bloblo69 Reputație: -10 Postat Septembrie 24, 2022 Oras:brasov Oras:brasov Postat Septembrie 24, 2022 Cuplu - cautam 4-6 barbati. detalii telegram: @@kUcURUku
georgepr Reputație: 1175 Postat Septembrie 24, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2022 Cuplul include si o femeie? 2
natoporus Reputație: 5259 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:* Oras:* Postat Septembrie 25, 2022 Reverse gangbang mi se pare o idee mai buna. 1
alchemistu Reputație: 416 Postat Septembrie 25, 2022 Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Postat Septembrie 25, 2022 La 24.09.2022 la 4:28, bloblo69 a spus: Cuplu - cautam 4-6 barbati. detalii telegram: @@kUcURUku apoi cum vine asta ma ? anu trecut nu vroia nici macar MMF sotia da acuma vrea direct cu 4-6?
eturit Reputație: 3480 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 25, 2022 1 hour ago, alchemistu said: apoi cum vine asta ma ? anu trecut nu vroia nici macar MMF sotia da acuma vrea direct cu 4-6? ...pizda ei s-o fi gândit: "câte puli am ratat... le vreau acum pe toate!"
Sabina100 Reputație: 2562 Postat Septembrie 25, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Postat Septembrie 25, 2022 🤪La gangbangul programat😝 pamflet Pe forum, plictiseală mare Nu zic eu, alții o spun😂 Intr-un topic oarecare Se propune o "adunare" Un gangbang cum n-a mai fost Cu vreo 6 😳😮 inși în post. Userul nostru CU MINTE La soție ia aminte Vrând degrabă s-o combine Pentru că știe că "ține". Ei, plăcându-i combinată😉 (I-o fi zis doamna vreodată🤔 Și acu-i iar interesată?). Totuși, chiar cu o ...armată?!🤭😬 Cuplul așadar se-avântă, La un gangbang ori o trântă Ce o fi, dar cumva să fie, Li s-a luat de...pandemie! De prețuri mari, de război Și de combinare-n doi!🤪 Zic dar să se-ncoloneze Câte 6 să formeze Rânduri ca la-ncorporare Doamna e la...recrutare. Și va inspecta atent Chiar cu ochiu-i vigilent Și ținuta și dotarea. Superior ori sergent, Să nu pregete să vină Soțu' asigură benzină Celor mai îndepărtați, Numai să fie ...dotați!! Rog soțul, de e confuz, Eu am scris doar să amuz Să nu supăr nici pe doamna🤫 Sunt Cronicar, mai glumesc Succes și fiți înțelepți! 1 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Septembrie 25, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Septembrie 25, 2022 15 minutes ago, Sabina100 said: 🤪La gangbangul programat😝 pamflet Pe forum, plictiseală mare Nu zic eu, alții o spun😂 Intr-un topic oarecare Se propune o "adunare" Un gangbang cum n-a mai fost Cu vreo 6 😳😮 inși în post. Userul nostru CU MINTE La soție ia aminte Vrând degrabă s-o combine Pentru că știe că "ține". Ei, plăcându-i combinată😉 (I-o fi zis doamna vreodată🤔 Și acu-i iar interesată?). Totuși, chiar cu o ...armată?!🤭😬 Cuplul așadar se-avântă, La un gangbang ori o trântă Ce o fi, dar cumva să fie, Li s-a luat de...pandemie! De prețuri mari, de război Și de combinare-n doi!🤪 Zic dar să se-ncoloneze Câte 6 să formeze Rânduri ca la-ncorporare Doamna e la...recrutare. Și va inspecta atent Chiar cu ochiu-i vigilent Și ținuta și dotarea. Superior ori sergent, Să nu pregete să vină Soțu' asigură benzină Celor mai îndepărtați, Numai să fie ...dotați!! Rog soțul, de e confuz, Eu am scris doar să amuz Să nu supăr nici pe doamna🤫 Sunt Cronicar, mai glumesc Succes și fiți înțelepți! Te-ai simțit lăsată pe dinafară și nu ai știut cum să faci să fii și tu în acel grup, este? 🤭 1
alchemistu Reputație: 416 Postat Septembrie 25, 2022 Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Postat Septembrie 25, 2022 Roses are red Violete nu culeg Senzatii noi mereu in cautare Dar la gangbang nu mai merg; Te doare curul prea tare.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum