Sari la conศ›inut

๐Ÿ‘‘๐•‹๐• ๐•ก๐•š๐•”๐•ฆ๐• ๐•“๐•ฆ๐•Ÿ๐•–๐•š ๐••๐•š๐•ค๐•ก๐• ๐•ซ๐•šศ›๐•š๐•š ๐Ÿฅณ๐•Š๐•– ๐•ก๐• ๐•ฅ ๐•ก๐• ๐•ค๐•ฅ๐•’ ๐•“๐•’๐•Ÿ๐•”๐•ฆ๐•ฃ๐•š,๐•ก๐• ๐•ซ๐•–,๐•”๐•๐•š๐•ก๐•ฆ๐•ฃ๐•š ๐•’๐•ž๐•ฆ๐•ซ๐•’๐•Ÿ๐•ฅ๐•– ๐Ÿฅณ

Postฤƒri Recomandate

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

PAMFLET:

Vฤƒ salut. Acum cรขศ›iva ani, m-am รฎndrฤƒgostit de o fatฤƒ, dar fata m-a refuzat pe motiv cฤƒ e lesbianฤƒ.
รŽn fine, am rฤƒmas amici, ศ™i azi dimineata ea se รฎntorcea de la un majorat, ศ™i lรขngฤƒ Timiศ™oara a fฤƒcut accident cu maศ™ina; starea ei ... este rea.
Este internatฤƒ la Spitalul Judeศ›ean din Timiศ™oara. Am fost รฎn vizitฤƒ la ea, doctorul mi-a spus cฤƒ ศ™ansele ca ea sฤƒ trฤƒiascฤƒ sunt foarte mici;
Am vorbit puศ›in cu ea ศ™i mi-a spus printre lacrimi cฤƒ dacฤƒ ar fi sฤƒ moarฤƒ, ar avea o ultimฤƒ dorinศ›ฤƒ:
- ศ™i-ar dori sฤƒ mai vadฤƒ cรขteva poze nud cu femei, deoarece na, ea cum era lesbianฤƒ ....

Ce spuneศ›i fetelor, aศ›i putea sฤƒ-mi trimiteศ›i รฎn privat cรขteva poze, sฤƒ i le arฤƒt, รฎn caz cฤƒ moare, sฤƒ fie mai liniศ™titฤƒ?!
Apoi le ศ™terg, promit!

Creeazฤƒ un cont sau autentificฤƒ-te pentru a adฤƒuga comentariu

Trebuie sฤƒ fi un membru pentru a putea lฤƒsa un comentariu.

Creeazฤƒ un cont

รŽnregistreazฤƒ-te pentru un nou cont รฎn comunitatea nostrฤƒ. Este simplu!

รŽnregistreazฤƒ un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentificฤƒ-te aici.

Autentificฤƒ-te acum
  • Navigare recentฤƒ   0 members

No registered users viewing this page.

ร—
ร—
  • Creeazฤƒ nouฤƒ...