daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 7, 2014 păi nebunii(le) TOTDEAUNA SE DAU DE GOL, ori au câte o pălărie tip ghiveci de flori pe la 45 ani, ori o zic pe șleau Tu esti fara limite in toate directiile ! (tu....adică Ananda, adică e dusăăăăăăăă) Coreeeeect!
harrypoker77 Reputație: -411 Postat August 7, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat August 7, 2014 păi nebunii(le) TOTDEAUNA SE DAU DE GOL, ori au câte o pălărie tip ghiveci de flori pe la 45 ani, ori o zic pe șleau Tu esti fara limite in toate directiile ! (tu....adică Ananda, adică e dusăăăăăăăă) Pst pst.... vezi ca @ananda e fecior, adica are putza 1
marian175 Reputație: 912 Postat August 7, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 7, 2014 :laugh2
Clontosul Reputație: 535 Postat August 7, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 7, 2014 Voi fetele, ceva rezultate in legatura cu suspendarea menstruatiei sau macar diminuarea acesteia ? Imi puteti trimite pe privat daca voi considerati ca nu e bine sa scrieti aici ... De asemenea va pot ajuta daca v-ati blocat in anumite stadii sau daca aveti nelamuriri ... dar va rog aici discutam pe acest subiect ... Ananda, stiai ca o femeie insarcinata nu are menstruatie? Te-ai decis sa le faci copiii la toate? Cum ramane atunci cu cotinenta?
beverlihils Reputație: 185 Postat August 7, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat August 7, 2014 bine punctat @beraru
ananda Reputație: -414 Postat August 8, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat August 8, 2014 Daca nu este clar pentru unii mai sus m-am referit la metode de a atinge o sanatate perfecta (eliminarea acestei boli periodice a femeii care este menstruatia) nu ma refer nicidecum la graviditate, la blocarea functionarii ovarelor, la imbolnaviri ale aparatului genital sau la menopauza - ultimele 3 precizate reprezentand afectiuni mult mai grave decat menstruatia. Buna gluma cu fetele care se prefac ca asteapta autobuzul m-am pravalit de ras )) Am mai experimentat si descoperit cateva retete de cicolata perfect ecologica de preparat in casa ... daca este macar o doritoare sau un doritor ma ofer sa detaliez pentru voi retetele(pe un alt forum deschis special pt acest scop)Trebuie actionat impotriva acestor tendinte deosebit de nocive impuse de graba zilelor noastre si de alimentele extrem de poluate care se gasesc prin supermarketuri pe care le-as putea numi fara sa gresesc anumite forme ciudate de pervertire extrema a hranei datorate goanei disperate dupa bani a unora si a grabei si neglijentei altora.
the_engineer Reputație: 250 Postat August 8, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat August 8, 2014 Ananda, vezi că e plin forumu de doctori, psihologi, etc. nu ți-ar strica un control de `specialitate` de la alții la fel de nebuni catine. ps poate capeți vreo `specialitate` de la ei și te lași de........ vorbește cu rânduneaua poate te scapă de `energii` nebănuite :laugh2 :laugh2 (sau poate sunteți aceeași entitate ) https://www.youtube.com/watch?v=P9uIDeVTLkg&list=UUUe8PF15fPwPgWSD-RcCsNA
cpt.picard Reputație: 777 Postat August 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 8, 2014 Rade ciob de oala sparta. 2
beverlihils Reputație: 185 Postat August 9, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat August 9, 2014 degeaba are femeia cur ,tzate ,daca nare minte
beverlihils Reputație: 185 Postat August 9, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat August 9, 2014 n-are
ananda Reputație: -414 Postat August 11, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat August 11, 2014 the_engineer - tu sincer sa fiu esti cam ciudat in majoritatea timpului, as zice ca mai ai de lucru atat la controlul mental si la rafinarea energiilor pe care le manifesti in mod preponderent ... totusi ceva bun ti-a iesit ... melodia pe care ai postat-o e chiar foarte bine aleasa ... o meditatie pe ea(pur si simplul intr-o stare de receptivitate de ascultat la volum mare de vreo 5 ori la rand) ajuta la redistribuirea energiei sexuale in exces dupa actul amoros in cazul barbatului. Poti folosi un truc ... cand simti o stare de nemultumire, frustrare, revolta sau eu stiu ce alta stare psihica proasta cauta sa nu fumezi, sa nu bei, sa nu injuri sau mistocaresti(adica sa nu manifesti aceste energii joase care te vor adanci si mai mult in nefericire daca le manifesti) ci si sa asculti aceasta melodie sau sa folosesti acea energie negativa intr-un alt fel pt a crea ceva bun, ceva folositor.De asemenea sa faci glume e foarte bine dar intotdeauna glumele e bine sa fie pt toata lumea nicidecum cu intentia de a denigra, batjocori, intepa, distruge etc ... deci fii atent la intentia cu care ai facut gluma ... intre o gluma buna(care te inalta) si o gluma proasta(care te face sa devii sarcastic, batjocoritor, ironic) diferenta e intentia dinainte de a o spune. Iti multumesc ca pe langa multe mistouri, rautati, impunsaturi si alte forme bizare de manifestare ai postat si ceva folositor. Iti doresc sa fii fericit !
gymstrong Reputație: 4 Postat August 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2014 Ce ciudatenii
the_engineer Reputație: 250 Postat August 11, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat August 11, 2014 Daca nu este clar pentru unii ba e clar ce ești http://4.bp.blogspot.com/-A79V5Ijrng8/Utw4qTZDfSI/AAAAAAAAHVI/uxQK02gz7tA/s1600/reiki+4.jpg
ananda Reputație: -414 Postat August 11, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat August 11, 2014 Poti percepe cele scrise mai sus daca ai o inteligenta foarte ascutita, daca ai intutitie sau daca poti simti cu sufletul ... pt a putea percepe corect ce am scris mai sus e important sa nu te grabesti, sa nu clasifici(asta e asa sau asta e pe dincolo) te ajuta si daca citesti de mai multe ori ... si evident te ajuta numai daca pui in practica altfel acestea sunt niste discutii pe un forum pe care le vei uita in cativa ani. De asemenea singura metoda de a verifica veridicitatea este punerea in practica antenta si perseverenta. Mult succes !
quietly_brillliant Reputație: 7 Postat August 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2014 Felicitari! Nu numai ca ai pasit in alta directie fata de turma, dar stii si cum sa ii raspunzi. Mult succes!
beverlihils Reputație: 185 Postat August 13, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat August 13, 2014 imi zicea un tip ca sotia lui e o pizda toata...pai,zic cum asa?R oriunde pun mana pe ea,mi se scoala
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat August 13, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat August 13, 2014 imi zicea un tip ca sotia lui e o pizda toata...pai,zic cum asa?R oriunde pun mana pe ea,mi se scoala Naspa , inseamna ca atunci cand io baga i se culca la loc
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2014 imi zicea un tip ca sotia lui e o pizda toata...pai,zic cum asa?R oriunde pun mana pe ea,mi se scoala Aluia inca i se mai scoala la sotia lui? Inseamna ori ca sunt casatoriti de curand, ori ca saracu pana la ea n-a vazut pizda decat pe net
ananda Reputație: -414 Postat August 13, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat August 13, 2014 Sa stiti ca nu este obligatoriu ca o relatie sa se ofileasca ... tine de cei 2 sa fie reimprospatata si reevocate momentele inceputului astfel incat sa se afle intr-un etern inceput ... plictiseala sau obisnuinta apar doar la cei care ejaculeaza(pierd energia) precum si la cei care se depolarizeaza si se pierde misterul ... aici distanta cand e necesara precum si sa nu fie unul langa celalalt dupa ce au facut dragoste sau in timpul somnului sunt cheile mentunerii in timp proaspete a unei relatii de iubire.
beverlihils Reputație: 185 Postat August 13, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat August 13, 2014 asa este
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2014 Sa stiti ca nu este obligatoriu ca o relatie sa se ofileasca ... tine de cei 2 sa fie reimprospatata si reevocate momentele inceputului astfel incat sa se afle intr-un etern inceput ... plictiseala sau obisnuinta apar doar la cei care ejaculeaza(pierd energia) precum si la cei care se depolarizeaza si se pierde misterul ... aici distanta cand e necesara precum si sa nu fie unul langa celalalt dupa ce au facut dragoste sau in timpul somnului sunt cheile mentunerii in timp proaspete a unei relatii de iubire. Bai ia asculta aici si nu mai vorbi din cărți: 1. Orice relație se ofilește! Aaaa...ca amândoi sau unul din ei face o grămadă de compromisuri doar ca sa tina relația pe linia de plutire, asta e altceva. 2. De ejaculat rapid, după un anumit timp nu ai cum sa ejaculezi rapid cu nevasta/prietena, chiar dacă înainte aveai problema asta. Devii atât de satul de ea încât sa zici mersi dacă ti se mai scoală 3. Depolarizarea e doar în capul tău 4. Sa nu fie unul lângă celalalt după ce s-au sexulit si sa doarmă separat? Aici sunt perfect de acord cu tine! Serios!
ananda Reputație: -414 Postat August 15, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat August 15, 2014 daywalker ... dupa replicile tale probabil realizezi si tu ca mai ai multe de invatat ... daca nu vrei sa inveti din experientele altora(aceasta este cea mai inteligenta cale) atunci macar experimenteaza mult si vei invata prin propria experienta ... pune macar in practica(verifica) ... te vei edifica la un moment dat ... Sa ne reamintim definitia prostiei: prost este nu cel care nu stie ci cel care desi stie nu aplica sau proverbul: A sti si a nu actiona este suprema lasitate. Sa fim iubiti si sa iubim fara masura !
ananda Reputație: -414 Postat August 15, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat August 15, 2014 Dar revenind la subiectul topicului: Femeia este un mister fantastic atat psiho-mental, emotional cat si fizic ... este un releu al aparitiei vietii ... ea poate creste si amplifica, incarca si inalta pe barbatul iubit. Adorati femeia iubita neincetat, faceti-i curte neincetat, cumparati-i cadouri, faceti dragoste cu iubire cu ea si invitati-o neincetat sa fie cat mai fericita si ea va va duce in paradis. Din experienta mea: scopul suprem al barbatului este sa o faca cat mai fericita pe iubita lui, de asemenea fericirea lui intotdeauna depinde de fericirea ei asa se misca lucrurile intr-un cuplu.
arsenesx Reputație: 92 Postat August 15, 2014 Oras:arad Oras:arad Postat August 15, 2014 si barbatul ce e?
Sia Chandelier Reputație: 83 Postat August 16, 2014 Oras:in your left mirror Oras:in your left mirror Postat August 16, 2014 cel mai mare secret al trupului unei curve sunt BTS
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum