ioda69 Reputație: 832 Postat Septembrie 17, 2022 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Postat Septembrie 17, 2022 Acum 12 ore, naty22 a spus: Din câte vad deja am primit mesaje deci nu am sa vin la voi îmi pare rău va evit! Seara buna Am găsit chirie Calea Moldovei lângă OMV dar pas zic Usurel ca prea miroase urat .... 1
naty22 Reputație: 1837 Postat Septembrie 17, 2022 Autor Postat Septembrie 17, 2022 1 oră în urmă, ioda69 a spus: Usurel ca prea miroase urat .... Uite cum sta treaba din prima te-ai cam băgat aiurea în seama. Nu răspunde, nu întreba, nu denigra, nu iti da cu părerea, nu pune întrebari aiurea. Eu doar am intrbat ceva și vad ca tu tot continui. Incearca sa stai mai deoparte și sa nu mai fii băgaret asa ca nu da bine deloc. Nu am nimic cu tine dar te rog frumos oprește - te! Zi buna sa ai! Fă-ți topic la generale sau deschide unul și scrie ce vrei tu acolo! @pisicuts te rog frumos sa închizi acest topic! 1 1
naty22 Reputație: 1837 Postat Septembrie 17, 2022 Autor Postat Septembrie 17, 2022 @cleopatra1te rog frumos sa închizi acest topic @pisicutste rog frumos poti sa închizi acest topic? 1
Postări Recomandate