Sari la conținut

Discuții generale

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri
Postat

Întotdeauna e dificil să ajungi prima dată la cineva deja consacrat, după ce te-ai dovedit serios ca client, e mai ușor. Fetele vor să-și fidelizeze clienții ca să aibe o siguranță așa că întotdeauna vor avea prioritate cei ce deja au fost la ele, de aceea de multe ori e greu să le prinzi. 

• Like 4

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Oras:Unde vreau eu
  • Oras:Unde vreau eu
Postat
Acum 7 ore, Andi. a spus:

Are dreptate Cretinul.

@Criticul, pardon!😳

Asta e , ghinionul meu csf, dar nui problemă roata se învârte 😁

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
Acum 20 ore, king054 a spus:

Du-te cu incredere. Are un anunt in care spune ca face si fara, asa ca ai toate sansele sa iei vreo boala. Succes!

Postat

Când scriam aici că am primit telefoane de amenințare nu mă credeați, au întrat vreo câțiva neica nimeni pe aici care nu aveau ce face, sunt paraleli cu ce se întâmplă pe aici, acum poate realizați cu adevărat că aveam dreptate.

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat
Acum 35 minute, iuliuscezare a spus:

Când scriam aici că am primit telefoane de amenințare nu mă credeați, au întrat vreo câțiva neica nimeni pe aici care nu aveau ce face, sunt paraleli cu ce se întâmplă pe aici, acum poate realizați cu adevărat că aveam dreptate.

Telefon de amenințare de la cine?

De unde are nr tău de telefon? 

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 46 minute, iuliuscezare a spus:

Lasa ca i-au legat acuma pe ăia care te amenințau.... 

Nu-i suport pe jegoșii care profita de fetele sărmane, dacă trăiesc pe spatele lor.... Cum aflu ca sunt pierde vară și profita de fete, cum se duc la bulău sugacii ✌️

• Like 2
  • Telefon: 07xxxxxxxx
  • Oras:Pește dă Top!
Postat
Acum 7 minute, Selenaa a spus:

Cu mana pe biblie iti spun ca eu cred ca ai o problema . Ai spus ca ai vazut și simțit toate defectele la începutul vizitei , dar cu toate astea ai continuat ședința fără probleme . Ai vrea sa te credem ca ai continuat toate procedurile in cunoștință de cauza sau oare cineva minte ? Cred ca oricine anula vizita dacă vedea și simțea ce ai spus tu și nu o continua .

Desii nu meriti atentia mea, iti raspund, dar e ultima oara.

Ca fapt divers, chiar am plecat mai repede cu vreo 35% din timpul pe care il aveam, dupa ce am dat de "comoara" mirositoare. Iar "defectele" le vezi pe parcurs. Nu imi baga "vorbe in gura", ce nu am zis.

Hai pa!

• Oras:Timișoara
Postat
Acum 1 minut, sexart2019 a spus:

Desii nu meriti atentia mea, iti raspund, dar e ultima oara.

Ca fapt divers, chiar am plecat mai repede cu vreo 35% din timpul pe care il aveam, dupa ce am dat de "comoara" mirositoare. Iar "defectele" le vezi pe parcurs. Nu imi baga "vorbe in gura", ce nu am zis.

Hai pa!

Dacă exista comoara mirositoare așa cum pretinzi tu , bănuiesc ca ai descoperit o înainte de finalizare așa cum s a și întâmplat . Iar tu vrei să te credem ca ai descoperit acea comoară și cu toate astea ai continuat spre finalizare . Îmi mențin mâna pe biblie și cred ca ai o problemă serioasă și nu ar trebui să te duci la control doar pentru jucăria din pantaloni și ar trebui să mai faci și altele . Cu asta am zis tot , hai pa !

• Minus 1
Postat
Acum 21 minute, Selenaa a spus:

Dacă exista comoara mirositoare așa cum pretinzi tu , bănuiesc ca ai descoperit o înainte de finalizare așa cum s a și întâmplat . Iar tu vrei să te credem ca ai descoperit acea comoară și cu toate astea ai continuat spre finalizare . Îmi mențin mâna pe biblie și cred ca ai o problemă serioasă și nu ar trebui să te duci la control doar pentru jucăria din pantaloni și ar trebui să mai faci și altele . Cu asta am zis tot , hai pa !

Cand vad asa o fata "desteapta" , nu ma pot abtine:ph34r:Ma faci de imi incalc promisiunea=))

Am scris undeva ca am facut NP cu tine???? Na tema de casa=))

PS: trebuia sa zici macar, ca oricum nu faceai, "Pun mana pe Biblie ca nu am avut Branza la pizda!"   Asa poate te credea cineva😂

Chiar imi pare rau de tine, dar nu am ce face, asta e Adevarul.

• Minus 1
Postat
Acum 3 minute, sexart2019 a spus:

Cand vad asa o fata "desteapta" , nu ma pot abtine:ph34r:Ma faci de imi incalc promisiunea=))

Am scris undeva ca am facut NP cu tine???? Na tema de casa=))

PS: trebuia sa zici macar, ca oricum nu faceai, "Pun mana pe Biblie ca nu am avut Branza la pizda!"   Asa poate te credea cineva😂

Chiar imi pare rau de tine, dar nu am ce face, asta e Adevarul.

Eu am zis doar adevarul , tu ar trebui sa iti alegi minciunile mai bine data viitoare . Trist este ca ți a luat 35 de minute sa mai gândești ultima parte a minciunii . Închei aici răspunsurile către tine pentru ca nu vreau sa poluez acest topic cu aberațiile tale . Hai pa credinciosule!

• Haha 1
Postat
Chiar acum, Selenaa a spus:

Eu am zis doar adevarul , tu ar trebui sa iti alegi minciunile mai bine data viitoare . Trist este ca ți a luat 35 de minute sa mai gândești ultima parte a minciunii . Închei aici răspunsurile către tine pentru ca nu vreau sa poluez acest topic cu aberațiile tale . Hai pa credinciosule!

Pai nu stiam, sa iti zic sau nu, da ma roatea si ti-am zis 🙂

Eu m-am dus sa fac analize datorita faptului ca aveai ceva dubios la gura, pe langa partea aialalta mirositoare si ma gandeam ca ai ceva si pe acolo, exista si Candidoza Bucala. Sau ce sti ce boli poti avea, ca analizele nu vrei sa le faci/areti...

• Minus 1
Postat
Acum 9 minute, sexart2019 a spus:

Pai nu stiam, sa iti zic sau nu, da ma roatea si ti-am zis 🙂

Eu m-am dus sa fac analize datorita faptului ca aveai ceva dubios la gura, pe langa partea aialalta mirositoare si ma gandeam ca ai ceva si pe acolo, exista si Candidoza Bucala. Sau ce sti ce boli poti avea, ca analizele nu vrei sa le faci/areti...

Pentru liniștea ta sufletească și cunoștințele tale , dacă ai fi întrebat îți puteam răspunde ca gâlma de la buza era din cauza acidului proaspăt injectat . Îmi pare rău pentru tine dar minciuna tot nu ai reușit să o duci la capăt . Poate data viitoare !

Postat
Acum 1 minut, Selenaa a spus:

Pentru liniștea ta sufletească și cunoștințele tale , dacă ai fi întrebat îți puteam răspunde ca gâlma de la buza era din cauza acidului proaspăt injectat . Îmi pare rău pentru tine dar minciuna tot nu ai reușit să o duci la capăt . Poate data viitoare !

Nu am vazut nici o galma, dar ceva albeata pe buze...

Postat
Chiar acum, sexart2019 a spus:

Nu am vazut nici o galma, dar ceva albeata pe buze...

Se pare ca trebuie sa fac pe profesoara iar cu tine și să îți explic faptul ca buzele sunt dezhidratate după injectare adică uscate pe înțelesul tău . 👩🏽‍⚕️

Postat
Acum 3 minute, Selenaa a spus:

Se pare ca trebuie sa fac pe profesoara iar cu tine și să îți explic faptul ca buzele sunt dezhidratate după injectare adică uscate pe înțelesul tău . 👩🏽‍⚕️

Probabil, da eu nu imi risc sanatatea cu una care nu se spala la fofoloanca 😁

Postat
Acum 2 minute, sexart2019 a spus:

Probabil, da eu nu imi risc sanatatea cu una care nu se spala la fofoloanca 😁

Nu mai ai argumente și ai revenit la vechea placa , așa ca îți urez noapte bună și mai citeste un acatist înainte de culcare ca e păcat să minți poate așa înveți !

• Confuz 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Eu chiar nu am discutat de tarife. Doar mi-am spus părerea și am îndemnat colegii sa nu viziteze fata respectiva pentru ca...efectiv e pierdere de timp. Drept răsplată am luat avertisment pentru trolling. O consider o decizie deloc înțeleaptă. Drept urmare, dacă pana acum mai îmi făceam prezența cu câte una-alta (pentru ca la lăsat recenzii am renunțat) de acum încolo voi fi cel mai mare pomanagii și asistat social posibil. Voi reveni pe calea cea buna atunci când voi vedea banati useri care cheamă pe sate, useri cu comentarii de genul "wow", " ce bună ești" și alte comentarii inutile. 

• Membru Premium
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
Acum 11 ore, cleopatra01 a spus:

Pentru cei care nu l-au citit.

Dumneavoastră stimată doamnă, l-ați citit?

Și în cazul în care (prin absurd...) l-ați citit, ați și priceput ceva din ce este scris??

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

Postat
2 hours ago, costy03 said:

Si de ce ai crede ca recenziile sunt reale si bazate pe experienta fiecăruia?

Desi intrebarea ta suna cam a troleală, in naivitatea mea am sa plec de la premisa ca nu e, asa ca iti voi raspunde cat se poate de serios.  (aici la DG, nu fac off-topic pe pagina fetei)

Toate recenziile subiective. Insa pe topicul de Bucuresti al domnisoarei in cauza au postat si cativa futaci cu care am impartit serviciile acelorasi prestatoare din branşa asta. Adica am futut aceleasi curve.

Si care curvari par sa aiba gusturi si aprecieri (asa subiective cum sunt) asemanatoare cu ale mele.

Prin urmare eu prefer sa ma incred mai mult in recenziile si recomandarile lor subiective, decat in comentariile superficiale si complet lipsite de informatii relevante pe care le lasa altii.  😉

Noroc bun si spor la futut!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...