CUNT Reputație: 1 Postat Februarie 23, 2014 Telefon: pizda35 Oras:BOY? Telefon: pizda35 Oras:BOY? Postat Februarie 23, 2014
insanely funny Reputație: 1 Postat Februarie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 23, 2014 Citeste mai bine Oly, fraza cu "eu ma fut bine tare si apasat". Nu fata, nu e impresie, chiar asa e, esti cea mai buna la supt, dovada e chiar acest topic. Numai ca o sugi aiurea, nimic din ce ai scris nu e adevarat.Auzi...daca n-ai nimic interesant de spus, salveaza-ti cerneala, ca nu ma intereseaza frustrarile tale triste.
CUNT Reputație: 1 Postat Februarie 23, 2014 Telefon: pizda35 Oras:BOY? Telefon: pizda35 Oras:BOY? Postat Februarie 23, 2014 sa imi raspunda cineva, da repede, ca tr sa postez in alt topic, labarul asta de mai sus, e tot troll, asa ca mine? PS: nu am rabdarea necesara sa ii citesc povestea jenibila (cum zicea maseuza ramona candva).
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 23, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Februarie 23, 2014 Din postarea ta eu una am citit un fel de dubiu ca la varsta aceea un barbat mai poate sa mentina atat de lung erectia si sa fie asa repede de actiune iar dupa primul numar. Din datele descrise de tine eu am ajuns la concluzia ca a fost efectul tau asupra lui, si probabil ar fi putut chiar si al treilea numar, ca-ti garantez ca si barbatii la varsta aceea sunt capabili de performante sexuale iesite din comun fara pastile daca partenera ii incita la maxim. Citeste mai bine Oly, fraza cu "eu ma fut bine tare si apasat". Nu fata, nu e impresie, chiar asa e, esti cea mai buna la supt, dovada e chiar acest topic. Numai ca o sugi aiurea, nimic din ce ai scris nu e adevarat. Ai dreptate insa subiectul merita un raspuns, mi se pare interesant.
CUNT Reputație: 1 Postat Februarie 23, 2014 Telefon: pizda35 Oras:BOY? Telefon: pizda35 Oras:BOY? Postat Februarie 23, 2014 e clar un troll mai prost ca mine.sa te dau cu smantana pe la coltul gurii ca sa imi spui ce am mancat aseara, fasole cu mujdei sau ardei capita gatiti de nimeni altul decat masterchef picon.
cpt.picard Reputație: 777 Postat Februarie 23, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 23, 2014 Ai dreptate Cassy e un subiect interesant. Si e posibil sa tina erectia atat de mult la patruzecisicinci de ani dar nu la toata lumea. Dar povestea e falsa, e facuta din ce a citit pe forum si scrie ca un barbat desi sustine ca e femeie.
insanely funny Reputație: 1 Postat Februarie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 23, 2014 Din postarea ta eu una am citit un fel de dubiu ca la varsta aceea un barbat mai poate sa mentina atat de lung erectia si sa fie asa repede de actiune iar dupa primul numar. Din datele descrise de tine eu am ajuns la concluzia ca a fost efectul tau asupra lui, si probabil ar fi putut chiar si al treilea numar, ca-ti garantez ca si barbatii la varsta aceea sunt capabili de performante sexuale iesite din comun fara pastile daca partenera ii incita la maxim. Ai dreptate insa subiectul merita un raspuns, mi se pare interesant.Multumesc Cassy, multumesc mult pentru raspuns.
insanely funny Reputație: 1 Postat Februarie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 23, 2014 Ai dreptate Cassy e un subiect interesant. Si e posibil sa tina erectia atat de mult la patruzecisicinci de ani dar nu la toata lumea. Dar povestea e falsa, e facuta din ce a citit pe forum si scrie ca un barbat desi sustine ca e femeie.Uite...scuze...poate am exagerat cu cuvintele deocheate si cu ironiile..dar hai te rog sa incetam. Nu stiu...poate ca-i mai bine sa ignori topicul?
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2014 Daca nu a luat pastile,inseamna ca a fost super atras de tine si vroia sa te futa toata noaptea,daca a luat pastile,inseamna ca a foat super atras de tine si vroia sa ii stea sculata cat mai mult,chiar si toata noaptea.Inteleg insa, ca actiunea,s-a petrecut intr-o singura seara?!ati mai continuat sa o faceti dupa?daca da,este mereu la fel?
insanely funny Reputație: 1 Postat Februarie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 23, 2014 Daca nu a luat pastile,inseamna ca a fost super atras de tine si vroia sa te futa toata noaptea,daca a luat pastile,inseamna ca a foat super atras de tine si vroia sa ii stea sculata cat mai mult,chiar si toata noaptea.Inteleg insa, ca actiunea,s-a petrecut intr-o singura seara?!ati mai continuat sa o faceti dupa?daca da,este mereu la fel?Da, doar o singura data. E in plan o noua "actiune" dar nu e asa simplu, drept pentru care o sa mai asteptam cateva saptamani. Merci de ce? )
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Februarie 23, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 23, 2014 Ma gandeam ce poveste sa va spun si eu inainte de culcare....dar pana la urma fiecare adoarme cu povestea pe care si-o doreste el! Oricum..eu nu ma voi duce la culcare cu aceasta poveste, de adormit copiii,in minte! Ganduri bune!
insanely funny Reputație: 1 Postat Februarie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 23, 2014 pffff....forumu' asta e mega imbibat de testosteron, am inteles. Si ca sa fiu sincea, imi place. Ce nu inteleg insa este de ce sunt unele persoane asa malitioase....
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2014 Daca la 45 de ani l-a tinut 4 ore jumatate si dupa ejaculare in se ridica la loc foarte repede, atunci sansele sa fi luat ceva ajutator tind catre 100%.
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2014 pffff....forumu' asta e mega imbibat de testosteron, am inteles. Si ca sa fiu sincea, imi place. Ce nu inteleg insa este de ce sunt unele persoane asa malitioase.... Unii nu au imaginatie,altii si-o tin in lesa,iar altii,o lasa sa zbuuurdeee...este verde!
insanely funny Reputație: 1 Postat Februarie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 23, 2014 Daca la 45 de ani l-a tinut 4 ore jumatate si dupa ejaculare in se ridica la loc foarte repede, atunci sansele sa fi luat ceva ajutator tind catre 100%. Multumesc si chiar apreciez raspunsul scurt, la obiect si de bun simt. Deci, se poate....
1234567 Reputație: 42 Postat Februarie 23, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 23, 2014 Sexul a fost mega super misto, de fapt nici n-a fost sex, a fost asa....gen dragoste. Da frate, poate suna ijalnic dar am facut dragoste si din ziua respectiva m-am hotarat sa nu ma mai fut niciodata. Sa nu mai fac sex in viata mea....ci dragoste. Eu am 33, omul are 45. Toata povestea a durat 4 ore jumate timp in care el, a ejaculat de 2 ori (eu, de ...nu mai tin minte exact ))). Ideea e ca tot timpul a fost cu ea sculata...dupa ejaculare, cam 10 min era moarta....in rest - PAR! El zice ca a fost doar din cauza mea. Eu? eu sunt asa..gen control freak ..si tre sa stiu tot. Si chiar m-as simti naspa sa stiu ca n-am fost singura care a contribuit la maratonul pulii sculate. Intrebarea este? Cum imi dau seama daca a folosit sau nu vre-un stimulent sexual? Pls help...si daca aveti nevoie si de alte detalii ...dar detalii relevante )) ..spuneti-mi. Multumesc. Inteleg din povestea ta ca nu esti sigura pe tine (asa lasi impresia din povestire) adica nu te consideri destul de femeie incat sa-l faci pe un barbat indiferent de varsta (impotent sa nu fie) sa fie excitat de prezenta ta adica de tine.Ei bine nu este nimic anormal sa se intample asta intre o femeie si un barbat normal chiar si o nopate intreaga. Pot sa-ti spun ca este normal ca dupa un orgasm de-al lui(exaculare) sa continuie ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si sa urmeaza altul,poate chiar si altele dar sa stea cu ea sculata 4 ore nonstop eu zic ca se cheama priapism si nu are nici o legatura cu tine din pacate.
insanely funny Reputație: 1 Postat Februarie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 23, 2014 Inteleg din povestea ta ca nu esti sigura pe tine (asa lasi impresia din povestire) adica nu te consideri destul de femeie incat sa-l faci pe un barbat indiferent de varsta (impotent sa nu fie) sa fie excitat de prezenta ta adica de tine.Ei bine nu este nimic anormal sa se intample asta intre o femeie si un barbat normal chiar si o nopate intreaga. Pot sa-ti spun ca este normal ca dupa un orgasm de-al lui(exaculare) sa continuie ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si sa urmeaza altul,poate chiar si altele dar sa stea cu ea sculata 4 ore nonstop eu zic ca se cheama priapism si nu are nici o legatura cu tine din pacate. Da, nu sunt 100 % sigura pe mine - ce? e cumva inuman? De-asta si incerc sa aflu cat mai multe. Si n-am zis 4 ore non stop! Am zis ca 4 ore jumate a durat toata schema, timp in care a ejaculat de 2 ori si dupa fiecare data, cam 10 minute era flasc.
1234567 Reputație: 42 Postat Februarie 23, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 23, 2014 Da, nu sunt 100 % sigura pe mine - ce? e cumva inuman? De-asta si incerc sa aflu cat mai multe. Si n-am zis 4 ore non stop! Am zis ca 4 ore jumate a durat toata schema, timp in care a ejaculat de 2 ori si dupa fiecare data, cam 10 minute era flasc. Nu este inuman ci uman chiar.Datele oferite de tine nu sunt complete,in cazul in care : totul dureaza 4 ore (incepand cu dezbracat,pupat,preludiu bla bla bla bla act sexual si ejaculare ca este o data sau de mai multe ori ) este ceva normal si nu vad nimic iesit din comun in povestea ta,chiar ma mira ca esti uimita.Altfel seamana tot a disfunctie sexuala si anume : ejaculare tardiva. http://www.romedic.ro/ejacularea-tardiva-intarziata-0P32517 Oricum ce pot sa-ti zic este ca nimic din ce este exagerat nu este normal si ma refer la absolut tot.
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2014 Nu este inuman ci uman chiar.Datele oferite de tine nu sunt complete,in cazul in care : totul dureaza 4 ore (incepand cu dezbracat,pupat,preludiu bla bla bla bla act sexual si ejaculare ca este o data sau de mai multe ori ) este ceva normal si nu vad nimic iesit din comun in povestea ta,chiar ma mira ca esti uimita.Altfel seamana tot a disfunctie sexuala si anume : ejaculare tardiva. http://www.romedic.ro/ejacularea-tardiva-intarziata-0P32517 Oricum ce pot sa-ti zic este ca nimic din ce este exagerat nu este normal si ma refer la absolut tot. Tu zici ca esti Dr. Cristian Andrei!
1234567 Reputație: 42 Postat Februarie 23, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 23, 2014 Tu zici ca esti Dr. Cristian Andrei! Si daca-ti spun sincer ca ma enerveaza persoana amintita de tine nu o sa ma crezi.Apropo deabia acum inteleg cat de enervat sunt.
oןʎ Reputație: 632 Postat Februarie 24, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Februarie 24, 2014 Da, doar o singura data. E in plan o noua "actiune" dar nu e asa simplu, drept pentru care o sa mai asteptam cateva saptamani. Funny, draga. Spui ca ai 33 de ani, ca tocmai ce ti-ai tras-o cu unul de v-au sarit capacele vreo 4 ore si jumatate, ca ai avut nu stiu cate orgasme si ce altceva ai mai avut tu pe acolo....si ne spui noua ca MAI ASTEPTATI CATEVA SAPTAMANI pentru o alta intalnire ?Da-mi voie sa-ti spun in fata ca sau NE MINTI de ingheata apele cu toate ca afara sunt 15 grade, sau ...nu sunteti normali.Pai dupa un asa futai ( daca a fost real si nu doar in mintea ta) orice homo sapiens femeie/barbat in maximum o zi , daca nu doua s-ar fi intalnit din nou oricare ar fi consecintele Asa ca, lamureste-ne, te rog, asa-i ca ai visat ? Daca da, muta postarea sau pe celelalte scrie-le aici 1
insanely funny Reputație: 1 Postat Februarie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 24, 2014 Draga Oly, in conditiile in care fiecare dintre noi are un job solicitant + sot/sotie si copii, crede-ma ...NU E CHIAR ASA DE SIMPLU!!!!! Sa-nteleg ca n-ai trecut prin experiente de genul asta....Sa-ti spun ceva, e chiar mai misto decat daca am fi avut posibilitatea sa ne intalnim oricand vroiam. E mult mai intens. O zi buna
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2014 Mult prea rar! Asta nu e o relatie si e posibil data viitoare sa nu mai fie la fel. Barbatii nu pot astepta saptamani!
insanely funny Reputație: 1 Postat Februarie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 24, 2014 Mult prea rar! Asta nu e o relatie si e posibil data viitoare sa nu mai fie la fel. Barbatii nu pot astepta saptamani!Relatie?? Niciunul dintre noi nu vrea o alta relatie. Vrem doar, cand se mai poate, sa repetam schema.....atat. Barbatii nu pot astepta saptamani? Da...poate....insa din partea mea e free sa faca ce vrea.Iar daca data viitoare nu va mai fi la fel.....ghinion.
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2014 Ziceai ca ati facut dragoste, nu sex, ca pentru prima oara in viata ai facut dragoste. Imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc dar asta nu e relatie de dragoste si nu poti face dragoste separat de o relatie de dragoste. Poti face doar sex cu iluzia iubirii fizice, cum zicea cineva pe aici, pe alt topic.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum