Sari la conținut

Salon Elektra Timișoara Dumbrăvița

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara

Salut, tot am vrut sa scriu un review la salon ELEKTRA ...... In experienta mea cu maseozele inceputa intr-o delegatie in Franta in anul 2018 si continuata in Timisoara am ramas in minte cu cateva maseoze : Aida care acum este tartore la salon Elektra, Bianca de la Bianco si Ana de la Iulia. Revenind la Aida .... am avut un masaj super cu o fata blonda pe nume Georgiana care a aplicat metodele si retetele Aidei ... si anume folosirea sanilor intr-un mod senzual respectiv a unei portiuni exteriore ale gatului, specifica masajului erotic, unde dupa cateva beri crezi ca ti se face ON cand defapt e o tehnica destul de originala de masaj. Georgiana si-a dat interesul si a avut o atitudine foarte OK.  

• Like 3
Link spre comentariu

Am dat si eu o tura p-acolo pre... lungita ...

On 10/14/2023 at 5:31 PM, rasputin27111988 said:

Salut, tot am vrut sa scriu un review la salon ELEKTRA ...... In experienta mea cu maseozele inceputa intr-o delegatie in Franta in anul 2018 si continuata in Timisoara am ramas in minte cu cateva maseoze : Aida care acum este tartore la salon Elektra, Bianca de la Bianco si Ana de la Iulia. Revenind la Aida .... am avut un masaj super cu o fata blonda pe nume Georgiana care a aplicat metodele si retetele Aidei ... si anume folosirea sanilor intr-un mod senzual respectiv a unei portiuni exteriore ale gatului, specifica masajului erotic, unde dupa cateva beri crezi ca ti se face ON cand defapt e o tehnica destul de originala de masaj. Georgiana si-a dat interesul si a avut o atitudine foarte OK.  

da Ai da stie am facut si eu cu ea.
Am mai fost cu Natasa, daca-ti plac domnisoarele cu tatuaje,  e o FMIe care stie meserie.

Mai era o domnisoara Denisa ce mi s-a parut stilul 'fetita timida' pentru cei care apreciaza fineturile.

O sa incer Geo (locatie) orgia na ... si re vin:beer (ca au si ceva bauturi la bar) in caz ca supravietuiesc Georgianei.

• Like 1
Link spre comentariu
On 10/24/2023 at 7:18 PM, rocoro said:

Am dat si eu o tura p-acolo pre... lungita ...

da Ai da stie am facut si eu cu ea.
Am mai fost cu Natasa, daca-ti plac domnisoarele cu tatuaje,  e o FMIe care stie meserie.

Mai era o domnisoara Denisa ce mi s-a parut stilul 'fetita timida' pentru cei care apreciaza fineturile.

O sa incer Geo (locatie) orgia na ... si re vin:beer (ca au si ceva bauturi la bar) in caz ca supravietuiesc Georgianei.

Super ..... fix cand credeam ca dispare masajul erotic in Timisoara a aparut salon Elektra. Ce e drept e in Dumbravita :) , retin numele de Natasa si Denisa. Cat despre maseozele din Timisoara lucrurile s-au stricat un pic, raman cateva veterane care tin steagul sus la saloanele vechi. 

Link spre comentariu
On 10/26/2023 at 12:26 AM, rasputin27111988 said:

Super ..... fix cand credeam ca dispare masajul erotic in Timisoara a aparut salon Elektra. Ce e drept e in Dumbravita :) , retin numele de Natasa si Denisa. Cat despre maseozele din Timisoara lucrurile s-au stricat un pic, raman cateva veterane care tin steagul sus la saloanele vechi. 

Da, partea cu Dumbra vita, nobila locatie, e mai peste mana dar era logic sa fie si in partea aia a orasului
cand ai zis de veterane mi-am adus aminte de: Veteranii înțeleg mai bine versul lui Tataie
https://replici.net/citate-din-muzica/replici-si-citate-audio-din-bug-mafia/veteranii-inteleg-mai-bine-versul-lui-tataie

Link spre comentariu

Zici Natașa, de Nisa... re🍷cu recenzii proas(pe)te că ultimele dăți:

Natașa e de komitet și de masaj și de 1 vorbă.

de Nisa: ca pe coasta de (gl)azur...dacă-ți plac fetele timide la masa(j), vorba e: apele liniștite sunt adânci... 

Adi na: ți-o frântă că te drege ea!

Spor la crăciun ițe!

Link spre comentariu
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau

Am făcut o vizita și mi-a plăcut foarte mult, o sa mai revin, 5

Fete frumoase și multe, ai de unde alege 

O sa revin cu o recenzie în detaliu, în curând 

Link spre comentariu
On 3/15/2024 at 4:19 PM, danii80 said:

Bună 

Poate sa îmi recomande cineva o fata de la acest salon nu sunt din Zona 

Mulțumesc 

Denisa , cea mai placuta fiinta de acolo. Eu de fiecare data cand vreau sa merg fac rezervare din timp direct la ea .

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București
La 16.03.2024 la 22:33, razvy21 a spus:

Denisa , cea mai placuta fiinta de acolo. Eu de fiecare data cand vreau sa merg fac rezervare din timp direct la ea .

Ok mulțumesc o sa încerc sa ajung și eu și vin cu o recenzie 

Link spre comentariu

I'll say Denisa is the only girl worth visiting, but it doesn't say much since the other girls who work there are terrible. Jasmina was the worst, which consisted of a lazy paw lasting fifteen minutes and an uncomfortable hand job. Because I could barely get off, she complained that there was only a couple of songs left when it barely had even been half an hour. The rest of the girls weren't much better, and they didn't look that appealing either. There was very little body to body and too much lazy paw.

Second, the girls who work there look depressed and it's infectious. Even if you paid me 200 lei, I wouldn't spend an hour among depressed people. Compared to Iulia massage where everyone's smiling, it's one hell of a difference. I know that place has a bad rep because the girls passive aggressively beg for extra money, but you'll at least get an erotic massage that's well executed. 

Denis was a really sweet girl, the only one that looked good among them, but I got the feeling she didn't want to work there. She was nice talking to, and I hope she gets her life together.

I don't know if it's a coincidence that most of the girls there come from Arad. Is this some kind of trafficking or am I just overthinking it? Because I find it hard to believe that they chose to work there voluntarily based upon their looks and attitude. 

Also, I had written a poor review of them on google, I think a year ago, and someone else had as well. Now, I see that the critical reviews are gone except for one a week ago, and what's left there are quite suspicious if you look at their history. So I think they're engaging in astroturfing on top of it. 

• Like 2
Link spre comentariu
On 7/15/2024 at 8:38 PM, Cheuvseski said:

I'll say Denisa is the only girl worth visiting, but it doesn't say much since the other girls who work there are terrible. Jasmina was the worst, which consisted of a lazy paw lasting fifteen minutes and an uncomfortable hand job. Because I could barely get off, she complained that there was only a couple of songs left when it barely had even been half an hour. The rest of the girls weren't much better, and they didn't look that appealing either. There was very little body to body and too much lazy paw.

Second, the girls who work there look depressed and it's infectious. Even if you paid me 200 lei, I wouldn't spend an hour among depressed people. Compared to Iulia massage where everyone's smiling, it's one hell of a difference. I know that place has a bad rep because the girls passive aggressively beg for extra money, but you'll at least get an erotic massage that's well executed. 

Denis was a really sweet girl, the only one that looked good among them, but I got the feeling she didn't want to work there. She was nice talking to, and I hope she gets her life together.

I don't know if it's a coincidence that most of the girls there come from Arad. Is this some kind of trafficking or am I just overthinking it? Because I find it hard to believe that they chose to work there voluntarily based upon their looks and attitude. 

Also, I had written a poor review of them on google, I think a year ago, and someone else had as well. Now, I see that the critical reviews are gone except for one a week ago, and what's left there are quite suspicious if you look at their history. So I think they're engaging in astroturfing on top of it. 

Pai e cam singurul salon din Timisoara unde nu se da cu botul in banana sau cu pisicul in scoica :) e normal sa fie fetele deprimate pe criza asta economica :) doar ca una dintre cele mai bune maseoze de la fostul Dáir a infiintat ELEKTRA. Au existat maseoze de top si talentate in Timisoara pe partea de masaj erotic, aici merita mentionate Bianca de la Bianco si cu Aida de la Dáir. M-am simtit bine cu Viviana de la Iulia dar era cam tacanita la cap si cu toane. Depinde ce vrei .... ca in unele parti iti cam rupe in doua cardul de credit, normal ca zambesc :)  

Link spre comentariu

Masajul erotic are si proprietati antidepresive si de relaxare si daca ar fi sa aleg sa merg undeva strict pentru chestia asta as alege salon masaj elektra, nu cred ca se insista pe site-ul asta cu comentarii la ELEKTRA pentru ca la elektra nu e despre tras pe PWLA ..... Daca cineva crede ca exista o femeie 100 % fericita care lucreaza noaptea si doarme ziua si in timpul asta DA IN CAP LA MITITEL .....se INSEALA, asta apropo de comentariul anterior al strainezului cu depressed people :) . Doar ca din punctul meu de vedere e un loc cat se poate de transparent si daca cumva, prin absurd, ar veni John Malkovich sa ii recomand un loc de masaj erotic ELEKTRA ar fi locul unde l-as indruma  in ideea ca se respecta discretia si intimitatea omului  

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...