constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 26 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 26 Acum 12 minute, constante a spus: Tot Calculez și calculez și mi se pare că cea mai periculoasă nu a fost " X" (am citat doar un x sa nu mai avut tâmpenii ) deși a luat ceva kilograme și un rictus mai pronunțat al feței că mi-a închis mie "17" conturi ea nu știe că le-a închis că așa am vrut Eu !!, puteam sta cuminte , sa tac din gura însă eu când știu că am dreptate nu pot sa tac și dacă chiar nu știe un căcat de cont costă 20 de lei , un căcat de cartelă...😅 Regretabil este că eu la randul meu fost slab fiind atunci am șters cu mana mea exact ce nu trebuia șters și atunci se putea face dreptate !! Am văzut stați liniștiți ,.. știam că are latrăi care imediat dau raportul că de exemplu s-a făcut referire la cineva ..."X" , poate fi oricine ,..nu "x" ...??!?
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Ianuarie 26 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Ianuarie 26 Acum 11 minute, constante a spus: Tot Calculez și calculez și mi se pare că cea mai periculoasă nu a fost " X" (am citat doar un x sa nu mai avut tâmpenii ) deși a luat ceva kilograme și un rictus mai pronunțat al feței că mi-a închis mie "17" conturi ea nu știe că le-a închis că așa am vrut Eu !!, puteam sta cuminte , sa tac din gura însă eu când știu că am dreptate nu pot sa tac și dacă chiar nu știe un căcat de cont costă 20 de lei , un căcat de cartelă...😅 Regretabil este că eu la randul meu fost slab fiind atunci am șters cu mana mea exact ce nu trebuia șters și atunci se putea face dreptate !! Obsedatule , și pe tik tok ma urmărești ca pe restul rețelelor ți-am dat Block. Așa și care e problema ta dacă am luat câteva kg în plus ? Eu măcar slabesc , dar ție IQ-ul nu îți mai crește . Stai liniștit ca am eu toate conversațiile dacă tot insiști le și postez . Nu mai muri de grija mea ca m-am îngrășat ca nu mănânc din banii tăi! Cel mai infect om posibil tu ești ! 1 1
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 26 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 26 Acum 28 minute, Sofia91 a spus: Obsedatule , și pe tik tok ma urmărești ca pe restul rețelelor ți-am dat Block. Așa și care e problema ta dacă am luat câteva kg în plus ? Eu măcar slabesc , dar ție IQ-ul nu îți mai crește . Stai liniștit ca am eu toate conversațiile dacă tot insiști le și postez . Nu mai muri de grija mea ca m-am îngrășat ca nu mănânc din banii tăi! Cel mai infect om posibil tu ești ! Nu te urmăresc pe nici un tik tok dragă și scumpă fata (foarte sensibila de altfel ) ca să zic asa , obtuză in real și chiar te rog sa nu mi-l dai că nu am ce învața sau progresa din postările tale ...sincer 100%, nu vreau tik tok-ul ei va rog frumos pentru cei binevoitori !!!mulțumesc .
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 26 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 26 Chiar acum, constante a spus: Nu te urmăresc pe nici un tik tok dragă și scumpă fata (foarte sensibila de altfel ) ca să zic asa , obtuză in real și chiar te rog sa nu mi-l dai că nu am ce învața sau progresa din postările tale ...sincer 100%, nu vreau tik tok-ul ei va rog frumos pentru cei binevoitori !!!mulțumesc . nu îl vreau !!!🥵🥵🥵
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Ianuarie 26 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Ianuarie 26 Acum 7 minute, constante a spus: Nu te urmăresc pe nici un tik tok dragă și scumpă fata (foarte sensibila de altfel ) ca să zic asa , obtuză in real și chiar te rog sa nu mi-l dai că nu am ce învața sau progresa din postările tale ...sincer 100%, nu vreau tik tok-ul ei va rog frumos pentru cei binevoitori !!!mulțumesc . Eu măcar sunt frumoasă chiar dacă am pus câteva kg , tu stai prost la orice categorie , iar iq-ul te lasă grav rău . Nu vezi ca singur te dai de gol ca mă urmărești obsedatule! Știi doar să cerșești servicii mai pe moca pentru recenzii la fete care nu te știu și să cauți sămânță de scandal . Tu nu te potolești până nu ți-o iei serios de la cineva ! Treaba-n tine Dedeman 😂 1 1
anthonio Reputație: 2566 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 26 Acum 48 minute, Sofia91 a spus: Obsedatule , și pe tik tok ma urmărești ca pe restul rețelelor ți-am dat Block. Așa și care e problema ta dacă am luat câteva kg în plus ? Eu măcar slabesc , dar ție IQ-ul nu îți mai crește . Stai liniștit ca am eu toate conversațiile dacă tot insiști le și postez . Nu mai muri de grija mea ca m-am îngrășat ca nu mănânc din banii tăi! Cel mai infect om posibil tu ești ! Când băgăm un meci oficial pe tiktok?🤣
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 26 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 26 Acum 1 minut, anthonio a spus: Când băgăm un meci oficial pe tiktok?🤣 pe caterincă și pe orice tu ești așa ca și un om , ești Clar de "comitet" te apreciez insă cu tik tok ... no mă cam depășește ...eu sunt prea bătrân pentru astea...istorie gen 😉😛🤣🤣 1
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 26 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 26 Chiar acum, constante a spus: pe caterincă și pe orice tu ești așa ca și un om , ești Clar de "comitet" te apreciez insă cu tik tok ... no mă cam depășește ...eu sunt prea bătrân pentru astea...istorie gen 😉😛🤣🤣 @anthonio
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 26 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 26 "care e problema ta dacă am luat câteva kg în plus"..... e funny că eu am zis asta așa pe feelingul meu personal și ne având de a face pe friki fiki cu dânsa ewer , ewer 😛😛...acuma dacă chiar EA se simte Grăsană și eu em dreptate .....e ghinion de-a dreptul curat 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😅👍👍
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Ianuarie 26 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Ianuarie 26 Acum 17 minute, anthonio a spus: Când băgăm un meci oficial pe tiktok?🤣 Nu fac live-uri 😁 nu mă pasionează încă 😂 3
anthonio Reputație: 2566 Postat Ianuarie 26 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 26 Acum 8 minute, Sofia91 a spus: Nu fac live-uri 😁 nu mă pasionează încă 😂 Atunci dă-mi măcar un fallow🤣 și tap tap uri 😁🤣🤣🤣 1
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 26 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 26 Acum 55 minute, Sofia91 a spus: Eu măcar sunt frumoasă chiar dacă am pus câteva kg , tu stai prost la orice categorie , iar iq-ul te lasă grav rău . Nu vezi ca singur te dai de gol ca mă urmărești obsedatule! Știi doar să cerșești servicii mai pe moca pentru recenzii la fete care nu te știu și să cauți sămânță de scandal . Tu nu te potolești până nu ți-o iei serios de la cineva ! Treaba-n tine Dedeman 😂fa da.....cea mai frumoasa ești ,.. picată parca din stele ....verzi ...sau cacănii mai sigur 🤣🤣🤣,. fierea din sufletul tau cat te-ai cerne ....tot amară va rămâne bby ,...că așa ești tu ...și culmea ...eu chiar te înțeleg , am putea purcede spre ..cv 👍
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 26 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 26 Acum 12 minute, constante a spus: da.....cea mai frumoasa ești ,.. picată parca din stele ....verzi ...sau cacănii mai sigur 🤣🤣🤣,. fierea din sufletul tau cat te-ai cerne ....tot amară va rămâne bby ,...că așa ești tu ...și culmea ...eu chiar te înțeleg , am putea purcede spre ..cv 👍 ....si să scot dracii din tine gen ....însă chiar și pentru mine e o misiune periculoasă ....pt. tine insa mă risc 😛😛😛
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 26 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 26 1 oră în urmă, Sofia91 a spus: Nu fac live-uri 😁 nu mă pasionează încă 😂 daca nu eram eu ..mai aveati pe unde râde copios pe aici,,,.,,,?!? toate se rezumă la o gaură ?? cu probleme ...,,?? .zic și eu asa din afara grajdului ...🤣🤣🤣
20_14 Reputație: 1742 Postat Ianuarie 26 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Ianuarie 26 Ai de pula.mea ...sa treacă acesta vineri fără scandal ... Nu 🤣🤣🤣 Bine Caru ..💪💪 Și mulțam.pentru sfaturi ...dacă nu erai tu ...sigur nu.ieseam din.casa ... Acum.sa.ma.laud puțin.... Maine.seara merg la.club cu 4.fete./femei ...și totul pe cheltuila lor . Ce club ...club de swi ger . 1
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 26 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 26 Acum 3 minute, 20_14 a spus: Ai de pula.mea ...sa treacă acesta vineri fără scandal ... Nu 🤣🤣🤣 Bine Caru ..💪💪 Și mulțam.pentru sfaturi ...dacă nu erai tu ...sigur nu.ieseam din.casa ... Acum.sa.ma.laud puțin.... Maine.seara merg la.club cu 4.fete./femei ...și totul pe cheltuila lor . Ce club ...club de swi ger . băi asta cu " pe cheltuia lor" mă cam îngrijorează puțin pt tine 😅😅😛....dacă pot fi de ajutor poți apela oricând fara probleme ...😛😅😅😅
20_14 Reputație: 1742 Postat Ianuarie 26 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Ianuarie 26 Chiar acum, constante a spus: băi asta cu " pe cheltuia lor" mă cam îngrijorează puțin pt tine 😅😅😛....dacă pot fi de ajutor poți apela oricând fara probleme ...😛😅😅😅 Ii ziua la una dintre ele ...și vrea sa mergem acolo . M au înnebunit toată săptămâna....sa ne cumpărăm haine ..La fel . Pana la urma le am păcălit sa mergem în negru ....ca aveam ceva de la.o înmormântare 😂😂😂😂
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 26 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 26 Acum 1 minut, 20_14 a spus: Ii ziua la una dintre ele ...și vrea sa mergem acolo . M au înnebunit toată săptămâna....sa ne cumpărăm haine ..La fel . Pana la urma le am păcălit sa mergem în negru ....ca aveam ceva de la.o înmormântare 😂😂😂😂 nu fi morbid ca da că ceapa ....
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 26 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 26 Chiar acum, constante a spus: nu fi morbid ca da că ceapa .... azi la.iza era pe negru și nu în doliu ,...mă tot întrebă dacă îmi place și ce era să ii zic ...normal că negru e culoarea mea de suflet și eu am dat bimineii aia negrii așa ușor și ce fain a fost sa ne scapam de ei ...😇😇
20_14 Reputație: 1742 Postat Ianuarie 26 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Ianuarie 26 Acum 7 minute, constante a spus: azi la.iza era pe negru și nu în doliu ,...mă tot întrebă dacă îmi place și ce era să ii zic ...normal că negru e culoarea mea de suflet și eu am dat bimineii aia negrii așa ușor și ce fain a fost sa ne scapam de ei ...😇😇 Dacă îți tr și link ul unde mergem ....îți schimb starea pe ziua de azi 😂😂😂
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 26 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 26 Acum 1 minut, 20_14 a spus: Dacă îți tr și link ul unde mergem ....îți schimb starea pe ziua de azi 😂😂😂 las-o așa că e mai bine ,...îmi fac filme.si nu am regizorul potrivit ,😛😛😛
20_14 Reputație: 1742 Postat Ianuarie 26 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Ianuarie 26 Acum 4 minute, constante a spus: las-o așa că e mai bine ,...îmi fac filme.si nu am regizorul potrivit ,😛😛😛 Vb cu Sofica sa te însoțească....sa facem.schimb de partenere 🤣🤣😅 1
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 26 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 26 Acum 1 minut, 20_14 a spus: Vb cu Sofica sa te însoțească....sa facem.schimb de partenere 🤣🤣😅 Nu mă bag ...i'm sorry colegu, e foarte periculoasa de când o știu eu și nu s-a dat pe brazda sunt sigur, sigur ....îmi stă foarte bine așa cum sunt acum cu dinții care îi mai am.in gură ....🤣🤣🤣🤣🤣🤣
20_14 Reputație: 1742 Postat Ianuarie 26 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Ianuarie 26 Chiar acum, constante a spus: Nu mă bag ...i'm sorry colegu, e foarte periculoasa de când o știu eu și nu s-a dat pe brazda sunt sigur, sigur ....îmi stă foarte bine așa cum sunt acum cu dinții care îi mai am.in gură ....🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Nu știu dacă ai observat....nici eu nu am fost la ea ....tot de frica 😅😅😅😅 1
20_14 Reputație: 1742 Postat Ianuarie 26 Oras:Paradis Oras:Paradis Postat Ianuarie 26 Stai ca a apărut...sa vezi ce ne matura 😅😅😅 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum