Sari la conținut

Matura Granny Bacau

anathem

Postări Recomandate

Vizitator gigel_futici
Reputație: 0
Postat

Asta parcă e baba mea de acasă.Trebuie că e fleșcăită tare.Când o fuți să stea și popa s-o stropească cu agheasmă întru veșnică pomenire.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

m-as duce doar ca sa zic ca am pupat si eu moaste in viata asta

Postat

Salut fratilor, fiind amator de mature doamna cu pricina ne a vizitat si acum un an de zile cu acelasi numar de telefon..si i am facut o vizita.

Pe atunci mi a dat locatia pe Iosif Cocea o urmaream de mult sa o vizitez.

Bun  facut o programare eram chiar prin zona mall i am zis ca in 10 minute ajung. 

Am ajuns la locatie imi deschide usa o doamna de vre o 50 55 de ani( in anunt zicea ca are 43) ok nu e problema.. avea cam 1.55 vai de plm eu am 190🤣🤣ma baga intr o camera intunecata de abia o vedeam si a inceput sa dezbrace avea niste sani frumosi marisori si cu fundu mergea exagerat inapoi.ok ma dezbrac si eu i am propus un oral fara si a zis ca nu face fara..ok monteaza acolo prezervativu ea cu gura nici nu se sculase titanu..si se apuca de supt vre o 5 minute mai multa laba decat supt imi lua doar capul in gura...ok hai la un normal am pus o capra si a zis sa nu fiu hard ca e stramta... ce plm stramta eu nu sunt foarte dotat undeva 20 cu 4... da ba fratilor parca futeam o galeata nu simteam nimic.

A inceput ea sa geama cica isi da drumu..ok intr un final imi dadesem si eu dar greuuu.. am mai stat de vorba ea numai cu mana la pula imi statea apoi la al doilea nr nu m a lasat 10 minute ca iar voia ca are client..pai plm am platit o ora..da hai zic hai sa fie.. si ce credeti 35 de minute am lasat o sa mi suga numai pula eu stateam pe spate ea pompa i am zis ora e ora..nu am reusit sa mi dau drumu al doilea numar da a zis ca asa multa pula nu a mai supt niciodata la un barbat..eu de revenit nu revin si nici nu o recomand e naspa rau de tot.. mai bine iti iei masina si ii dai o muie buna la grasana aia de la bariera cu 50 de lei!!! 

Am platit pentru o ora 150 🤣🤣🤣

Spor la futut

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.