Costinel80 Reputație: -98 Postat Septembrie 27, 2022 Postat Septembrie 27, 2022 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/daria-blonda-par-scurt/31f27g19813776h8ede4ehh2670gedh3.html
Vizitator mad_horse Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2022 Postat Septembrie 27, 2022 Am fost eu din curiozitate, sta in g5 , pretinde ca face doar masaj cu finalizare, ca ea e chinetoterapeut si din pacate a ajuns sa faca asta, la telefon zice ca nu face nici normal si nici oral si se supara daca o mai întrebi dar după masaj te intreaba ea daca vrei sa i-o bagi in păsărică. Pret 150, puțin cam plinuță dar merge ca are carnea tare pe ea. merita incercat asa de curiozitate
Costinel80 Reputație: -98 Postat Septembrie 27, 2022 Autor Postat Septembrie 27, 2022 1 hour ago, mad_horse said: Am fost eu din curiozitate, sta in g5 , pretinde ca face doar masaj cu finalizare, ca ea e chinetoterapeut si din pacate a ajuns sa faca asta, la telefon zice ca nu face nici normal si nici oral si se supara daca o mai întrebi dar după masaj te intreaba ea daca vrei sa i-o bagi in păsărică. Pret 150, puțin cam plinuță dar merge ca are carnea tare pe ea. merita incercat asa de curiozitate Masajul cum e? Am sunat și mi a spus ca sta în spate la Sucpi. Accepta limbi, fk?
Vizitator mad_horse Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2022 Postat Septembrie 27, 2022 Masajul e banal, nu prea are ce masaj sa faca in 30 min. Nu accepta limbi si nici fk
Costinel80 Reputație: -98 Postat Septembrie 27, 2022 Autor Postat Septembrie 27, 2022 36 minutes ago, mad_horse said: Masajul e banal, nu prea are ce masaj sa faca in 30 min. Nu accepta limbi si nici fk Sa fie sănătoasă atunci... Măcar se implica cât de cat ?
Vizitator mad_horse Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2022 Postat Septembrie 27, 2022 Te lasa sa o fuți, e ok doar ca ea nu arată de 150
Costinel80 Reputație: -98 Postat Octombrie 12, 2022 Autor Postat Octombrie 12, 2022 A mai încercat cineva masajul la domnișoara?
Geo1993 Reputație: 86 Postat Octombrie 19, 2022 Postat Octombrie 19, 2022 Salutaree! Am fost eu la Daria am luat legatura cu apel telefonic discutat preturi servicii ok fata la tel, ma indrumat catre gara la un bloc turn. Am urcat sus m-a asteptat fata in pantaloni scurti si maieu pozele sunt reale doar ca este un pic mai plinuta tunsa scurt face masaj oral si normal totul protejat precizat de la tel. Fata se straduieste sa fie cat mai placuta nu se grăbește deloc pune muzica pe parcursul sedintei incepe cu masaj la care se precepe ceva (mie mi a placut nu sunt fan) apoi oral P care este ok cu deeep ocupat de sateliti (pot spune la fel de bun ca al fetelor de top) face si mai soft si mai hard cum dorești apoi trecut la normal unde este foarte stramta se simte foarte bine caprita si apoi am puso pe spate pe patul de masaj si finalizat in balonas. Decartat 250 de lei pt o ora + masaj OP- 9 daca era N dadeam 10 NP- un 8-9 Am uitat sa precizez ca i am furat si cateva sarutari pe bunze (frumoase cu acid) din cate am inteles ar face si anal De revanit cu siguranta da ai si ce discuta cu ea este un pic isteata! 4
Geo1993 Reputație: 86 Postat Octombrie 19, 2022 Postat Octombrie 19, 2022 Am uitat sa mai precizez un lucru, in camera ar fi nevoie de un pat mare nu este decat o canapea si patul de masaj cam incomod de dat la buci!!! 🤣🤣🤣 Sunt sigur ca vede si ea treaba asta si ia niște masuri🤪 1
Costinel80 Reputație: -98 Postat Octombrie 20, 2022 Autor Postat Octombrie 20, 2022 11 hours ago, Geo1993 said: Am uitat sa mai precizez un lucru, in camera ar fi nevoie de un pat mare nu este decat o canapea si patul de masaj cam incomod de dat la buci!!! 🤣🤣🤣 Sunt sigur ca vede si ea treaba asta si ia niște masuri🤪 Eu de o săptămână încerc sa ajung la ea și degeaba...
alexandru126 Reputație: 8 Postat Octombrie 20, 2022 Oras:craiova Oras:craiova Postat Octombrie 20, 2022 Acum 17 ore, Geo1993 a spus: Salutaree! Am fost eu la Daria am luat legatura cu apel telefonic discutat preturi servicii ok fata la tel, ma indrumat catre gara la un bloc turn. Am urcat sus m-a asteptat fata in pantaloni scurti si maieu pozele sunt reale doar ca este un pic mai plinuta tunsa scurt face masaj oral si normal totul protejat precizat de la tel. Fata se straduieste sa fie cat mai placuta nu se grăbește deloc pune muzica pe parcursul sedintei incepe cu masaj la care se precepe ceva (mie mi a placut nu sunt fan) apoi oral P care este ok cu deeep ocupat de sateliti (pot spune la fel de bun ca al fetelor de top) face si mai soft si mai hard cum dorești apoi trecut la normal unde este foarte stramta se simte foarte bine caprita si apoi am puso pe spate pe patul de masaj si finalizat in balonas. Decartat 250 de lei pt o ora + masaj OP- 9 daca era N dadeam 10 NP- un 8-9 Am uitat sa precizez ca i am furat si cateva sarutari pe bunze (frumoase cu acid) din cate am inteles ar face si anal De revanit cu siguranta da ai si ce discuta cu ea este un pic isteata! ai dat 250 pentru un masaj si o finalizare? 1
Costinel80 Reputație: -98 Postat Octombrie 31, 2022 Autor Postat Octombrie 31, 2022 Am reușit sa ajung. Categoric de evitat. Este grasa, cu forme disproporționate și disgratioase, la masaj e praf, la sex și mai rău... Fără saruturi, cunnilingus și alte atingeri mai intime, se văita ca ea muncește zi și noapte, ca e coada la ușa ei si e obosita, etc... 1 1
bobyta20 Reputație: 5 Postat Noiembrie 14, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 14, 2022 Salutare. Am ajuns în urma cu câteva săptămâni la aceasta culturista. Locație în Zona Sukpi blocul cel nou Preț 150. Oral 5 Normal 5 De revenit Nu. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum