Sari la conținut

0774 597 722 .ceea mai frumoasa din braila

danss

Postări Recomandate

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

Salut , in sfarsit avem si noi la Braila o fata si frumoasa si tot ce vrei ...sani nota 10 , corp nota 10 , fata nota 9 , la servici  mai are de completat unele minusuri dar la cum arata treci cu vederea . Recomand 100%

• Oras:De peste tot
  • Oras:De peste tot
Postat

😂 si vrei sa te credem? In primul rand, pune nr. de tel fără spațiu intre cifre, altfel topicul tau nu va fi gasit p google, si din cauza asta se pot  deschide mai multe topicuri pt o persoană, iar din cate stiu , e interzis pe forum. In al doilea rand, daca deschizi un topic pune si tu un link, si fa o RECENZIE, cum trebuie cu detalii despre actiunea in sine (sex) si note pt ce stie sa facă ( ai dat 3 note doar pt cum arată). Cn vede topicul ăsta te va încadra pt tn ca fiind FISH 😂😂😂, sau poate chiar ești 🤔

• Telefon: 0790645552
  • Oras:Braila
  • Telefon: 0790645552
  • Oras:Braila
Postat
Acum 1 minut, rechinu00 a spus:

Vreoiam eu sa pun link ul ai fost Mai rapid .nu Este pe google .pare un pic  "bbw".

• Membru Premium
  • Oras:Galati
Postat

Aveti un pic de rabdare, sa vedem cum e cu pozele , am asa senzatia ca nu e la prima vizita la Braila   :D

• Like 5

Postat
La 18.09.2022 la 10:50, rechinu00 a spus:

Aveti un pic de rabdare, sa vedem cum e cu pozele , am asa senzatia ca nu e la prima vizita la Braila   :D

Și mie îmi par puțin cunoscute unele poze ...nu știu ce sa zic...în  general cele care își schimba nr. des clar vor sa ascundă recenzii sau chestii de genul 😉

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...