hamlet 123 Reputație: 1 Postat Aprilie 20, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 20, 2020 Am futut-o de aproape un an - a fost nevoie de timp și efort, dar merită.
fut139 Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2020 Postat Aprilie 21, 2020 Sincer cam mult sa astepti un an după o băbuta.in afara de sânii nu prea am mai observat ceva mișto la dansa..
hamlet 123 Reputație: 1 Postat Mai 1, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 1, 2020 Mi-a plăcut goana
thelitllebig Reputație: 88 Postat Mai 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2020 Te-a luat la goana ...., sau cum ? :hmmm
hamlet 123 Reputație: 1 Postat Mai 4, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 4, 2020 Te-a luat la goana ...., sau cum ? :hmmmI chased her - a slow process to gain her trust. After a while she became more and more permissive.
georgyus Reputație: 1 Postat Mai 4, 2020 Postat Mai 4, 2020 E ceva de capul ei? se merita sa te duci un an si sa decartezi? Eu din cate imi aduc aminte nu excela la nici un capitol, nu poti spune ca ai fost la una 50+, o doamna aranjata care sa te zapaceasca si intr adevar sa te faca sa merite asteptarea.
mr. oki Reputație: 443 Postat Mai 5, 2020 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Mai 5, 2020 Nu vreau sa fiu carcotas si sa supar pe cineva, dar nici eu nu vreau sa fiu suparat. Si cand vad ca doar Hamlet 123 a futut-o, doar Hamlet 123 i-a vazut p***a, doar Hamlet 123 etc, nu pot sa nu ma intreb, daca nu cumva acest Hamlet, este chiar doamna in discutie, care are tot interesul sa ne fraiereasca pt ca noi sa ne "imbulzim" ca oile si sa decartam......zic si eu, nah, ca de aia e forum Si nu vb aiurea; acum ceva vreme am fost si eu la dna si greeeeu de tot am convins-o sa scoata tatele la mangaiat si pipait si asta doar in momentul de maxima excitare, asadar, pret de cateva minute. De scos chilotii, de atins la fofo, nici vb. Evident, e posibil ca nu fi facut eu chimie cu dna, dar in afara de Hamlet, care mai are putin si o ia si acasa, nu pare sa mai fie cineva... Daca am suparat, sa fiu iertat, dar e forum si asa cum am citit si eu prostiile altora, asa veti citi si voi prostia mea, daca o veti cataloga ca atare Pana atunci, succesuri marete, atat pe plan personal, personal, cat mai ales SEXUAL 1
mr. oki Reputație: 443 Postat Mai 5, 2020 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Mai 5, 2020 profesional*
georgyus Reputație: 1 Postat Mai 6, 2020 Postat Mai 6, 2020 - 150/200 ora este clar mai mult decat ofera- este si nu este permisiva dar aici e si jocul ei, chiar daca hamlet este ea sau nu cu siguranta citeste aici si
georgyus Reputație: 1 Postat Mai 6, 2020 Postat Mai 6, 2020 Stie ce are de facut cu fiecare, ptr masaj si laba la 100 lei este in pretul ei corect, cum sare ea calul la 200 nu mai e ok, de aici si retorica. - daca iti place sa ti bati joc de banii tai si sa tragi sperante false ai ajuns unde trebuie.
ricaradu Reputație: 1 Postat Mai 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2020 Am fost si eu la dansa prin 2019, nu imi aduc aminte perfect, dar cadoul parca era 120-130 pentru masaj exclusiv, i-am lasat 150 - doamna s-a lasat la bustul gol din proprie initiativa "ca am platit extra".Dupa care am mai incercat un flirt asa lejer, si parea destul de refractara la "ceva mai mult", ba chiar imi zicea de cat se zbate cu astia de tot insista si insista.In fine, daca vrei sa futi, chiar nu inteleg de ce te-ai chinui atat, mai ales ca arata ca un siloz cu colacei. Du-te la una care se fute pe acelasi pret, si arata la fel, sau mai bine.
fut1986 Reputație: -8 Postat August 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 5, 2020 Nu a reușit nimeni sa dea la dânsa???
mr. oki Reputație: 443 Postat August 6, 2020 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat August 6, 2020 Sincer, nu cred ca a mai cautat-o cineva......de asta e asa linisteOr fi inteles si baietii nostri, ca aia cu sa avem rabdare, sa-i facem 1000k vizite si apoi o dezbracam si o futem, nu tine si ca ne joaca cum vrea ea, tapandu-ne la greu. Ei bine, nu pe toti ;)
fut1986 Reputație: -8 Postat August 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2020 Eu zic sa mai mergem la doamna cand mai adauga ceva in lista de servici
fut1986 Reputație: -8 Postat August 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2020 Nimeni nimic la doamna???
mr. oki Reputație: 443 Postat Septembrie 6, 2020 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Septembrie 6, 2020 Nimeni nimic la doamna??? Pai daca nu a adaugat nimic in lista de servicii.....
fut1986 Reputație: -8 Postat Septembrie 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2020 Poate so gândi Doamna sa scoată pizda la bataie
fut1986 Reputație: -8 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2020 Nu a mai fost nimeni la dânsa??
carolanjou Reputație: 597 Postat Octombrie 28, 2020 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 28, 2020 Ce tot bat campi unii pe aici . Nu face nmic in plus fata de ce facea acum " j " de ani mai ales ca am inteles ca s-a maritat 150 ora masaj cu eterna laba banala si atat fara tate pe afara fara pipaieli fara nimic in plus . are 59 de ani dar pt varsta ei arata bine mai ales pt amatorii de bbw
cornel77 Reputație: 203 Postat Octombrie 29, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 29, 2020 Ce tot bat campi unii pe aici . Nu face nmic in plus fata de ce facea acum " j " de ani mai ales ca am inteles ca s-a maritat 150 ora masaj cu eterna laba banala si atat fara tate pe afara fara pipaieli fara nimic in plus . are 59 de ani dar pt varsta ei arata bine mai ales pt amatorii de bbw nu am nici un interes sa bat campii, cu mine asa se poarta.
informatorii Reputație: 36 Postat Decembrie 31, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2020 La 18.07.2018 la 10:33, cracanel a spus: Madameza o scapa si in pasarica daca o atingi bine. Se lasa greu dar se lasa. Trebuie sa cereti ca ea sa fie nud . Va da un gel de maini pt a putea baga degetele in pasarica. Cica are gagic si daia nu se fute, asta zice la inceput. Insistati cu degetul in pasarica si fiti putin mai insistenti. Pizda e stramta si madameza nu prea se misca dar nu.i bai. O pui cu curu pe bancuta de masaj si ciocane Da, ai dreptate. Am fost la ea de câteva ori și confirm ceea ce spui. Trebuie doar să vorbești frumos, să te comporți ca un domn și, pentru ceva bănuți în plus, obții ceea ce dorești. Mângâi și păsărică, obții și un sex normal sau oral, întotdeauna protejat. Doamna e foarte curată, are niște sâni incredibil de frumoși pentru vârsta ei, e o companie plăcută. Ii dau nota 9.5 fără probleme. Ar fi fost 10 curat dacă ar fi acceptat oralul neprotejat. Succes tuturor!
sorin888999 Reputație: 5 Postat Februarie 10, 2021 Postat Februarie 10, 2021 La 31.12.2020 la 2:50, informatorii a spus: Da, ai dreptate. Am fost la ea de câteva ori și confirm ceea ce spui. Trebuie doar să vorbești frumos, să te comporți ca un domn și, pentru ceva bănuți în plus, obții ceea ce dorești. Mângâi și păsărică, obții și un sex normal sau oral, întotdeauna protejat. Doamna e foarte curată, are niște sâni incredibil de frumoși pentru vârsta ei, e o companie plăcută. Ii dau nota 9.5 fără probleme. Ar fi fost 10 curat dacă ar fi acceptat oralul neprotejat. Succes tuturor! Are prezervative sau trebui sa-ti aduci?
fut1986 Reputație: -8 Postat Februarie 11, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2021 Si cat a însemnat acei bănuți in plus ??pt beneficia de păsărică doamnei..asta suna a reclama sau e vrajeala
informatorii Reputație: 36 Postat Februarie 12, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2021 La 11.02.2021 la 5:28, fut1986 a spus: Si cat a însemnat acei bănuți in plus ??pt beneficia de păsărică doamnei..asta suna a reclama sau e vrajeala 100 de lei
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum