Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2022 Postat Septembrie 19, 2022 Acum 5 minute, pisicuts a spus: mesageria privata a fost dezactivata pentru conturile serious contributor,vip si platinum. Dar utilizatorii care vor scrie recenzii vor primi abonamente premium pentru 1 an. Si cei care au scris sute de recenzii psna acum?
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10654 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Septembrie 19, 2022 Acum 27 minute, pisicuts a spus: mesageria privata a fost dezactivata pentru conturile serious contributor,vip si platinum. Dar utilizatorii care vor scrie recenzii vor primi abonamente premium pentru 1 an. Salut cate recenzii si cum se vor numără ele? Adica dacă are recenzie luna asta primeste dacă nu, nu? Sau cum mai exact? Un pic de claritate ar fi binevenita. 1
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10654 Postat Septembrie 19, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Septembrie 19, 2022 O sa las linkul asta aici scris exact când am lăsat eu mesajul de mai sus, care raspunde parțial la semnele mele de intrebare. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum