Sari la conținut

Discutii Generale Mehedinti

Postări Recomandate

• Oras:World😁Wide
  • Oras:World😁Wide
Postat
Acum 18 ore, alexxxis21 a spus:

De ce artileria grea?

Problema e drumul in sine Severin- Timisoara (eu stau la jumatatea distantei)

Bryanna e 250 ora.

Luisa -200 ora-super frumușică..e la top.

Diandra care e cam top/top 200/350.

Să-ți spună Pove..pardon 20_14😊 dacă nu-s belea fetele.

Mai scump e pe Severin când vin mândrele cu 200-400.

Subscriu aici... Nu mai dezvolt 🤪

• Oras:Londra
Postat
3 hours ago, constante said:

Cum ati zis și voi @Badboyinbed ar fi mult mai util să te războiești cu Rica pe DG și să nu facem acel tooic varza , idem și @20_14,

ms.👍

Rica92 zice de tine ca esti peste ca tu promovezi jalnica aia nu de Zeus care spune adevarul despre ea

• Mersi 1
Reputație: 1742
  • Oras:Paradis
Postat

Caru ...pe.ziua de azi ...ce scandal ai în agenda ?? 😂😂😂😂

• Haha 1
Postat
Acum 42 minute, constante a spus:

Salut,

personal o să incerc tot posibilul sa nu mai fac off pe topicele fetelor (am mutat de câteva ori disputele pe DG și ar fi bine daca așa am face cu toții ). Mâine sau poimâine o să plece din Severin așa că i-am mai făcut o vizită (cică tot primul mușteriu fusăi pe azi 😅).

Din ce am observat era foarte solicitată însă am fost norocos și ne revedem tot la o finalizare.

Pot spune că a fost o întâlnire mai reușită decât prima în ideea că am reușit 2 poziții noi pe lângă cele de bază, un fel de "side " doar că eu in genunchi și premieră pentru ea in picioare  la perete însă în vârful patului 😛😛

De apreciat că având o problemă (o mica inflamație la obrazul drept , un abces probabil ) s-a străduit să facă oralul la fel de bine ca și prima dată nemaifiind nevoie acum de prea multe indicații , altele pe seama acestui inconvenient vă dați seama că ar fi făcut din țânțar armăsar 😉

De data asta finalizarea a fost în Lot spre final ii spun să îmi fredoneze ceva mișto și s-a conformat .

Un 30 de minute dtd cu mici discuții înainte și după , dacă mai vine la Severin eu unul revin fără doar și poate .

Te pup Iza 😘😘😘

Dar pune și tu cadoul  ...fa recenzia completa ...

Ca doar ai zis ca ești As în recenzii 😂😂😂

• Oras:f
Postat
Acum 1 minut, 20_14 a spus:

Crezi că s-a modificat cadoul de alartaieri până Azi??,

tot 150 cat sa fie 😅😅😅

Postat
Acum 1 minut, constante a spus:

tot 150 cat sa fie 😅😅😅

Văd că ai citit-o pe prima aia completa , ai dat și Like , asta e o completare asa ..

Postat
Acum 2 minute, constante a spus:

tot 150 cat sa fie 😅😅😅

Au fost cazuri când în câteva ore a urcat 🤣🤣🤣

La tine ma aștept sa fie invers . 

De asta am întrebat.  

Aaaa....dacă tot ai atras atenția...și vrei sa te transformi într un lider . 

Pai vreau rezultate . 

Postat
Acum 6 minute, 20_14 a spus:

De asta am întrebat.  

Pai vreau rezultate . 

Cine a zis că vreau să mă "transform" chiar și în lider sau altceva ...😅,?!?

pretul a rămas la fel apropos ,...dar fata dulce ca mierea 😉😉

Postat
Acum 49 minute, 20_14 a spus:

Aaaa, uitai să va zic ,

la început o întrebai dacă vrea să sărim peste limbi 🤔🤔....și zisă că mai vrea ..😛😛😛

Postat

Glumea cineva pe aici însă nu este de glumă , dacă tu ești un pretențios măcar nu o jigni (că e grasa , că e slabă , că e in pijamale ...) și să intre fata în depresie sau să plângă 😔😔 , te întorci de la ușă și mergi mai departe pe drumul tau ca să le fuți pe toate miss univers din ultimul deceniu ...la 150 de regi ai junglei 😅😅😅🫡

Fii bun, fii blând , comunicativ , zâmbește și razi mult pe subiecte de futut o mie și chiar dacă nu este miss vei avea surpriza să pleci zâmbind sau chiar vorbind singur  cum au mai pățit câțiva pe aici

😅😅😅

salute' 

Postat
Acum 1 oră, 20_14 a spus:

De asta am întrebat.  

Pai vreau rezultate . 

Uite @20_14 ca să îți răspund cu 2 rezultate , după doar 2 întâlniri cu Izabela deja avem un salut al nostru care sună cam așa :

" ce pula mea ! " 😇😉 și un mic bonus normal insă nu e așa important ca să îl zic aici ,e chiar ...mic 😉

La numărul 2 o fată din centru , cu alură de baschetbistă după prima întâlnire ...nu știu cum m-am comportat ....sau ce i-am făcut că la 2 zile mă invită pe la ea , ...abia după 3 ore și ceva am mai scăpat de acolo ..." te grăbești undeva ,...unde te grăbești zicea....."

Nu e mare lucru însă decât deloc  tot e ceva  😇 și dacă ești om nu ȘARPE !! , dacă ai cei 7 ani de acasă , dacă nu ești un mafiot zmardoi și arogant ci Om multe surprize plăcute te pot aștepta unde nu te gândești !

salute '

normal !

Postat
Acum 5 minute, constante a spus:

Uite @20_14 ca să îți răspund cu 2 rezultate , după doar 2 întâlniri cu Izabela deja avem un salut al nostru care sună cam așa :

" ce pula mea ! " 😇😉 și un mic bonus normal insă nu e așa important ca să îl zic aici ,e chiar ...mic 😉

La numărul 2 o fată din centru , cu alură de baschetbistă după prima întâlnire ...nu știu cum m-am comportat ....sau ce i-am făcut că la 2 zile mă invită pe la ea , ...abia după 3 ore și ceva am mai scăpat de acolo ..." te grăbești undeva ,...unde te grăbești zicea....."

Nu e mare lucru însă decât deloc  tot e ceva  😇 și dacă ești om nu ȘARPE !! , dacă ai cei 7 ani de acasă , dacă nu ești un mafiot zmardoi și arogant ci Om multe surprize plăcute te pot aștepta unde nu te gândești !

salute '

normal !

Pagube mari nu au fost pentru baschetbalistă fiindcă după ce am anunțat Cim in 100 și după ce au năvălit toți , după 15 nu s-a mai putut, probleme pe jos  , nici măcar cu mine , a fost o muiță , a trebuit să învăț musai sa fac masaj Profi așa pe moment 😅😅 și multe discuții și voie bună .

Postat
20 minutes ago, constante said:

salute '

normal !

asa iti place tie cu bonus mare sa futi cu 100 o mumie impaiata care a trecut de la strada pe camera. si mai spuneti ca nu sunt femei in oras

• Haha 1
Postat
Acum 2 minute, curatenie a spus:

asa iti place tie cu bonus mare sa futi cu 100 o mumie impaiata care a trecut de la strada pe camera. si mai spuneti ca nu sunt femei in oras

ai fi surprins câți au vizitat-o  pe "mumie " in afara de cei care deja au recenzat-o  normal ,

nici noi nu mai suntem feți frumoși,...mai făcea cineva analogie că mulți ar fi un fel de Sandu Ciorbă...goagăl  de nu cunoști  😅😅

Postat
1 minute ago, constante said:

ai fi surprins câți au vizitat-o  pe "mumie " in afara de cei care deja au recenzat-o  normal ,

nici noi nu mai suntem feți frumoși,...mai făcea cineva analogie că mulți ar fi un fel de Sandu Ciorbă...goagăl  de nu cunoști  😅😅

cantitate nu calitate. toate scursurile orasului au dat muie cu finalizare in gura cu 100. a facut orasul fericit

• Trist 1
Postat

..și dacă tot ești nou nouț hai te rog eu frumos nu te identifica cu aia 3 crai frumoși inutili, degeaba pe aici  , ..acei Gică contra buni doar de hate, venin  ,..lasă și tu informatii , o recenzie utila undeva unde noi inca nu am ajuns și vei fi primit cu brațele deschise de către comunitatea futacilor de la Severin ..😉

Postat
Acum 1 minut, curatenie a spus:

cantitate nu calitate. toate scursurile orasului au dat muie cu finalizare in gura cu 100. a facut orasul fericit

până am zis eu  Stop !!!!,

și a fost cum trebuie apoi .

Postat
2 minutes ago, constante said:

..și dacă tot ești nou nouț hai te rog eu frumos nu te identifica cu aia 3 crai frumoși inutili, degeaba pe aici  , ..acei Gică contra buni doar de hate, venin  ,..lasă și tu informatii , o recenzie utila undeva unde noi inca nu am ajuns și vei fi primit cu brațele deschise de către comunitatea futacilor de la Severin ..😉

care aia 3? mi-am pierdut contul nu sunt nou nout. stiu perfect ce hram porti, cine esti si ce faci tu pe aici de cativa ani si nimeni nu iti pune capac

• Like 1
Postat

Nu-s peste niciodată însă pe multe le-am învățat și le-am  dat sfaturi ca să le ajut și să rămână aici având servicii bune .

De la comportamentul și limbajul la telefon (i-am făcut capul mare baschetbalistei că vorbea urat la tel și îi futea imediat în gura ) până la sfaturi despre locație , sau despre poze , la stoma fata după ce ne-am consultat a pus în sfârșit pozele ei reale și nu fake ca până atunci, la Iza avea o poza in care se vedea ce nu trebuie și a cenzurat acolo sau le-a mai schimbat  și multe , multe altele la fel în aceeași idee , Anda siliconata după sfaturile mele acum voi primiti niste servicii de care eu nu am beneficiat ....etc,  etc...

Postat
Acum 15 minute, curatenie a spus:

care aia 3? mi-am pierdut contul nu sunt nou nout. stiu perfect ce hram porti, cine esti si ce faci tu pe aici de cativa ani si nimeni nu iti pune capac

Îmi pare rău că ți-ai pierdut contul (eu ce sa mai zic ....😅) nu știu cine ai fost însă ăștia 3 "pretenasi " ai mei am verificat și încă mai sunt ,...se știu ei care 😅

Postat
Acum 26 minute, curatenie a spus:

Și aici că te vad direct foarte Smart ,....de ce nu am face mai bine și să ridicăm capacul 😉😉😉

Postat

Tot Calculez și calculez și mi se pare că cea mai periculoasă nu a fost " X" (am citat doar un x sa nu mai avut tâmpenii ) deși a luat ceva kilograme și un rictus mai pronunțat al feței că mi-a închis mie  "17" conturi ea nu știe că le-a închis că așa am vrut Eu !!, puteam sta cuminte , sa tac din gura însă eu când știu că am dreptate nu pot sa tac și dacă chiar nu știe un căcat de cont costă 20 de lei , un căcat de cartelă...😅

Regretabil este că eu la randul meu fost slab fiind atunci  am șters cu mana mea  exact ce nu trebuia șters și atunci se putea face dreptate !!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...