Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Acum 1 minut, Camorahh a spus: ba tu du-te ba si culca-te ca esti cam ''nepotrivit'' la ora asta ! Am zis ca '' ii multumesc frumos la familia lui'' ce mi-a zis el mie tu stii sa faci diferenta intre a injura cum si-a bagat el pula in noi si ne-a zis clar si se fute in noi etc ! ca imi vine mie draci pe tine acum , chit ca iau ban si te iau la injuraturi de nu te mai scoate popa ! Du-te dracu somn ca deja imi faci nervi pe tine ! te bagi si tu ca pizda in seama ! Ești prost făcut grămadă.
andrei825 Reputație: 2202 Postat Septembrie 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2022 Just now, _potrivitu said: Mare înbarligator mai ești. Lasai sa isi rezolve treaba, sau ce au de impartit. De asta tot au loc sute de conflicte, ca se baga altii in seama si tin partea unora. 4 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Acum 1 minut, _potrivitu a spus: Ești prost făcut grămadă. Cu p MAREEE
Camorahh Reputație: 1 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Acum 10 minute, _potrivitu a spus: S-a luat de familia lui 😒 , nici eu nu aș fi rezistat. Chiar dacă sunt puternic. vezi sa nu ma iau de familia ta acum . si la modul ala grav , sa vedem cat de rezistent si de puternic esti tu 2 1
andrei825 Reputație: 2202 Postat Septembrie 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2022 Deja ati intrecut masura, nu aveti pic de rusine si demnitate. Nu stiu cum va mai suporta @cleopatra1 4 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Eu am plecat înapoi unde vorbim cu fetele,potrivitu lă sai în pula sa vorb singuri .
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Acum 1 minut, Camorahh a spus: vezi sa nu ma iau de familia ta acum . si la modul ala grav , sa vedem cat de rezistent si de puternic esti tu Normal că nu vreau. Uite cum ai răspuns. " multam la fel ,si la familiuta ta ! poftim . " Nu înseamnă că te-ai legat de familia lui ? Adică marș și lui și la familia lui. Chiar nu vreau să faci așa ceva. Mă retrag.
Camorahh Reputație: 1 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Acum 7 minute, _potrivitu a spus: Ești prost făcut grămadă. mai prost ca tine nu cred , si ca specimenul de ii iei aparara ! si ca ma-ta care nu ti-a dat educatie , nici tie nici lui . 2 derbedei 3 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Acum 55 minute, deliaro_deep a spus: A spus-o ironic deliuto e pervers.
Babuinu89 Reputație: 318 Postat Septembrie 24, 2022 Oras:Unde vreau eu Oras:Unde vreau eu Postat Septembrie 24, 2022 Mooa da ce se întâmplă aici 🙈 cearta fără bătaie nu are nici un farmec 🤦♂️ 🤣 🤣
Camorahh Reputație: 1 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Chiar acum, Babuinu89 a spus: Mooa da ce se întâmplă aici 🙈 cearta fără bătaie nu are nici un farmec 🤦♂️ 🤣 🤣 pai avem 2 boschetari aici marcusu pulii mele si nepotrivitu tot pulii mele care se dau in spectacol ca sunt verzi i-a colorat Cleopatra si se cred smecheri acum , cred ca daca sunt verzi poate sa injure si sa jigneasca pe toata lumea , dar fata in fata fac pariu ca din 2 flegme ii ingenucezi pe amandoi ! 2 1
Vizitator _amarok_ Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Acum 32 minute, cleopatra1 a spus: Chiar nu puteti sa va comportati civilizat, pe bune? Știu că am scris o postare unde îi implicam familia lui @marcus6 apoi ți-am făcut raport să ștergi un pasaj pentru că acolo a fost greșeala mea. O să te rog să îi dai ban direct data viitoare lui @marcus6 când mai implică în postări familiile altora , fără prea multe explicații. Atunci nu ți-am mulțumit și îți mulțumesc acum și în avans.
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Acum 1 minut, Camorahh a spus: pai avem 2 boschetari aici marcusu pulii mele si nepotrivitu tot pulii mele care se dau in spectacol ca sunt verzi i-a colorat Cleopatra si se cred smecheri acum , cred ca daca sunt verzi poate sa injure si sa jigneasca pe toata lumea , dar fata in fata fac pariu ca din 2 flegme ii ingenucezi pe amandoi ! De unde ești cumetre de pământ?
Camorahh Reputație: 1 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Acum 2 minute, _potrivitu a spus: De unde ești cumetre de pământ? din pizda de la ma-ta ! ba deci nu am boala pe prostu ala cum am pe tine ! 2 3
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Chiar acum, Camorahh a spus: din pizda de la ma-ta ! ba deci nu am boala pe prostu ala cum am pe tine ! Pai și cum vrei tu să îți vindeci boala " ?
Babuinu89 Reputație: 318 Postat Septembrie 24, 2022 Oras:Unde vreau eu Oras:Unde vreau eu Postat Septembrie 24, 2022 Cum sar zice 🙄fiecare cu prietenu lui pe aici 🤫😅😅 1
Camorahh Reputație: 1 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Acum 3 minute, _potrivitu a spus: Pai și cum vrei tu să îți vindeci boala " ? vino in Bucuresti in sector 6 daca te tine 2 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Acum 9 minute, _amarok_ a spus: Știu că am scris o postare unde îi implicam familia lui @marcus6 apoi ți-am făcut raport să ștergi un pasaj pentru că acolo a fost greșeala mea. O să te rog să îi dai ban direct data viitoare lui @marcus6 când mai implică în postări familiile altora , fără prea multe explicații. Atunci nu ți-am mulțumit și îți mulțumesc acum și în avans. Poate reușește sa iti vezi de conturile și de problemele tale,domnule cu nume de avion ,aici nu sunt permise conturi multiple, dacă ai ceva cu mine o sa ai ocazia sa m ai stam la o cafea și sa vorbim.
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Acum 2 minute, Camorahh a spus: vino in Bucuresti in sector 6 daca te tine Mă ține. Hai în centru , la fântâni.
Vizitator _amarok_ Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Acum 2 minute, _potrivitu a spus: Mă ține. Hai în centru , la fântâni. Nu știu de ce , dar nu ți-aș recomanda!
Camorahh Reputație: 1 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Acum 5 minute, _potrivitu a spus: Mă ține. Hai în centru , la fântâni. mai bine hai tu in cartier Brancusi langa restaurant Rustic sa vad cat de tine 2 1
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Acum 3 minute, Camorahh a spus: mai bine hai tu in cartier Brancusi langa restaurant Rustic sa vad cat de tine Îți plătesc taxiul.
Babuinu89 Reputație: 318 Postat Septembrie 24, 2022 Oras:Unde vreau eu Oras:Unde vreau eu Postat Septembrie 24, 2022 Acum 2 minute, _potrivitu a spus: Îți plătesc taxiul. Ce glumeți sunteți 🙄🤦♂️😅😅
Camorahh Reputație: 1 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Chiar acum, _potrivitu a spus: Îți plătesc taxiul. centru e mare cumetre , aici unde te chem eu e mai ferit de lumea, vreau sa ne ''imprietenim putin '' si nu vreau sa am probleme cu politia , hai daca esti asa zmardoi . acum sa te vad fata in fata daca mai ai tupeu sa injuri si tu si marcusu pulii ! 2 1
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2022 Postat Septembrie 24, 2022 Chiar acum, Camorahh a spus: centru e mare cumetre , aici unde te chem eu e mai ferit de lumea, vreau sa ne ''imprietenim putin '' si nu vreau sa am probleme cu politia , hai daca esti asa zmardoi . acum sa te vad fata in fata daca mai ai tupeu sa injuri si tu si marcusu pulii ! Te- am invitat în centru pentru că este o zonă neutră. Nu știi cine sunt și ce pot să îți fac și vezi im pula mea de chior, că nu avem culoarea verde , plătim conturile. Hm , smardoi de tastatură. PS - marș că ești praf.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum