineau telescoapele ...si toutisi mai era de explorat . 1
po2024ve Reputație: 1111 Postat Iunie 29 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 29 Caru ....spor la lectura https://nimfomane.com/forum/topic/233355-felicia-🦋-0724668854-🦋/#comment-8618550
pullon3 Reputație: 301 Postat Iunie 29 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iunie 29 Bine de știut că a activat și la Tm , eu unul m-am convins ....pe viu , in realitate !!
po2024ve Reputație: 1111 Postat Iunie 29 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 29 Acum 42 minute, pullon3 a spus: Bine de știut că a activat și la Tm , eu unul m-am convins ....pe viu , in realitate !! A fost bine ....a fost rau ??
pullon3 Reputație: 301 Postat Iunie 29 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iunie 29 Acum 1 minut, po2024ve a spus: A fost bine ....a fost rau ?? ... păi am lăsat minim 3 semi recenzii ,...ce aș putea spune mai mult....🤔🤔😅😅 1
po2024ve Reputație: 1111 Postat Iunie 29 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 29 Chiar acum, pullon3 a spus: ... păi am lăsat minim 3 semi recenzii ,...ce aș putea spune mai mult....🤔🤔😅😅 Aaa ....blonda obraznica....🤣🤣🤣 ms
po2024ve Reputație: 1111 Postat Iunie 29 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 29 De Selin ....îmi poți spune ceva ?
pullon3 Reputație: 301 Postat Iunie 29 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iunie 29 Acum 5 minute, po2024ve a spus: De Selin ....îmi poți spune ceva ? Foarte amabila la telefon , colegii spuneau ceva de fish la pândă ,pe gang in șeptar , metode specifice de a grăbi , 20 de minute , eu cred că merită o fisă, de palmares gen . 1
sinnerdts Reputație: 465 Postat Iunie 30 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Postat Iunie 30 Salutare! Ahh... e Sonia ex Giulia in oras... dar e singura fara Selena.... nasoool... ma duceam sa fac iar un trio formidabil... daca nu ma insel am fost de 4 ori cu amandoua... pacat... asa dor imi era de un trio cu ele amandoua... ahhh... Divele astea!!! Pacat! Numai bine!
po2024ve Reputație: 1111 Postat Iunie 30 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 30 Acum 47 minute, sinnerdts a spus: Salutare! Ahh... e Sonia ex Giulia in oras... dar e singura fara Selena.... nasoool... ma duceam sa fac iar un trio formidabil... daca nu ma insel am fost de 4 ori cu amandoua... pacat... asa dor imi era de un trio cu ele amandoua... ahhh... Divele astea!!! Pacat! Numai bine! E cu cineva ( colega) ca nu i place sa doarmă singura 🤣🤣🤣
po2024ve Reputație: 1111 Postat Iunie 30 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 30 Carule ...blonda de ai facut 3 mini recenzii ....ii retardata 🤣🤣🤣.... 1
pullon3 Reputație: 301 Postat Iunie 30 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iunie 30 Acum 9 minute, po2024ve a spus: Carule ...blonda de ai facut 3 mini recenzii ....ii retardata 🤣🤣🤣.... De ce spui asta .....🤔🤔
po2024ve Reputație: 1111 Postat Iunie 30 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 30 Acum 1 minut, pullon3 a spus: De ce spui asta .....🤔🤔 Am discutat cu ea ....si e pierdere de timp. 2 1
pullon3 Reputație: 301 Postat Iunie 30 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iunie 30 Acum 10 minute, po2024ve a spus: Am discutat cu ea ....si e pierdere de timp. Avantajul sau dezavantajul meu mă rog ,.. este că am vb pe wapp , pe număr era mult prea târziu la ora aia ....vai , vai ...văleu , văleu , pe cartelă, fix la ora aia târzie a fost absolut ok 😅😅😅
po2024ve Reputație: 1111 Postat Iunie 30 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 30 la noi ii Ruby ....si asta umbla cu cioara vopsita .
po2024ve Reputație: 1111 Postat Iunie 30 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 30 Acum 2 minute, pullon3 a spus: Avantajul sau dezavantajul meu mă rog ,.. este că am vb pe wapp , pe număr era mult prea târziu la ora aia ....vai , vai ...văleu , văleu , pe cartelă, fix la ora aia târzie a fost absolut ok 😅😅😅 Nu stiu cum te a vrăjit....ca pe conversație ii praf . 1
pullon3 Reputație: 301 Postat Iunie 30 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iunie 30 Acum 1 minut, po2024ve a spus: Nu stiu cum te a vrăjit....ca pe conversație ii praf . Și totuși are clienței ,...că na, este brânză bună.......de oaie 😇😅😅😅
po2024ve Reputație: 1111 Postat Iunie 30 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 30 Acum 2 minute, pullon3 a spus: Și totuși are clienței ,...că na, este brânză bună.......de oaie 😇😅😅😅 Nu i problema mea ... dacă conving unu , doi sa nu merga ...mi am îndeplinit obiectivul 🤣🤣🤣 3
po2024ve Reputație: 1111 Postat Iunie 30 Oras:Sud Oras:Sud Postat Iunie 30 Acum 10 minute, pullon3 a spus: Și totuși are clienței ,...că na, este brânză bună.......de oaie 😇😅😅😅 Sau ...nu prea ...ca are n anunturi ....oare asta ce o însemna 🤣🤣🤣 Ma si miram sa nu o adopte Tm ul....ca nu arata rau.
pullon3 Reputație: 301 Postat Iunie 30 Oras:Mic Oras:Mic Postat Iunie 30 Acum 4 minute, po2024ve a spus: Sau ...nu prea ...ca are n anunturi ....oare asta ce o însemna 🤣🤣🤣 Ma si miram sa nu o adopte Tm ul....ca nu arata rau. Păi aia am vrut să spun și eu , " brânză bună în burduf de câine " , mai cunoaștem noi câteva ..... 😇 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum