Sari la conținut

Discuții/chat Brasov

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Deci, (fără deci) 😁

În alta ordine de idei, ori nu știu eu sa caut, ori nu e nici o fata disponibila în Brasov la ora asta/de noapte (de pe forum).

Dacă aveți recomandari, va rog.

In Publi.. Nu mai am încredere. 

👉🏻👌🏻

• Oras:Brasov
Postat

Salutare, care e treaba cu nenumăratele domnișoare de pe publi care fac doar deplasări 

Postat
Acum 19 ore, paulbv1 a spus:

Salutare, care e treaba cu nenumăratele domnișoare de pe publi care fac doar deplasări 

Iuby face Bolt/Uber. 

• Haha 1
Postat

Mai sunt "matusi" prin oras?
Femei normale pe la 50 de ani care fac sa isi completeze veniturile, vecina de pe scara gen. Cu 4-5 ani in urma era Tiana din Racadau de pe pietonala, Luiza de pe Berzei si Anca de pe Victoriei dar s-au lasat toate. Eu am avut cele mai bune experiente cu ele pentru ca nu sunt profesioniste sa lucreze pe banda rulanta.
Intreb pentru ca aceste doamne nu prea pun anunturi, merg mai mult pe circuit inchis si prin recomandari.

• Membru Premium
  • Oras:Confort 1 Central
  • Oras:Confort 1 Central
Postat
1 hour ago, g82s2 said:

Mai sunt "matusi" prin oras?
Femei normale pe la 50 de ani care fac sa isi completeze veniturile, vecina de pe scara gen. Cu 4-5 ani in urma era Tiana din Racadau de pe pietonala, Luiza de pe Berzei si Anca de pe Victoriei dar s-au lasat toate. Eu am avut cele mai bune experiente cu ele pentru ca nu sunt profesioniste sa lucreze pe banda rulanta.
Intreb pentru ca aceste doamne nu prea pun anunturi, merg mai mult pe circuit inchis si prin recomandari.

Mergi aici. Gasesti ceea ce iti doresti. Are si o colega bomba, tinerica, big boobs.

• Like 1

"Sexul fără dragoste este doar împerechere"

Postat
7 minutes ago, LUMIAR said:

Mergi aici. Gasesti ceea ce iti doresti. Are si o colega bomba, tinerica, big boobs.

Multumesc pentru recomandare, dar am spus ca sunt in cautare "matusi" civile, nu de profesioniste.

• Haha 1
  • Oras:Unde vreau eu
Postat
Acum 54 minute, LUMIAR a spus:

Nam mai trecut de mult să semnez condica pe la @Nkl90🤭trebuie săi fac o vizită, tot așa vorbăreață a rămas oare 😆

Postat
Acum 10 minute, altadata a spus:

Ce se intampla in Brasov?🤔

Deja doua fete cer poze la programare!

Mai este cineva 😅, înainte cerea apel video , acuma nu știu dacă mai cere 

• Haha 1
  • Oras:oriunde
Postat
Acum 10 minute, Babuinu89 a spus:

Mai este cineva 😅, înainte cerea apel video , acuma nu știu dacă mai cere 

Din partea mea sa ceara ce vrea. Eu nu fac asa ceva. Si sa nu imi spuna ca este vreo metoda de selectie. Asa ceva nu cred. Din pacate, observ ca sunt destui de isi dau pozele cu fata pentru o bucata de buca 😁😁

• Like 1
Postat
Acum 9 minute, altadata a spus:

Din partea mea sa ceara ce vrea. Eu nu fac asa ceva. Si sa nu imi spuna ca este vreo metoda de selectie. Asa ceva nu cred. Din pacate, observ ca sunt destui de isi dau pozele cu fata pentru o bucata de buca 😁😁

Fiecare pasare pe propriul grai piere. Cum 300+300= 800

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Chiar acum, jeimsHant a spus:

Venind de pe alta planeta, aritmetica este altfel.😁😁

Postat

Asta cu poza la profil sau cu unica vizualizare, chiar nu o inteleg!?🤔 In afara faptului ca iti poate fura poza, se fute mai bine daca arati bine? Pai in Germania era luata de pe scaun si bagata in camera sau in Amsterdam era luata din vitrina, atunci nu mai "selecta" clientela?😁

Postat

Au fost cazuri când s-au lăsat cu bătaie, viol sau furat bani. Probabil fetele vor sa aibă ceva la mana in caz că întâlnirea iese urat. Mai tii minte episodul din Iași? Când ăla a batut-o cu ciocanul și iuby nu a intervenit de frică? Și cred că fiecare data are cate un episod mai neplăcută de povestit. Asta e singura explicație logică pe care o văd. 

• Like 1
Postat
Acum 9 minute, jeimsHant a spus:

Au fost cazuri când s-au lăsat cu bătaie, viol sau furat bani. Probabil fetele vor sa aibă ceva la mana in caz că întâlnirea iese urat. Mai tii minte episodul din Iași? Când ăla a batut-o cu ciocanul și iuby nu a intervenit de frică? Și cred că fiecare data are cate un episod mai neplăcută de povestit. Asta e singura explicație logică pe care o văd. 

Nu stiu ce sa zic!? Asta cu "avutul la mana" mie imi da de gandit..app de asta, cum am scris mai sus, cazul Larissa. Iar in ziua de azi, cam peste tot sunt camere de luat vederi in scara blocului. Iubi, din cazul de la Iasi, era doar pentru cheltuit banii fetei, nicidecum pentru protectie. Cazul Iasi, este o exceptie. Dar, dupa cum vezi, cam multe fete au luat acest obicei, de a cere poze! Eu ma gandesc ca altul ar fi motivul.👍

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, altadata a spus:

Dar, dupa cum vezi, cam multe fete au luat acest obicei, de a cere poze! Eu ma gandesc ca altul ar fi motivul.👍

Dezvoltă, duți ideea până la capăt 

• Haha 1
Postat
Chiar acum, Babuinu89 a spus:

Dezvoltă, duți ideea până la capăt 

😁😁 Eu am intrebat! Astept raspunsuri! 😁

Daca tot eu dau raspunsul, iar o sa zica fetele ca sunt pretentios.😁

• Haha 1
Postat
Acum 54 minute, jeimsHant a spus:

Nici tu nu mai ști să socotești 😂

1fin 30min-300 lei 

1h 60min-2 finalizări 800lei(iar aici cred că mai primești o bere și o porție de cartofi prăjiți, fără șnițel că e scump 😂)

Cum vine așa și pleacă, csf nai csf 

• Like 1
Postat

Care vreti sa mergeti la ea, asa sa va programati. "Buna vreau sa vin si eu pe la tine pentru o finalizare si inca o finalizare imediat dupa"

Postat
Acum 3 minute, EViataGrele a spus:

Care vreti sa mergeti la ea, asa sa va programati. "Buna vreau sa vin si eu pe la tine pentru o finalizare si inca o finalizare imediat dupa"

Mai bine o laba sănătoasă decât să merg la un Photoshop eșuat 

• Like 1
Postat
1 oră în urmă, altadata a spus:

Nu stiu ce sa zic!? Asta cu "avutul la mana" mie imi da de gandit..app de asta, cum am scris mai sus, cazul Larissa. Iar in ziua de azi, cam peste tot sunt camere de luat vederi in scara blocului. Iubi, din cazul de la Iasi, era doar pentru cheltuit banii fetei, nicidecum pentru protectie. Cazul Iasi, este o exceptie. Dar, dupa cum vezi, cam multe fete au luat acest obicei, de a cere poze! Eu ma gandesc ca altul ar fi motivul.👍

Unele vor să știe cu cine se vor fute, că poate vine un neam, un moș, unu prea tinerel și decât să fie ceva neplăcut.... La cazul Larissa nu vreau să mă gândesc pentru că își dau singure foc la valiză. Deși e posibil,la câtă inteligența zace în unele și în iuby. 

• Like 1
Postat
Acum 13 minute, jeimsHant a spus:

Unele vor să știe cu cine se vor fute, că poate vine un neam, un moș, unu prea tinerel și decât să fie ceva neplăcut.... La cazul Larissa nu vreau să mă gândesc pentru că își dau singure foc la valiză. Deși e posibil,la câtă inteligența zace în unele și în iuby. 

Cand s-au apucat de aceasta activitate, si-au asumat niste riscuri. De asta merg sa presteze in orase departe de casa, marea majoritate. De refuzat, pot refuza de la usa. Toate au in descriere fraza asta: imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela.

Inclin sa cred ca mai degraba este un fel de selectie vizuala. Daca respectivul arata bine sau este le placul lor, posibil ca intalnirea sa iasa bine.

Mie, asta imi pare cam neprofesional. Mai bine zis, nu sunt de meseria asta si le este frica de recenzii negative. Este la fel ca, chimia si confirmarea programarii, adica, un mod de a iesi basma curata dintr-o situatie mai putin placuta 😁

Edit: Sabrina sau Roxana de ce nu cer poze la programare. Dupa cum vezi, au full la programari. Iti spun eu de ce: pentru ca sunt profi.😁

Postat
Acum 2 ore, altadata a spus:

Cand s-au apucat de aceasta activitate, si-au asumat niste riscuri. De asta merg sa presteze in orase departe de casa, marea majoritate. De refuzat, pot refuza de la usa. Toate au in descriere fraza asta: imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela.

Inclin sa cred ca mai degraba este un fel de selectie vizuala. Daca respectivul arata bine sau este le placul lor, posibil ca intalnirea sa iasa bine.

Mie, asta imi pare cam neprofesional. Mai bine zis, nu sunt de meseria asta si le este frica de recenzii negative. Este la fel ca, chimia si confirmarea programarii, adica, un mod de a iesi basma curata dintr-o situatie mai putin placuta 😁

Edit: Sabrina sau Roxana de ce nu cer poze la programare. Dupa cum vezi, au full la programari. Iti spun eu de ce: pentru ca sunt profi.😁

Corect. Și referitor la chimie, eu chiar am fost olimpic la materia asta. Deci de multe ori vin cu chimia după mine, că să fie destulă.

Dar domeniul asta nu e ca la piața: vii, dai un ban și primești love. Mai ai de îndeplinit niste condiții de igienă, sănătate mintală și poate chiar un anumit grad de inteligență. 

Și închei in mod trist: Sabrina e indisponibilă.

• Like 1

Postat
Acum 4 ore, altadata a spus:

😁

😁

Roxana nu știu dacă cere, dar Sabrina cerere să ai poză 

Sabrina Sabi

Reputație: 1608

Postat Mai 11

Buna !

Nu sunt genul sa fac astfel de postari, dar nesimțirea unora au atins cote maxime ! Incepand de maine , persoanele care nu m au vizitat niciodata si doresc programare ROG sa aiba poza la profil , sau sa imi trimita pe whapp cu afisare unica , si rog telefonul sa fie lasat in bucatarie sau in geaca/pantaloni . 

O duminica frumoasa in continuare !

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.