Sari la conținut

Andra trans Brasov

Postări Recomandate

• Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste
Postat

am vizitat-o eu cand a fost la Targoviste . Este Trav nu trans , pozele o avantajeaza destul de mult  , cam neingrijita, putin par pe picioare si la pula , ca si servicii ok , oral 8/10 , anal 8/10  , pula in jur de 17 18 ,  la numar nu este decat activa la anal la ora  este si pasiva . 

cadou 150 cu 250h , daca ar avea putin mai multa grija cu parul ar fi ok are trasaruri frumoase . Per total eu am plecat multumit...

• Like 1
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat
La 18.09.2022 la 13:35, Shemalelovex a spus:

am vizitat-o eu cand a fost la Targoviste . Este Trav nu trans , pozele o avantajeaza destul de mult  , cam neingrijita, putin par pe picioare si la pula , ca si servicii ok , oral 8/10 , anal 8/10  , pula in jur de 17 18 ,  la numar nu este decat activa la anal la ora  este si pasiva . 

cadou 150 cu 250h , daca ar avea putin mai multa grija cu parul ar fi ok are trasaruri frumoase . Per total eu am plecat multumit...

Salut! Are păr natural sau perucă?

• Telefon: 0034642015408
  • Oras:București
  • Telefon: 0034642015408
  • Oras:București
Postat

Fata are par natural cu extensii ,pozele sunt 100% reale ,este slăbuță și foarte feminină la început de drum ,și problemele cu parul pot fi din cauza laserului ,eu am fost la ea și am fost chiar uimit nu m-a așteptam sa arate ca in poze 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.